reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KasiaF Nie mogę jej położyć koło głowy całej butelki bo wszytko wyrzłopie;/ leży jej koło głowy jej niekapek i dolewam po troszku bo bym 5 razy pieluchę zmieniała a nie 1-2;/ A odpieluchowywanie to pewnie szmat czasu taka cwaniara że rozumie co to jest siku co to jest nocnik kibelek jak sika w pampersa to bije się po pampersie i krzyczy sika siak i co z tego jak posadzę ją na kibelek to nic schodzi zakłądam pampersa i sika sika...To Kacper na zdjęciu?? No rzeczywiście jak dziewczynka:)
A gdzie złodziei niema...

reklama
KASIEK ja mojemu tak robiłam jak miał z 1,5 roku z tym piciem, tłumaczyłam że będzie mu się ciągle siusiu chciało i wogóle i pilnowałam żeby 2 łyczki i koniec, płakał ale w końcu pojął że co za dużo to nie zdrowo, tym bardziej jak pieluchy odstawiliśmy to mu się też przestało chciec wstawac na nocnik ;) a że twoja kuma o co chodzi z sikaniem ale tylko w pieluche robi jak tylko założy to znaczy że już wie że ją pęcherz męczy a nie tylko że ciepło się robi w pieluszcze, myślę że wam szybko pójdzie z pieluszkami :) trzymam kciuki :)

KasiaF moja to jest cwaniara nie z tej ziemi!!! Ulubione słowo NIE!!! Więc ja też powiem nie...:p Niech skończy się buntować nic mnie to nie interesuje z dniem 1 wrzesień 2012 idzie do przedszkola i sikać ma na nocniczek:)

Hej. Ja dziś robiłam nadgodzinki i do domu wróciłam dopiero o 17.30. Padnięta, głodna, marudna a jeszcze Jurek mi dowalił małą robotę. Jurek z Martynką śpią a ja mogę się odchamić. Jutro Martynka kończy 22 miesiące:))

Kasiek no tak jak pisałam, na tym zdj z małym wózkiem, był to marzec tego roku:)
Anetka śliczna Zuza:) Martynka miała taką samą bluzkę, ale rok temu:p Na mniejszy rozmiar. Fajna Luna:) Widzę, że lubisz kakałko jak moja Tyśka. Ona co rano pije:) Od rana tylko ''kaka'' i ''kaka'' słyszę:)
Umi zdrówka dla Kacperka.
Kaamaa ale śliczna Julcia w sygnaturze:) Popieram z tymi włosami, to mit:) A kawał extra:D
Anula silny Bartuś. Moja się przewracała jak skończyła 5 miesięcy.
Beacia fajnie, że mm lepiej już mu smakuje:) Może i nocki będą coraz lepsze.
Liza zdrówka dla Danielka;* Ja też chcę fryty!!:p
Femcia zdrówka dla Ninki;*

KASIEK oj uwierz... wiem co znaczy bunt dwulatka... mój jak zaczał w wieku 2 lat tak do tej pory go trzyma... wszystko jest na nie... nawet rzeczy które lubi to aby na przekór mówi NIE dopiero jak mu się powie że jak nie to nie to reaguje że jednak tak... najlepsze jest to jak się buntuje przeciwko temu że rośnie... on chce by zawsze malutki i nie chce byc duży bo fajnie jest byc małym jak każdy nadskakuje, i niestety on to wykorzystuje w 100%

EDIT
VEGAS oj rozgaduje ci się niunia :) Ślicznie :)a mój Kacper teraz zobaczył zdjęcie małej w twojej sygnaturce i stwierdził że buziaka dziewczynce chce dac ;-)

OKI lece powoli spac... Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mamusiek, jest nas mnóstwo rozchorowanych niestety wiec zdrówka dla wszystkich

Ostatnia edycja:
KasiaF to też dobry agent nie powiem...

Vegas sorry nie doczytałam tak właśnie myślałam gdzie Twój post bo zawsze o tej godzinie jesteś:p

KasiaF hehe, pewnie Martynce byłoby miło za buziaka:D
Kasiek nie szkodzi, nie szkodzi:) Jak widzę to zdj Martynki z marca to uświadamiam sobie, że niebawem znowu założy czapkę:p

A co do ubierania to u nas jak jest te 20st to Mała ma body kr ręk, bluzkę dł ręk na to, spodnie i skarpetki. Jak wychodzi z mamą na spacer to na to katana dżinsowa jeszcze. Czapkę raz ma a raz nie. Ma kiedy jest wiaterek. Ostatnie dni to są takie, że z rana chłodno a popołudniu już 23 stopnie, bardzo ciepło bywa popołudniami. Słyszałam, że ma to ulec zmianie.

Dobry wieczór ;-)

anetka Zuzia jest prześliczna ;-)
Herbatka ty jeszcze tutaj ? ? ;-)
Liza ale narobiłas mi smaka na frytki ;-)
Vegas to wszystkiego najlepszego dla MArtynki na te 22 miesiące ;-)

a co do ubierania to ja ubieram tak : body z dl rek , kaftanik , spioszki , spodnie i bluza i czpeczka ;-).

a i paczka z ALLEGRO dostarła ;-)

UWAGA UWAGA dostałam plamien @ SIE ROZKRĘCA
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
cool.gif
cool.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh.gif
laugh.gif
yes2.gif
yes2.gif
rolleyes.gif
yes4lo.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

Ostatnia edycja:
Młoda super, że @ dostałaś:) Ja się wkurzałam ostatnio bo przez tabletki znowu miałam skutki uboczne w postaci krwawień. Wczoraj się zakończyły a po wtorku znowu nadejdzie @. Masakra. Ale w tym miesiącu jeszcze wybieram się do gin. niech mnie zbada. Może przyczyna nie tkwi tylko w tabletkach? A poza tym i tak chodzę na kontrolę raz do roku to wypada w tym miesiącu:)

reklama
Vegas normalnie odchodziłam od zmyśłow :-);-). ostatnią @ miałam 18 sierpnia czyli cały wrzesien bez @ ;-) uff ale juz jest i od srody biore teabletki ;-);-). Normalnie zakochałam sie we włosach Martynki ;-) kurcze brakuje mi mojego blondu ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry