Ależ wy dziewczyny produkujecie
ANETKA tak to ja wysłałam ci zaproszenie
BEACIA ja też nie mogłam się pozbyc pokarmu... jeszcze pół roku po odstawieniu miałam
i brałam tabletki co mi gin przepisał :-( przez nie anty brac nie mogłam a i tak nie pomogły...
KASIEK ja małemu zawsze kłade koło poduszki butelke taką od Kubusia Waterrrr z wodą i jak się budzi to sam sobie pije... robie tak już od roku... I jak zacznesz odpieluchowywanie to też zaczną się dodatkowe pobudki na wysadzanie
FEMKA idź do lekarza jak jej się przedłuża
LIZA my też na antybiotyku... Kupiłam antybiotyk wczoraj (CECLOR) i pulmicort do inhalacji i poszło 40 złotych... ale jak patrzyłam na paragon to powinnam zapłacic o 15 więcej
oni mają czasem właśnie rzuty leków z dofinansowaniem, np. bebilon pepti też ma dofinansowanie (tzn miał jak mały dostawał)
ANETKA, KASIEK Kacper też ma takie włosy że raz na miesiąc musze mu obcinac... jak ostatnio był u nas mój kuzyn (w Kacpra wieku) to włoski miał takie mięciusie że masakra, a jak chwyce Kacpra włoski to sztywne jak mojego M. Jakiś czas wyglądał jak dziewczynka miał długie i lekko kręcone
UMI Dobry Kacper... Ja na każdym kroku słysze że Kacperki to zazwyczaj pyskole i rozrabiaki. Mój to jak mu uwage zwróce to mi mówi "Mama ty niegrzeczna jesteś. Bądź grzeczna albo ci w dupe dam"
Jeśli chodzi o ubieranie, ja tam chodze w bluzce, sweterku i cieniutkim płaszczyku... Kacprowi ubieram bluzeczke, bluze i cieńką kamizelke, w takie dni jak dzisś (18st i wiaterek) a jak było po te 21 to bluzeczke i bluze no i czapke bo po przeziębieniu ucha jest ale taką cieniutką
(Teraz polityka, kto nie chce niech nie czyta bo wywud jak nie wiem walnęłam)
A wybory? ja tam nigdzie nie ide... i tak lepiej nie będzie, jest kryzys nie tylko u nas, niektóre kraje jeszcze gorzej mają więc nasi cudów nie zdziałają, chociaż wiadomo są rzeczy które można zrobic niewielkim kosztem a wielu ludzią ułatwiłyby życie, ale każdy polityk patrzy żeby do stołka się dorwac i kase, kase kase ciągnąc, Marcinkiewicz był oki, z mojego miasta, wielu ludzi żałowało że prezydentem miasta nie chciał byc, bo u nas miejska polityka to też jedna wielka mafia i złodzieje, prezydent z wyrokami kuratorskimi, udowodnionymi kradzieżami na 70mln złotych i jeszcze się zastanawiają czy mu władze odebrac, no prosze was... po co iśc wogóle do tych urn? i tak będzie lipa i tak, my mamy obywatelski obowiązek głosowac, żeby oni mogli się nachapac, a ich zasr***ym obowiązkiem jest ułatwiac ludziom życie a nie wszystko utrudniac... eh no się wkurzyłam sie