reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aneta a no mam spryciarza, pstatnio lezal w lezaku ja patrze a on siada, lekarka mowila ze szybko bedzie siedzial, osttanio gdy go przebieram kladzie stopy na lozku i tak podnosi tylek a jak sie denerwuje gdy nie pzowalam mu tak robic.
Kama u nas tez sa ruscy ale z Ukrainy, na wsi tam gdzie mieszkaja moi rodzice ciagle sa dostawy a Twoja mala sliczna, do ogo podobna?oj moj maly to silacz smieje sie ze po sterydach bo w ciazy mialam
Herbata, mowie Ci jutro urodzisz, mala jest posuszna i czeka na swoj dzien:-)a tak na serio teraz to czekanie to pikus dla mnie bylo najgorsze to po terminie a czekalam 5 dni...dzien przed wywolaniem sie ruszyl
Padnieta jestem usypialam malego 40 min tak marudzi a te zele mozna sobie wsadzic dzialaja na chwile:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
kama nic? buźka jej się szczuplejsza zrobiła ;-) kiedyś to taka pyza była.
O właśnie, jakbym miała założyć coś na Zuzi głowę, to zdecydowanie na razie byłaby to opaska :tak:
Moja to dzisiaj z psem biegała jak dzik :-D zresztą Zuza to i w zimę biega i nie choruje za bardzo. Teraz była troszkę przeziębiona, ale szybko przeszło :tak:

Anula to niezłego masz siłacza :szok: że już się do siadania wyrywa :-p

A tu Zuzia na spacerku z psem :-)
Zobacz załącznik 396440Zobacz załącznik 396441Zobacz załącznik 396442

Kama mam oba faktycznie ten 2 lepszy ale tez bez rewelacji, moze na noc dam mu syrop zeby pospal swoja droga nie wiedzialam ze mozna...
Aneta strasznie sliny jest ale on od poczatku taki nie lezal tylko na prosto chcial. A Zuzia sliczna a mina na 2 zdjeciu powala;-)kiedys marzylam zeby miec corke ale teraz niuna w zyciu bym nie zamienila nawet na 2 panny:-D

Ostatnia edycja:
Anula ja też marzyłam o córeczce, ale w ciąży czułam, że będzie syn:-p jak się okazało, że córka to byłam baaardzo zadowolona :tak::-) jakbym miała mieć drugie dziecko to też chciałabym córeczkę, z tym, że mój chciałby syna ;-) no ale to od nas i tak nie zależy, może bliźniaki będą :-D tak czy inaczej do kolejnej ciąży jakoś mi się nie spieszy :no:;-)

Aneta,ja marze ze pozniej corka bedzie ale nie szybcej niz za 5 lat, z reszta ja od porodu nic nie robilam, nie potrafie sie przelamac...moj mowi ze bedzie 2 syn u niego w rodzinie sami faceci, Ł ojciec, on i maly sa identyczni:-Dznowu i Ł ojczyma rodza sie same dziewczyny jaki chodzi dumny ze u nas chlopak a u niego w rodzinie ur sie koejna dziewczynka:-)u nas od 16 tyg mowili ze chlopiec mial byc Macius a wszedl Bartosz

Anula ja sama nie wiem kiedy będę chciała, lepiej jak jest mała różnica wieku między dziećmi, no ale u nas teraz się nie da.. może za kilka lat sytuacja się zmieni.. oby!
No co Ty, nic a nic? I co Twój na to? :-p
A wyobraź sobie, że ja dopiero po CC dowiedziałam się, że córka :-p bo w ciąży nie chciała zołza pokazać co ma między nogami :-D

Aneta nic a nic marudzil ale ja nie potrafie...z reszta od marca nic bo mialam ciaze zagrozona, teraz biore tabletki bo chcialam sie nad nim zlitowac i juz tydz krwawie...z reszta nam sie nie uklada wiec nie nalega juz.
Kurcze ja bym chyba tyle nie wytrzymala i ciagle biegala do gina zeby sie dowiedziec moze w koncu byloby widac:-D

Anula no chyba, że Wam się nie układa, to rozumiem w takim razie :tak:
Ja chodziłam do ginekologa przecież :-p najpierw raz w miesiącu a później już co 2 tygodnie i na każdej wizycie miałam robione USG i nic a nic nie było widać :sorry2::sorry2:

reklama
ANETKA - no ja też w kurtce chodzę :-p jop ale nic fajnego ten proszek ani ładnie nie pachniał a te bąbelki po 3 minutach już się rozmyły :dry:

KAAMAA - no no chociaż ja nie lubię lekarzy bo wypisują wszystko na odwal moim zdaniem :dry: najpierw sama staram się ratować sytuację :-p " bo spocone dziecko+ jesienny wiatr= kłopoty" popieram :yes:

ANULA - od marca :szok: ... kupa czasu :no: a mój marudzi już po 4 dniach :angry: i jak tydzień nic nie ma to czuje się jak jakaś wstrętna :no:

Do góry