reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza dobry mężulek mój dziś karkówkę zrobił na obiad:) Może Ci się cyferki pomieszały:)

Anula tak na Przyrodniczym:) A nawet nie wiedziałam że jest taki kierunek jak Twój Ł studiował:) No mój miał opłacić ale C się kategorycznie nie zgadza...

Wreszcie skończyli te drzwi jeszcze poodurzać:)

reklama
Kasiek,Liza, wy to macie złotych mężów.
Anula, my tak nie ufamy tym naszym facetom a oni tak dobrze sprawdzają się w roli ojca:)

Kupiłam Zosi taką szczoteczkę do zębów co nakłada się na palca i czyści. Ciekawe jak ona na to zareaguje. Kupiłam jej też żółwika śpiewająco gadającego i ma sznureczek to może kiedyś zacznie go ciągnąć ;)

Gosdia wstyd się przyznać ale jak się poznaliśmy on umiał więcej w domu zrobić niż ja buhahaha ja nawet prania sama nie robiłam nie mówiąc o gotowaniu... Wygodne życie na imprezie:) A on wszystko potrafi zrobić od ogarnięcia domu naprawy wszystkiego ugotowania prania po opiekę full nad dzieckiem:)

Elwirka dobre i 5 minut ;-)
beacia powodzenia u ginekologa. mam nadzieje ze bol minie. dobrze ze Maly ladnie sypia.
KasiaF zdrowka dla Twojego Kacperka !! a z okazji urodzinek wszystkiego co najlepsze!!
gosia mam nadzieje ze Maly sie uspokoil ;-)
Malwina niezle, gratulowac tylko :tak:
lenka witaj ponownie! szkoda ze tak rzadko sie odzywasz. gratuluje kolejnych zabkow i zazdroszcze rozmow z synkiem :)

ja bylam dzis u poloznej. Mala ulozona glowka w dol, ale troche krzywo. jesli nic sie nie ruszy to za okolo tygodnia wywolaja porod

Kaamaa :-D pod płot to moze nie... na podwórko(ale nie nasze! ;-)) ... ;-)
Kasiek moj tez wsio od gotowania, sprzatania, po opieke nad dziecmi umie ;-) no a gotuje super, wogole ja mam tak ze jak on jest w domu to prawie nie siedze w kuchni, on wtedy rządzi :tak: a jego dania sa pyszne... widac ze z sercem robione :-D jak M jest w domu a mam do wyboru jego kanpaki czy swoje to zawsze wole jego , niewiem czemu ale robi wsio super;-)
Herbata o widzisz :-) za tydzien bedziesz miala niunie juz obok siebie :-) zobacz jak to szybko zlecialo.... :tak:

No chłoapki juz spią, Hania tez poszla spac.
Nie podoba mi sie daniel i ten jego kaszel, niewiem jutro chyba do lekarza z nim podjade ;/// kur*a jak nie urok to sraczka, dzis dostal syropy, dalam mu herbatki z sokiem z malin, z czarnego bzu i cytrynki, wysmarowalam go na noc, dalam nurofen i mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.... :-( Miki i Hania jakos lekko przeszly a jego wzielo bardziej choc od 2 dni na dwór nie chodzimy! :-(
To co dzis w tv oglądamy....? hymmmm

dobra przyznać się kto wysłał mi zaproszenie na FB? :-D
a już wiem.
ja jakby co jestem też w znajomych Umi.:-D:-D:-D

Kasiek Dobrego masz tatusia widzę. skoro by chciał wyłożyć kasę na studia to czemu nie, zawsze to lżej dla Waszego portfela.:tak:
umi Gdize ja się śmieję, ja się nie śmieję tylko to tak śmiesznie brzmi.:tak::-D przecież u mnie w pobliżu jest taka miejscowość Kurejwa, wiem że gdzieś jest Kurewka.
Lenka Fajnie że się pokazałaś. jak na studiach? Fajnie że Adaś postępy robi.:tak:
Anula Skąd się wziął Twój avatar?
Liza Ja propozycji na tv nie mam ale za to sobie film obejrzę jakiś bo S wybył do kolegi wiadomo na co i muszę do 11 zająć się czymś żeby przypilnować tego gada. oby Danielkowi przeszło.
Herbata No to oby ruszyło przed wizytą.

Ostatnia edycja:
reklama
EWI nie no świetna nazwa wioski :-D ogólnie w całej polsce takie sa miejscowosci ze az sie czlowiek smieje jak przejerzdza :-D

No ja w tv widze ze mam na wspolnej a potem rodzinka.pl ;] a potem top model ;-) takze nie bede sie nudzic :-)
M dzis ostatnia nocka apotem moze w niedziele na dzien idzie... ;P no i bedzie u mojego brata robil ;]
A tak to nie mielismy swiatla dzis po 18 do 19 ;P heh ;]
Jak dziewczyny wybieracie sie do URN w niedziele? :happy:

Do góry