reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza dobry mężulek mój dziś karkówkę zrobił na obiad:) Może Ci się cyferki pomieszały:)

Anula tak na Przyrodniczym:) A nawet nie wiedziałam że jest taki kierunek jak Twój Ł studiował:) No mój miał opłacić ale C się kategorycznie nie zgadza...

Wreszcie skończyli te drzwi jeszcze poodurzać:)

reklama
Kasiek,Liza, wy to macie złotych mężów.
Anula, my tak nie ufamy tym naszym facetom a oni tak dobrze sprawdzają się w roli ojca:)

Kupiłam Zosi taką szczoteczkę do zębów co nakłada się na palca i czyści. Ciekawe jak ona na to zareaguje. Kupiłam jej też żółwika śpiewająco gadającego i ma sznureczek to może kiedyś zacznie go ciągnąć ;)

Gosdia wstyd się przyznać ale jak się poznaliśmy on umiał więcej w domu zrobić niż ja buhahaha ja nawet prania sama nie robiłam nie mówiąc o gotowaniu... Wygodne życie na imprezie:) A on wszystko potrafi zrobić od ogarnięcia domu naprawy wszystkiego ugotowania prania po opiekę full nad dzieckiem:)

Elwirka dobre i 5 minut ;-)
beacia powodzenia u ginekologa. mam nadzieje ze bol minie. dobrze ze Maly ladnie sypia.
KasiaF zdrowka dla Twojego Kacperka !! a z okazji urodzinek wszystkiego co najlepsze!!
gosia mam nadzieje ze Maly sie uspokoil ;-)
Malwina niezle, gratulowac tylko :tak:
lenka witaj ponownie! szkoda ze tak rzadko sie odzywasz. gratuluje kolejnych zabkow i zazdroszcze rozmow z synkiem :)

ja bylam dzis u poloznej. Mala ulozona glowka w dol, ale troche krzywo. jesli nic sie nie ruszy to za okolo tygodnia wywolaja porod

Kaamaa :-D pod płot to moze nie... na podwórko(ale nie nasze! ;-)) ... ;-)
Kasiek moj tez wsio od gotowania, sprzatania, po opieke nad dziecmi umie ;-) no a gotuje super, wogole ja mam tak ze jak on jest w domu to prawie nie siedze w kuchni, on wtedy rządzi :tak: a jego dania sa pyszne... widac ze z sercem robione :-D jak M jest w domu a mam do wyboru jego kanpaki czy swoje to zawsze wole jego , niewiem czemu ale robi wsio super;-)
Herbata o widzisz :-) za tydzien bedziesz miala niunie juz obok siebie :-) zobacz jak to szybko zlecialo.... :tak:

No chłoapki juz spią, Hania tez poszla spac.
Nie podoba mi sie daniel i ten jego kaszel, niewiem jutro chyba do lekarza z nim podjade ;/// kur*a jak nie urok to sraczka, dzis dostal syropy, dalam mu herbatki z sokiem z malin, z czarnego bzu i cytrynki, wysmarowalam go na noc, dalam nurofen i mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.... :-( Miki i Hania jakos lekko przeszly a jego wzielo bardziej choc od 2 dni na dwór nie chodzimy! :-(
To co dzis w tv oglądamy....? hymmmm

dobra przyznać się kto wysłał mi zaproszenie na FB? :-D
a już wiem.
ja jakby co jestem też w znajomych Umi.:-D:-D:-D

Kasiek Dobrego masz tatusia widzę. skoro by chciał wyłożyć kasę na studia to czemu nie, zawsze to lżej dla Waszego portfela.:tak:
umi Gdize ja się śmieję, ja się nie śmieję tylko to tak śmiesznie brzmi.:tak::-D przecież u mnie w pobliżu jest taka miejscowość Kurejwa, wiem że gdzieś jest Kurewka.
Lenka Fajnie że się pokazałaś. jak na studiach? Fajnie że Adaś postępy robi.:tak:
Anula Skąd się wziął Twój avatar?
Liza Ja propozycji na tv nie mam ale za to sobie film obejrzę jakiś bo S wybył do kolegi wiadomo na co i muszę do 11 zająć się czymś żeby przypilnować tego gada. oby Danielkowi przeszło.
Herbata No to oby ruszyło przed wizytą.

Ostatnia edycja:
reklama
EWI nie no świetna nazwa wioski :-D ogólnie w całej polsce takie sa miejscowosci ze az sie czlowiek smieje jak przejerzdza :-D

No ja w tv widze ze mam na wspolnej a potem rodzinka.pl ;] a potem top model ;-) takze nie bede sie nudzic :-)
M dzis ostatnia nocka apotem moze w niedziele na dzien idzie... ;P no i bedzie u mojego brata robil ;]
A tak to nie mielismy swiatla dzis po 18 do 19 ;P heh ;]
Jak dziewczyny wybieracie sie do URN w niedziele? :happy:

Do góry