reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

malwina jakie masz piękne nazwisko...mam takie samo!!!!!:-D
kasiaF mi to sie marzy ale swoj sklep...ale pomarzyć dobra rzecz...bynajmniej teraz.

MOje niedobre dziecko w koncu zasnelo ja nie wiem co sie z nia ostatnio dzieje po prostu nie wiem!:-(

reklama
Witom :-D
ale konwersacje tutaj :-D
I widze wymiana FB na PW :-D jak któras chce mnie to pisac tez ;-)

No GOPS załatwiony ,tylko umowe musze doniesc z października i pasek, tylko niewiem czy pasek z wyplaty która bedzie w pazdzierniku czy znów pasek za miesiac październik który bedzie w listopadzie :dry: ale chyba to drugie :-D
Pogoda piękna;P
Wracalismy z grójca i wogole przypał :| gazu nam braklo w aucie a akurat benzyny tez nie mielismy ^,^, do brata M zadyndal i nasz podciągnol te 3km do CPNu ehhh brak slow, drozeje ten gaz i wsio ze szkoda słów:no:

Ddzień dobry :) nie jestem w stanie odpisac każdej z osobna bo czytam bb i obieram pieczarki na spaghetti.

Cukiernia własna mmm fajny interes ;). Mojego Damianowi marzy się własny bar, on uwielbia robić drinki i w ogole taką pracę. Na to też trzeba mieć mnóstwo kasy
KasiaF, zdrówka dla Twojego synka!
Kassiek, fakt fajniej sie z kimś rozmawia jak sie wie jak on wyglada.

I w sumie tyle przeczytałam :wściekła/y:. Muszę wam powiedzieć, że kocham moją uczelnie kolejny raz zamiast siedziec 3 h. to wyszłam po godzinie. Nic tylko studiować, ciągle coś przepada. Idę kończyc te pieczary obierać ;/

Liza, gaz to jeszcze pryszcz.. .Ale jak my mamy ropę zatankować to można osiwieć przy tym dystrybutorze. Przynajmniej jakąś przygodę miałas:p

Jak ktoś będzie chciał to też mogę się wymieniac FB, póki mam normalne nazwisko :-D

Ostatnia edycja:
KasiaF Klamoto jedna masz mnie przecież na NK:-D
Gosidia to wyślij mi namiary na PW to cie zaproszę. A jakie sa nienormalne nazwiska?
Liza ja cie nie chce:-p ja cie mam

gosidia Haha no cóz mnie nazwisko mojego lubego tez nie bardzo sie widzi, ale jak przyjdzie co do czego to sobie połacze i sie bede starym przedstawiać:-p

Ja miałam fajne nazwisko... takie 'bogate' a teraz takie często spotykane...

UMI a no widzisz... ja na nk to teraz wchodze raz na miesiąc więc zapomniałam ;) poza tym dużo osób nk polikwidowało i ie sprawdzałam kto ma nadal, a ciebie szczerze nie pamiętałam z buzi, ale jak imie i nazwisko przeczytałam to stwierdziłam że znam jakąś dziewczyne co ma takie dane ;P

kasiek:-D dobre:-p biedna babcia:-p
KasiaF a no ja cie pamietam o ho ho i jeszcze troche. No widzisz teraz musisz wydedukowac czy taka dziewczyne znasz na prawde czy to po prostu mnie z nk kojarzysz:)

reklama
Kaamaa jedna jedyna sprawiedliwa:-D
Malwina odezwała sie ta która jest brzydka:-p Mnie sie ten link nie otwiera
wiktoria tak myslałam ze ty z tej drugiej tak mi sie coś kojarzylo:) a to u was targi jakieś? Czy po rpsotu w każdą środe sie rozkładaja cyganie albo jak to sie dawniej mówiło "ruskie"
Znaczy targ no to jest dużo straganów z ubraniami obuwiem meblami no ze wszystkim i to zawsze tylko we środy u nas a czwartek i sobota w Nowym Targu ale normalni ludzie handlarze sprzedają nie cygani :-)
UMI, KASIEK taka cukiernia to meeega kwote trzeba miec, i dużo czasu musi minąc nim się sobie renome wyrobi żeby miec klientele... poza tym duża konkurencja cukierni które mają już historie po ponad 50 lat...

Ja też chcę wasze fotki pooglądac... UMI z tobą pisałam już kiedys zaraz po urodzeniu Kacpra a nie wiem jak wyglądasz ;) PW lecą ;) oczywiście jeśli któraś nie chce to nie musi mi wysyłac zaproszenia
Byliśmy na kontroli i jest gorzej... znowu antybiotyk bo inne leki nie dają rady... Już jest za blisko płuc żeby dalej próbowac... a mały wygląda jakby lepiej było, odkaszluje mu sie, gorączki nie ma, kataru też praktycznie nie... eh...
Kupiliśmy mu kapcie z zygzakiem, poszedł w nich spac :-)

WIKTORIA szogun w sensie broi, pyskuje, i NIKOGO nie słucha, żadna kara mu nie groźna... Moja mama się ostatnio śmiała że ma wszystko z zygzakiem to i w głowie ma zygzaka i nie słucha... czasem coś mu strzeli że posprząta troszke, ale to żadkośc...

Oj zaraz lunie...
A no oto Ci chodziło to nie Kamilek spokojny czasem nie słucha ale potrafi przeprosić i jak coś robimy to on pierwszy do pomocy :) i jak każe zabawki pozbierać to pozbiera a Martynka już nie.

Martynka w domu teatrzyk się podobał :-) zmykam na dwór na chwile

Do góry