reklama
Kasiek,, Boże jaka ja jestem tempa ;/ jak ja mam tutaj wyslac prywatna wiadomość? Jak do umi wysyłałam to najechałam na avatar bodajże i mi wyskoczyło, a u Ciebie nie mogę. A moja prababcia, która już nie zyje i miała problemy to Zosi nazwisko i imię jako jedynej pamiętała, tak propo to Zosia ma po niej imie.
Wstyd mi za siebie ... już zrobiłam
Wstyd mi za siebie ... już zrobiłam
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
gosdia czy ja wiem ropa u nas to akurat moglaby byc ale nie napisze dlaczego ;P a gazu w bańke nie naleje "na zaś" hahahaha
Umi nie dos ze nie lubisz moich postów to teraz mnie nie chcesz
Własnie laski jak cos to w znajomych Umi mnie znajdziecie ;P :-)
Naszykowałam obiad M, i czekamy na niego ;] ehhhh
Umi nie dos ze nie lubisz moich postów to teraz mnie nie chcesz
Własnie laski jak cos to w znajomych Umi mnie znajdziecie ;P :-)
Naszykowałam obiad M, i czekamy na niego ;] ehhhh
Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Czytam was niemalże codziennie,tylko jakoś weny brak.
Adaś podrósł, rozgaduje się z dnia na dzień. Sprawia mi to niesamowitą radość,ze możemy sobie pogadać wkońcu Wyszła mu kolejna piątka,została jeszcze jedna-więc wkrótce koniec ząbkowania. Od końca maja robi na nocnik, a teraz już potrafi na nakładkę i na stojąco sikać,więc już super,wszędzie się załatwi. Na noc mamy pampersa-bo przy przeziębieniu znów sikał troszkę nad ranem. A teraz najczęściej jest suchy i rano go ściąga sam. Powoli uczy się sam ubierać i rozbierać. Tylko taki płaczek się zrobił ostatnio, tylko by się tulił, nie wiem może dużo się dzieje nowego i odreagować musi-a tak to grzeczny, już nie ma takiego"buntu 2 latka".
Kasiek- sto lat dla Dominisi z okazji dwóch latek Troszkę spóźnione,ale szczere
Elwirka- dla Oliwki także sto latek
Adaś podrósł, rozgaduje się z dnia na dzień. Sprawia mi to niesamowitą radość,ze możemy sobie pogadać wkońcu Wyszła mu kolejna piątka,została jeszcze jedna-więc wkrótce koniec ząbkowania. Od końca maja robi na nocnik, a teraz już potrafi na nakładkę i na stojąco sikać,więc już super,wszędzie się załatwi. Na noc mamy pampersa-bo przy przeziębieniu znów sikał troszkę nad ranem. A teraz najczęściej jest suchy i rano go ściąga sam. Powoli uczy się sam ubierać i rozbierać. Tylko taki płaczek się zrobił ostatnio, tylko by się tulił, nie wiem może dużo się dzieje nowego i odreagować musi-a tak to grzeczny, już nie ma takiego"buntu 2 latka".
Kasiek- sto lat dla Dominisi z okazji dwóch latek Troszkę spóźnione,ale szczere
Elwirka- dla Oliwki także sto latek
Ostatnia edycja:
B
beacia858
Gość
ale wy dzisiaj produkujecie jak oszalałe;p ale fajnie, bo jest co czytac. tylko gorzej zapamietac to wszystko ;p bylam u tego gina, stwierdzil ze moj organizm nie toleruje hormonow, dlatego mam ten wieczny okres, przepisal mi juz na zas tabletki anty jak przestane na dobre karmic to od nasteonej miesiaczki mam brac. dostalam jakas asubtela, miala ktoras z was? widze ze sie wymieniacie danymi ;p jak chcecie to piszcie to i ja wam swoje podam
malwina masz takie samo nazwisko jak moj S ;p
kasiaF zdrówka dla KAcperka ;* i wszystkiego najlepszego ;* sliczny chlopaczek z niego fajnie miec meza cukiernika. takie pysznosci by robil a ja bym pewnie tylko tyla ;p
kasiek y ciastolina to swietna zabawa jest
malwina masz takie samo nazwisko jak moj S ;p
kasiaF zdrówka dla KAcperka ;* i wszystkiego najlepszego ;* sliczny chlopaczek z niego fajnie miec meza cukiernika. takie pysznosci by robil a ja bym pewnie tylko tyla ;p
kasiek y ciastolina to swietna zabawa jest
Anula1989
Jestem ponownie, bylam na miescie kupial malemu zel na zabkowanie bo oszalec mozna, tak marudzil ze moj nie mogl sobie z nim poradzic a ja na ciuchach bylam bo dzis po zl. Teraz maruda spi ale u mnie na kolanach. Jutro mamy sczepienie przelozone z pt bo maly mial katar, znowu pojdzie 170 plus recepta na mleko
Kasia zdrówka dla Kacperka i sto latek
Wiktoria dobrze ze mieszkasz z tesciami zawsze to razniej, a bizuteria super moja kolezanka tez robi.Moi rodzice mieszkaja na wsi maja sporo krowek a w nie widzialam porodu
Mloda sto latek dla Rafalka:-)
Elwira takie dziecko na lugo nie zainteresuje sie jedna zabawka a co do przentow najlepiej nauczyc dziecko cieszyc sie ze wszytskich bo nie kazdego stac na mega drogie
Kasiek u mnie ojciec mial dac na mgr ale nie rozawiamy dopiero w sobote na chrzcinach odezwal sie do mnie po raz pierwszy po prawie roku...studiujesz na przyrodniczym?moj Ł tam studiowal edukacje techniczno informatyczna zaliczyl 1 rok i rzucil bo woli dziennikarstwo teraz ma tez zaczynac archiwistyke;-)
Ewi popieram Cie jesli ktos pisze tak jak Elwiara to cos mie trafia rozumiem od czasu do czasu bow wiadomo czasami nie ma sie humoru, czasu i chce se tylko przywitac ale kurka zeby tak ciagle
Gosia no to fajna uczelnia tylko na takiej studiowaca tak sie martwilas o Zosie a poradzili sobie, ja tu ci madrosciami sypie a sama mam tak samo
Liza no to mieliscie przygode, dobrze ze mial wam kto pomoc
Korzystam z tego ze maly na kolanch i wykorzystuje Ł wlasnie zrobil mi kawe:-)
A ja tez chce wiedziec z kim piszejak cos moge sie wymienic nk
Kasia zdrówka dla Kacperka i sto latek
Wiktoria dobrze ze mieszkasz z tesciami zawsze to razniej, a bizuteria super moja kolezanka tez robi.Moi rodzice mieszkaja na wsi maja sporo krowek a w nie widzialam porodu
Mloda sto latek dla Rafalka:-)
Elwira takie dziecko na lugo nie zainteresuje sie jedna zabawka a co do przentow najlepiej nauczyc dziecko cieszyc sie ze wszytskich bo nie kazdego stac na mega drogie
Kasiek u mnie ojciec mial dac na mgr ale nie rozawiamy dopiero w sobote na chrzcinach odezwal sie do mnie po raz pierwszy po prawie roku...studiujesz na przyrodniczym?moj Ł tam studiowal edukacje techniczno informatyczna zaliczyl 1 rok i rzucil bo woli dziennikarstwo teraz ma tez zaczynac archiwistyke;-)
Ewi popieram Cie jesli ktos pisze tak jak Elwiara to cos mie trafia rozumiem od czasu do czasu bow wiadomo czasami nie ma sie humoru, czasu i chce se tylko przywitac ale kurka zeby tak ciagle
Gosia no to fajna uczelnia tylko na takiej studiowaca tak sie martwilas o Zosie a poradzili sobie, ja tu ci madrosciami sypie a sama mam tak samo
Liza no to mieliscie przygode, dobrze ze mial wam kto pomoc
Korzystam z tego ze maly na kolanch i wykorzystuje Ł wlasnie zrobil mi kawe:-)
A ja tez chce wiedziec z kim piszejak cos moge sie wymienic nk
Ostatnia edycja:
wiktoria12
Mama i żona :)
No u nas też we środęUmi już nie powiem jak kiedyś przekręciła domyśl się zresztą wszyscy przekręcają;/ Nawet Ksiądz a na przysiędze było C i Anno zamiast C i Katarzyno buhahah mina C na płycie bezcenna
Wiktoria u mnie w środę jest
reklama
Liza
Kurcze mialam cos napisac i zapomnialam
Lenka witaj ponownie:-) fajnie ze synus juz pojętniejszy i wogole :-) o ale im starsze dzieci to raczej w tą własnie stronę idzie ;-)
wiktoria u nas targów nie ma na wsi hahahaha, mamy naokoło targi jakby co ;-) w srode w Białobrzegach, w piątek i wtorek Mogielnica, i czwartek, sobota Gróec :-) no i w niedziele giełda w Słomczynie ;-) takze do wyboru do koloru, a ja dawno nie bylam na targu ojjj dawno ;-)
M juz wyprawiony do pracy a ja musze poskladac ubrania ;]
jeszcze zanim pojechal to umyl mi naczynia bo ja sobie zdarłam skóre z palca i mam plaster, i co by sie nie odkleil wyręczyl mnie hihihi
No nie moge dzis jakos dobic do tego 5000 swojego postu
edit. no bym sobie glowe uciela rano mialam 4995 postów a teraz mam 4960 heh cos mi tu nie gra , zaden wątek nie usuniety raczej ;] heh
Lenka witaj ponownie:-) fajnie ze synus juz pojętniejszy i wogole :-) o ale im starsze dzieci to raczej w tą własnie stronę idzie ;-)
wiktoria u nas targów nie ma na wsi hahahaha, mamy naokoło targi jakby co ;-) w srode w Białobrzegach, w piątek i wtorek Mogielnica, i czwartek, sobota Gróec :-) no i w niedziele giełda w Słomczynie ;-) takze do wyboru do koloru, a ja dawno nie bylam na targu ojjj dawno ;-)
M juz wyprawiony do pracy a ja musze poskladac ubrania ;]
jeszcze zanim pojechal to umyl mi naczynia bo ja sobie zdarłam skóre z palca i mam plaster, i co by sie nie odkleil wyręczyl mnie hihihi
No nie moge dzis jakos dobic do tego 5000 swojego postu
edit. no bym sobie glowe uciela rano mialam 4995 postów a teraz mam 4960 heh cos mi tu nie gra , zaden wątek nie usuniety raczej ;] heh