reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek88 masz FB? Jak masz daj mi dane na PW to sobie zobaczysz moje zdjęcia:-p
Ewi co ty sie siejesz z wiktorii:-p Z Jabłonki pochodzi mój wujek tylko on ze ślaska jest to pewnie inna jabłonka:-p
KasiaF a myslał twój mąz o własnej cukierni?
Umi tak to inna Jabłonka:-)

Kasiek88kasiek No powiem ci że bym oszalała w 4 ścianach sama a tak to jakoś raźniej.Co do biżuterii to dziękuje :-) a weterynarzem nie jestem po prostu teściowa ma krówki a że chłopów nie ma to trzeba było pomóc oczywiście same nie byłyśmy bo 3 sąsiadów było.I dobrze że jeden po takiej szkole że się zna na tym i wiedział co z cielątkiem zrobić żeby przeżyło :-)

No ja idę się ubierać bo po Martynkę pójdę dzisiaj na nogach nie biorę się autem bo ruch u nas straszny bo z Targu wyjeżdżają.A macie dziewczyny nk lub fb to ja też chce zdjęcia po oglądać jeśli mogę.Ja swoje zdjęcia ze ślubu mam w albumach na bb

reklama
Kasiek podaj mi też link do swojego FB lubię wiedzieć z kim piszę :tak:

KasiaF Spóźnione 100 lat!! Mały strasznie się zmienił :-) a i męża pochwalę bardzo ładny torcik.

Eeee tam Umi dobrze wygląda, ja bym jej rok dwa więcej dała :-p

Reszty nie pamiętam wybaczcie, idę sobie zrobić frytki.

Hejka

Tak piszecie ze nie nadazam.:)

kasiaf 100 lat dla Kacperka

Wogóle Wy wszystkie jestescie ładne , wiec nie macie na co nazekac:)

Witam nowe mamuski:-)

A ja własnie zrobiłam filmik ze zdjec z 1 roku zycia Zuzi i jestem zadowolona:)

Nie mam czasu ostatnio na pisanie bo moja siostra jest juz 2 tydzien u mnie bo ma tutaj praktyki a ciezko by było jej dojezdzac do domu codziennnie. takze wybaczcie

Tylko sie jeszcze pochwale
http://www.tcz.pl/index.php?p=1,1,0...=Rajdowcy-z-Tczewa-znowu-okazali-sie-najlepsi

Kaamaa jedna jedyna sprawiedliwa:-D
Malwina odezwała sie ta która jest brzydka:-p Mnie sie ten link nie otwiera
wiktoria tak myslałam ze ty z tej drugiej tak mi sie coś kojarzylo:) a to u was targi jakieś? Czy po rpsotu w każdą środe sie rozkładaja cyganie albo jak to sie dawniej mówiło "ruskie"

To samo możecie sobie wpisać na NK bo mam więcej zdjęć już kiedyś chciałam to zaproponować bo lubię wiedzieć z kim piszę ale jakoś mi tak głupio było bo byłam krótko na BB

Wiktoria miałam koleżankę na weterynarii 160cm chuda jak patyk że wiatr ją zwiewał i ostro się upierała że będzie lekarzem dużych zwierząt:)

Umi
a będziesz jak powiem że nie na każdym w niebieskim płaszczu max 16stka:)

Malwina a Ty brzydka?? Też ładna i się jeszcze na samochodach zna to jest skarb kobieta dla faceta:)

reklama
UMI, KASIEK taka cukiernia to meeega kwote trzeba miec, i dużo czasu musi minąc nim się sobie renome wyrobi żeby miec klientele... poza tym duża konkurencja cukierni które mają już historie po ponad 50 lat...

Ja też chcę wasze fotki pooglądac... UMI z tobą pisałam już kiedys zaraz po urodzeniu Kacpra a nie wiem jak wyglądasz ;) PW lecą ;) oczywiście jeśli któraś nie chce to nie musi mi wysyłac zaproszenia
Byliśmy na kontroli i jest gorzej... znowu antybiotyk bo inne leki nie dają rady... Już jest za blisko płuc żeby dalej próbowac... a mały wygląda jakby lepiej było, odkaszluje mu sie, gorączki nie ma, kataru też praktycznie nie... eh...
Kupiliśmy mu kapcie z zygzakiem, poszedł w nich spac :-)

WIKTORIA szogun w sensie broi, pyskuje, i NIKOGO nie słucha, żadna kara mu nie groźna... Moja mama się ostatnio śmiała że ma wszystko z zygzakiem to i w głowie ma zygzaka i nie słucha... czasem coś mu strzeli że posprząta troszke, ale to żadkośc...

Oj zaraz lunie...

Ostatnia edycja:
Do góry