reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A no ma ma.... tzn do tego autka to oni mają swoje sposoby (czyt. papierowe szablony które maluja na krawędziach kontur czekoladą, odbijaja na torcie i malują zelem)
WIKTORIA witam bo jeszcze nie witałam ;) a no mamy chłopaków w tym samym wieku :) twój też taki szogun?

:-) skąd jesteś? Z Jabłonki :-). Śmiesznie to brzmi.
Tak z Jabłonki dokładnie z Jabłonka Orawska bo różnie Jabłonki są :-)
A no ma ma.... tzn do tego autka to oni mają swoje sposoby (czyt. papierowe szablony które maluja na krawędziach kontur czekoladą, odbijaja na torcie i malują zelem)
WIKTORIA witam bo jeszcze nie witałam ;) a no mamy chłopaków w tym samym wieku :) twój też taki szogun?
No wiesz nie wiem co masz na myśli mówiąc szogun ?? ale mój bardzo spokojny i chętny do wszelakiej pomocy :-)

Heeeej dziewuszki z południa:)

Kama mi się wydaje że jest wyższa tylko że się wyrywała i źle ją zmierzyła bo też nosi 92-98 zależnie co to za ubranie bo jak na szmatach kupuje to zazwyczaj na 24 miesiące albo na 2-3 lata. No zmieniają się strasznie ja jeszcze z blondem na głowie hehe.

Wiktoria też mieszkam z teściami dobrze że chociaż nie jesteś sama w czterech ścianach bo byś zwariowała ale dobrze Ci się z nimi układa? Fajnią masz tą biżuterię tak tylko przeleciałam ale mi się podoba:) My też cały czas szukamy działki ale ceny kosmiczne... Jesteś weterynarzem?? Czy tak przypadkiem byłaś?? JA keidyś widziałam jak prosiaczki się rodzą:) WOW!!

Gosdia to pielęgniarki jej taką przyniosły wszyscy lekarze i personel przychodzili do pokoju w niej zobaczyć hehe i też mówili krasnalek:) To piszczała Ci rośnie

Wamipi bardzo się cieszymy pisz pisz:)

Vegas świetny ten wózeczek ale chyba na prawdę duży bo Martysia przy nim wydaje się mała:)

Justyś kope lat:) życzę Ci żeby problemy szybko się rozwiązały:)

Anet witamy i napisz coś o sobie:)

Liza żebyś wszystko pozałatwiała udanego dnia!!

Młoda
ja pamiętam dużo ankiet dostałam w szpitalu potem jeszcze raz w necie coś tam wypełniałam i po dwa razy to samo dostawałam ale to grzebałam po tych stronach dla dzieci typu bebiko bebilon itp.

Beacia
to podepnij go niech Ci ściągnie

Kasia F Wszystkiego najlepszego dla Kacperka żeby rósł zdrowo i się nie przeziębiał. I zakochałam się w wyżelowanym małolecie KOCHAM GO!! I męża też zazdroszczę bo ja piec nie lubię super torcik:)

Umi
dzięki no strasznie się zmienia weź wrzuć zdjęcie swoje to ja ocenie:)

elffetus
witaj

sorry jeśli którejś nie odpisałam ale już kliknęło mi się zapisz post i teraz muszę edytować. U Dominiki był jeszcze wczoraj wujek i ciastolinę przyniósł na prezent ale zabaw a sama mam radochę a ona chce lepić od rana potem wam wrzucę jaki ludki ,można robić. U nas dziś drzwi wstawiają wić rano pobudka była o nocy nic nie piszę bo postępów nie ma;/ Zbieraliśmy całe przed południe orzechy nawet na garaż się wdrapałam ma się kondycję:) Przyszło pismo z uczelni z umową do podpisania i że muszę ratę do 10 zapłacić przynajmniej tysiąc;/ ale się naskrobie cały semestr 2 tysiące najwyżej zadzwonie do ojca żeby pożyczył, w sumie jak byłam w ciąży powiedział że jeśli tylko pójdę na magisterkę i skończę w terminie on wszystko opłaci ale C strasznie nie chce żeby nam pomagał ale coś się wymyśli

Ostatnia edycja:
witajcie!
Kochane nie ospisze Wam ,ale czytam cały czas jestem na biezaco przynajmniej sie staram:zawstydzona/y:
pozniej napisze cos wiecej bo moj szałaput spal 10 minut a teraz stoi nade mną i wrzeszczy:no:

kasiek88 masz FB? Jak masz daj mi dane na PW to sobie zobaczysz moje zdjęcia:-p
Ewi co ty sie siejesz z wiktorii:-p Z Jabłonki pochodzi mój wujek tylko on ze ślaska jest to pewnie inna jabłonka:-p
KasiaF a myslał twój mąz o własnej cukierni?

reklama
kasiek To ciebie tez nie lubie tak jak Lizki bo powiedziałaś ze stara jestem:-p. Ja poogladalam Twoje zdjecia ze ślubu. Pieknie wyglądałaś!

Do góry