reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A no ma ma.... tzn do tego autka to oni mają swoje sposoby (czyt. papierowe szablony które maluja na krawędziach kontur czekoladą, odbijaja na torcie i malują zelem)
WIKTORIA witam bo jeszcze nie witałam ;) a no mamy chłopaków w tym samym wieku :) twój też taki szogun?

:-) skąd jesteś? Z Jabłonki :-). Śmiesznie to brzmi.
Tak z Jabłonki dokładnie z Jabłonka Orawska bo różnie Jabłonki są :-)
A no ma ma.... tzn do tego autka to oni mają swoje sposoby (czyt. papierowe szablony które maluja na krawędziach kontur czekoladą, odbijaja na torcie i malują zelem)
WIKTORIA witam bo jeszcze nie witałam ;) a no mamy chłopaków w tym samym wieku :) twój też taki szogun?
No wiesz nie wiem co masz na myśli mówiąc szogun ?? ale mój bardzo spokojny i chętny do wszelakiej pomocy :-)

Heeeej dziewuszki z południa:)

Kama mi się wydaje że jest wyższa tylko że się wyrywała i źle ją zmierzyła bo też nosi 92-98 zależnie co to za ubranie bo jak na szmatach kupuje to zazwyczaj na 24 miesiące albo na 2-3 lata. No zmieniają się strasznie ja jeszcze z blondem na głowie hehe.

Wiktoria też mieszkam z teściami dobrze że chociaż nie jesteś sama w czterech ścianach bo byś zwariowała ale dobrze Ci się z nimi układa? Fajnią masz tą biżuterię tak tylko przeleciałam ale mi się podoba:) My też cały czas szukamy działki ale ceny kosmiczne... Jesteś weterynarzem?? Czy tak przypadkiem byłaś?? JA keidyś widziałam jak prosiaczki się rodzą:) WOW!!

Gosdia to pielęgniarki jej taką przyniosły wszyscy lekarze i personel przychodzili do pokoju w niej zobaczyć hehe i też mówili krasnalek:) To piszczała Ci rośnie

Wamipi bardzo się cieszymy pisz pisz:)

Vegas świetny ten wózeczek ale chyba na prawdę duży bo Martysia przy nim wydaje się mała:)

Justyś kope lat:) życzę Ci żeby problemy szybko się rozwiązały:)

Anet witamy i napisz coś o sobie:)

Liza żebyś wszystko pozałatwiała udanego dnia!!

Młoda
ja pamiętam dużo ankiet dostałam w szpitalu potem jeszcze raz w necie coś tam wypełniałam i po dwa razy to samo dostawałam ale to grzebałam po tych stronach dla dzieci typu bebiko bebilon itp.

Beacia
to podepnij go niech Ci ściągnie

Kasia F Wszystkiego najlepszego dla Kacperka żeby rósł zdrowo i się nie przeziębiał. I zakochałam się w wyżelowanym małolecie KOCHAM GO!! I męża też zazdroszczę bo ja piec nie lubię super torcik:)

Umi
dzięki no strasznie się zmienia weź wrzuć zdjęcie swoje to ja ocenie:)

elffetus
witaj

sorry jeśli którejś nie odpisałam ale już kliknęło mi się zapisz post i teraz muszę edytować. U Dominiki był jeszcze wczoraj wujek i ciastolinę przyniósł na prezent ale zabaw a sama mam radochę a ona chce lepić od rana potem wam wrzucę jaki ludki ,można robić. U nas dziś drzwi wstawiają wić rano pobudka była o nocy nic nie piszę bo postępów nie ma;/ Zbieraliśmy całe przed południe orzechy nawet na garaż się wdrapałam ma się kondycję:) Przyszło pismo z uczelni z umową do podpisania i że muszę ratę do 10 zapłacić przynajmniej tysiąc;/ ale się naskrobie cały semestr 2 tysiące najwyżej zadzwonie do ojca żeby pożyczył, w sumie jak byłam w ciąży powiedział że jeśli tylko pójdę na magisterkę i skończę w terminie on wszystko opłaci ale C strasznie nie chce żeby nam pomagał ale coś się wymyśli

Ostatnia edycja:
witajcie!
Kochane nie ospisze Wam ,ale czytam cały czas jestem na biezaco przynajmniej sie staram:zawstydzona/y:
pozniej napisze cos wiecej bo moj szałaput spal 10 minut a teraz stoi nade mną i wrzeszczy:no:

kasiek88 masz FB? Jak masz daj mi dane na PW to sobie zobaczysz moje zdjęcia:-p
Ewi co ty sie siejesz z wiktorii:-p Z Jabłonki pochodzi mój wujek tylko on ze ślaska jest to pewnie inna jabłonka:-p
KasiaF a myslał twój mąz o własnej cukierni?

reklama
kasiek To ciebie tez nie lubie tak jak Lizki bo powiedziałaś ze stara jestem:-p. Ja poogladalam Twoje zdjecia ze ślubu. Pieknie wyglądałaś!

Do góry