reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej napisałam ogromnego posta i wsio mi wcięło. przepraszam.
Kasia zdrówka dla Kacperka i sto latek., ale się on zmienił.
Kaisek Tobie to ładna dziewczynka rośnie.
Elwirka Czytałaś mój post? wiesz bycie na forum nie polega tylko na podziękowaniach za każde pytanie skierowane do Ciebie i pisaniu kilku wyrazów w odpowiedzi na czyjś post skierowany do Ciebie. ty nawet nie zwracasz uwagi na to co ktoś o sobie napisał. np Liza, i inne dziewczyny też piszą coś o sobie a ty nawet nic na ten temat nie napiszesz.
Justyś Oby wsie problemy przeminęły z wiatrem :tak:
WIktoria Podziwiam, bo tęsknota musi być wielka. al eto i tak dobrze ze widzieice się kilka razy do roku a nie raz na rok lub kilka lat nawet.:tak:
Herbata Jej jaki wielki brzusio.

reklama
dobry :-)
oj pogoda sie cos pogarsza ;/

Dzisiaj przyjdzie paczuszka z allegro :-D mam nadzieje .

Elwirka czemu kiepskie prezenty?

dziewczyny znacie jakąś strone co mozna dostać jakieś darmowe próbki dla dziecka? Oprócz STREETCOM
Ja niestety nie znam.
Hejka... Żyjemy ;)

Kacper dalej przeziębiony... we wrześniu 3 razy go rozłożyło i właśnie się dalej leczy... eh... Nie odzywałam się bo zeszły tydzień dużo w pracy, w niedziele mały miał urodziny ale że chory to tylko byli teściowie i mój tata na torciku i pizzy... nic nie szykowałam bo wogóle nie wiedziałam jak on będzie się czuł... w sobote M z moim tatem opijali urodzinki, a ja o 2 w nocy po teściową jechałam z imprezy ją odebrac to nie mogłam opic miśka 3 urodzin, jak wróciłam to żeby nie było wypiłam drinka...
W poniedziałek i wtorek w pracy, ale teraz do soboty wolne, dzisiaj na kontrole z młodym, w zeszłym tygodniu dostał aż zastrzyk w dupcie... moje kochane maleństwo

EWI hehe, ja też tak miałam 2 dni, a 3 dnia M do mnie z tekstem jak jechaliśmy "tylko wytrwaj chociaż 2 mieś bez mandatu za prędkośc" :) też mi jeżdrzenie odpowiada
UMI no ja też próbowałam nadrobic, nie całkiem mi się udało... ale ty wytrwała jestes ;)
LIZA śliczne dzieła Hani, oby dalej była taka grzeczna w szkole
HERBATA śliczny brzusio :) ciesz się nim bo niedłygo będziesz za nim tęsknic
MŁODA no to twoj męrzczyzna długaśny jest :) a ile miał jak się urodził? szkoda że ze szkoły będziesz musiała zrezygnowac... aha, i tak patrze na twojego małego- oczy ma chyba po tobie nie?
ELWIRKA STO LAT DLA MAŁEJ :)))) Kacper też jest nauczony cieszyc się z byle czego... na roczek jak dostał prezenty to tez nie bawił się nimi przez godzine... dopiero po pół roku zaczął się nimi interesowac... trzeba się cieszyc z tego co jest. Poza tym EWI niedawno pisała cos na temat twoich postów... ale widze że ty nie czytasz nawet tego co piszą dziewczyny... :-/
WAMPI witam

Jeśli chodzi o ząbki, my też zaczęliśmy my jak miał 3 albo 4... teraz to nawet jak ja bym zapomniała mu zęby umy to on nie da... musi miec czyściutki, nie odpuści, nawet nie ruszy jedzenia jak już umyje... teraz ma taką szczoteczke z samochodem to wogóle ma frajde...
A tu kilka fotek
Tuż po urodzeniu
Zobacz załącznik 395878
Roczek
Zobacz załącznik 395877
2 latka
Zobacz załącznik 395876
I 3 latka
Zobacz załącznik 395875
A tu z urodzinowym tortem
Zobacz załącznik 395873 Zobacz załącznik 395874
Śliczny chłopczyk i Wszystkiego najlepszego 100 lat :)
I widzę że Kacperek w tym samym wieku co mój Kamilek :)

Ewi44 no my mamy to dobrze że widzimy się codziennie na skype.
Witam nową mamusie :tak:

A my niedawno z targu wróciliśmy w końcu sobie portfel kupiłam bo tamten już mi się rozlatuje :-/
teraz Kamilek poszedł na bajke a ja z wami klikam ale trzeba będzie coś zrobić :-)

Ostatnia edycja:
Elwirka Czytałaś mój post? wiesz bycie na forum nie polega tylko na podziękowaniach za każde pytanie skierowane do Ciebie i pisaniu kilku wyrazów w odpowiedzi na czyjś post skierowany do Ciebie. ty nawet nie zwracasz uwagi na to co ktoś o sobie napisał. np

Popieram! Bo jak sie czyta twoje posty to albo nie masz weny albo odpisujesz na odczepnego.

KasiaF wow ma talent!
elffetus witaj

reklama
Do góry