reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elwirka zgadzam sie z dziewczynami napewno prezenty sie udaly ;-)
Wampi ja robie identycznie, dla nich nawet lizak to pociecha:-) liczy sie gest ;-)

Ja ogarnelam w domu. odkurzylam;-)
A nadworze zaczyna swieciec slonce... taaaa....:dry: :no:

edit. o jeszcze 5 postów i strzeli ma 5000 post ;P heh

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja z rana. ale naskrobalyscie. przeczytalam wsio, ale wiekszosci nie pamietam. ja dzis do gina ide, ciekawe co mi powie. mlody kolejna nocke wmiare dobrze przespal, o 20 wypil 60ml mleka i pozniej kolo polnocy 120ml i spal do 6:30. mnie za to prawa piers okropnie boli ;/ :(

wiktoria witaj :) ja tez bym chciala byc przy porodzie cielaczka. fajne przezycie musi byc

liza Hania jest super zdolna :)

elwirka prezenty prezantami ale liczy sie gest i sama obecnosc.

justys witaj. wspolczuje problemow finansowych

wampi wspolczuje rozlak z mezem. ja swojego nie widze 2 tyg i tesknie, ale 2-3 miesciace to juz by ciezko bylo.

vegas fajny wozek

wiecej nie pamietam

Hejka... Żyjemy ;)

Kacper dalej przeziębiony... we wrześniu 3 razy go rozłożyło i właśnie się dalej leczy... eh... Nie odzywałam się bo zeszły tydzień dużo w pracy, w niedziele mały miał urodziny ale że chory to tylko byli teściowie i mój tata na torciku i pizzy... nic nie szykowałam bo wogóle nie wiedziałam jak on będzie się czuł... w sobote M z moim tatem opijali urodzinki, a ja o 2 w nocy po teściową jechałam z imprezy ją odebrac to nie mogłam opic miśka 3 urodzin, jak wróciłam to żeby nie było wypiłam drinka...
W poniedziałek i wtorek w pracy, ale teraz do soboty wolne, dzisiaj na kontrole z młodym, w zeszłym tygodniu dostał aż zastrzyk w dupcie... moje kochane maleństwo

EWI hehe, ja też tak miałam 2 dni, a 3 dnia M do mnie z tekstem jak jechaliśmy "tylko wytrwaj chociaż 2 mieś bez mandatu za prędkośc" :) też mi jeżdrzenie odpowiada
UMI no ja też próbowałam nadrobic, nie całkiem mi się udało... ale ty wytrwała jestes ;)
LIZA śliczne dzieła Hani, oby dalej była taka grzeczna w szkole
HERBATA śliczny brzusio :) ciesz się nim bo niedłygo będziesz za nim tęsknic
MŁODA no to twoj męrzczyzna długaśny jest :) a ile miał jak się urodził? szkoda że ze szkoły będziesz musiała zrezygnowac... aha, i tak patrze na twojego małego- oczy ma chyba po tobie nie?
ELWIRKA STO LAT DLA MAŁEJ :)))) Kacper też jest nauczony cieszyc się z byle czego... na roczek jak dostał prezenty to tez nie bawił się nimi przez godzine... dopiero po pół roku zaczął się nimi interesowac... trzeba się cieszyc z tego co jest. Poza tym EWI niedawno pisała cos na temat twoich postów... ale widze że ty nie czytasz nawet tego co piszą dziewczyny... :-/
WAMPI witam

Jeśli chodzi o ząbki, my też zaczęliśmy my jak miał 3 albo 4... teraz to nawet jak ja bym zapomniała mu zęby umy to on nie da... musi miec czyściutki, nie odpuści, nawet nie ruszy jedzenia jak już umyje... teraz ma taką szczoteczke z samochodem to wogóle ma frajde...
A tu kilka fotek
Tuż po urodzeniu
słodziak.jpg
Roczek
DSCN0076.jpg
2 latka
SDC13842.jpg
I 3 latka
Zdjęcie0241.jpg
A tu z urodzinowym tortem
Zdjęcie0262.jpg Zdjęcie0260.jpg

Elwirka ja uważam, że każdy robi takie prezenty na jakie go stać, a dziecko w tym wieku na prawde trudno czyms zainteresować przez czas dłuższy niz 10 min. Mój Kacper jest starszy a klockami czy innymi zabawkami nie samochodowymi bawi sie max 10 min. No moze wczorj jak dałam mu farby o 17:30 to skończył malować po 20 z jedną 30 minutową przerwą.
wiktoria piekne robisz kolczyki, ja tez robie ale to bardziej dla siebie tylko:), bardzo i sie podoba twoja biżuteria.
Herbatka twoj brzuszek jest mega:-p
Liza:-p no ja ci nie mówie, że masz rezygnować tylko ja mówie ze w twoim wypadku grzywka cię odmładza. A ja np chciałbym wygladać dalej na 16 lat:tak:, a ludzie zazwyczaj dają mi 25/26:dry:
Młoda ja na twoim miejscu poszłabym do dyrektora i zapytałaby jak to rozwiazać, bo moze nie wiesz a twoja szkoła moze byc na prawde dla ucznia i zechce wam pomóc
kasiek jej Faktycznie zmiana! Aż sie nie mogę nadziwić! jak te dzieci sie strasznie zmieniają. Szok
Kama, wiktoria ja tez była świadkiem jednego porodu:) mojej suni:-p ale miałam wtedy 12 lat.

Wiecej nie pamietam! jak sobie przypomne to dopisze

edit KasiaF ale Kacperek sie zmieniał, aż truno uwierzyć ze ten duzy chłopak był kieds taki maleńki!

Ostatnia edycja:
Umi jestem pełnoletnia i w sumie nie musiałabym sie uczyć. Takie beda słowa dyrektora. On nie chciał mnie za bardzo do skzoły przyjać.
A indywidualny tok nauczania jest ale to w przypadkach gdy dziecko jest powaznie chore z matka cos sie dzieje . A tak to nie ma zeby nauczyciele mi do domu przychodzili...
Kasia Rafcio miał 58 cm jak sie urodził. Ja mam oczka niebieski i K tez ;-):-). ;-). A Kacperek jaki wielki chłop ;-)

wszystkiego najlepszego Kacperku !!;**
Zobacz załącznik 395879

młoda a nie masz mozliwosci isc zaocznie do szkoly?
KasiaF wszystkiego naj dla malego przystojkaczka ;-) hihihi :-) słodziak:-)
umi no u Ciebie to akurat to racja wyglądasz na wiecej latek niz masz, tez tak chceeee... :dry:

No bedziemy sie zbierac zaraz ;] milego poludnia zycze ;P

reklama
KasiaF miałam pytać a ten torcik to sama robiłaś?
Liza miałas napisać: Nie no co ty wygladasz na młodszą:-p za kare nie lubie twojego posta:-p
mloda no jak kazdy by tak podchodził do edukacji jak ten dyrektor to co drugi byłby analfabetą:/

Do góry