reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam,

Kasiek, współczuje z tym prezentem, nie ma to jak życzliwość rodziny ;/. Ale mimo to udanej imprezy ;). Torcik b. ładny. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Liza, gratuluje kolejnego ząbka u Mikiego ;). Mam nadzieję, ze Ciebie przestał już boleć.
Vegas, Tobie gratuluje nowego słówka u Martynki ;) i fajnie, ze zakupy się udało i córeczka zadowolona.
Młoda, Rafałek jak zawsze przystojny ;)
Lolkak, powodzenia w pracy! Żeby tam sie wszystko wyjaśniło.

Ja już mam plan ( w końcu) nie jest najgorzej... Wtorki i czwartki wolne a w piątek tylko do 14.40 od rana ;) wiięc damy rade bo są okienka.
Mojej Zosi muszę chyba jakieś badanie moczu zrobić albo coś bo wydaję mi się, że ma z rana zawsze oczka spuchnięte i jakieś takie zaczerwienione i nie wiem czy węzeł chłonny jej na szyi nie wyszedł ;/. Ech...

Więcej nie dałam rady odpisac, za dużo rzeczy ostatnio jakoś do zrobienia, więc przepraszam wszystkie, które pominełam,
Miłego dnia )

Lolkak nie zmieniałam koloru :D ja mam swoje brązowe tylko takie mysie ;P i zarzucilam wczoraj szamponetke "czekoladowy brąz" by pogłebic kolor;-) takze wiele nie zmienilo sie :) ale macie młoda przed(z Hanią) i po ;] mała róznica ale jest ;]
gosdia tak juz nie boli:) mam nadzieje ze z mała to nic poważnego! :)
Herbata ja dzis juz ogarnelam tez podlogi tez pomyte, Miki polozony spac, rozwiesilam pranie i zostalo mi ulozyc ciuchy, obrac ziemniaki do obiadu i sórówke zrobic i potem odkurze po poludniu :) takze juz jest oki.

Załączniki

• Zdjęcie0166m.jpg
    Zdjęcie0166m.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC04180m.jpg
    DSC04180m.jpg
    69,2 KB · Wyświetleń: 46
witam się
ja od rana sprzatanie u siebie ciagne. do tego warzywa z ogrodka powyrywac juz i pomyc do mrozenia. Kacper jakis maruda, pokasluje. chyba przeziebienie go bierze. masakra ;/ pogoda dzis od rana marna. niby bylo te 18 stopni ale wiatr taki zimny ze szok. teraz sie rozpogodzilo jakos.

liza wy z Hania to jak siostry wygladacie. sliczne obie jestescie :)
lolkak oby w tej pracy sie wyjasnilo.
gosdia fajnie ze juz plan masz i nawet fajny jest.
mloda fajny Rafcio :)
vegas na prawko idz jak wyplate dostalas. :p no a poza tym to fajnie ze Martyncia zadowolona z zabawek
kasiek wspolczuje. ale Twoj prezent na pewno sie bardziej Domi spodoba, bo w koncu od mamusi ;*

tyle co pamietam z nadrabiania. ale dzis jakas slaba ta produkcja. widac ze weekend. zajrze pozniej jeszcze. buziaki ;*

Hej:) Ja od rana do popołudnia sprzątałam, Jurek się Martynką zajmował, więc taki powiedzmy rytuał. A przed 18 zrobiliśmy sobie grilla:) Ładna pogoda to trzeba korzystać:) Teraz Mała jeszcze szaleje, ale będę ją kładła zaraz spać. Kolejne nowe słówka u Tyśki ''pisze'' kiedy rysuje długopisem a na kitko pięknie mówi ''kitko'':) Jestem z niej strasznie dumna, dziennie coś nowego:) I jeszcze 2 miesiące z hakiem i 2 urodzinki:) Już obmyślamy prezenty:)

Beacia nie martw się, będę zdawać jeszcze w tym roku z kilka razy /chyba, że jakimś cudem wcześniej zdam:D/
Liza Hania cała Mamcia;) A nie myślałaś nad zmianą kolorku? Ciekawa jestem jakbyś wyglądała w czarnym:p I z prostą grzywą;)
Kasiek hmm ja to widzę inaczej. Mi by nie przeszkadzało jakby ktoś kupił mojej córci 2 lale:p
Młoda Rafałek słodziutki:)

a tu najnowsze fotki mojego Słonka:)

DSCN2379_800x600.jpgDSCN2338_450x600.jpgDSCN2344_450x600.jpgDSCN2311_450x600.jpgDSCN2361_450x600.jpgDSCN2317_800x600.jpgDSCN2375_450x600.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
Hej my po urodzinach już:)

Lolkak nie mam przepisu był robiony z tego co było w domu ale wyszedł przepyszby:)

Hej z rana :D

kasiek wspolczuje, ale moze nie bedzie tak jak myslisz? co do wigilii to wiesz co ja na twoim miejscu bym jezdzila wlasnie tak do twoich rodziców, np, dzien wczesniej czy tam w wigilie rano, a to co tesciowa robi miala troszke tego roku w d... ;] no ale niewiem...

Liza trochę nie zrozumiałam fragmentu o teściowej:)?? Dobrze że ząb przestał boleć:) Ale Hanulka przesłodka i Ty laska jesteś fajnie Ci w tej fryzurce ja jakbym miała tek lekko wymodelowane włosy to bym jak deb.. wyglądał a Tobie ładnie:)

Herbata to widzę relaksik od rana:)

Młoda Rafałek przesłodki mata też fajna:)

beacia
zdrówka dla małego:) A Ty jesienna ogrodniczka:)

Vegas ale super prezentów Martysi narobiłaś:) Ona jak zwykle przecudna i Dominika też codziennie coś mówi. A co do prezentów to myśl bo w grudniu 2 razy droższe będą ja się zastanawiam czy już teraz nie zrobić:)

Gosdia ja tez mam plan i jestem trochę przerażona bo nie wiem czy będę miała czym wrócić:):) No może zrób jej jakieś badania jak Cię coś niepokoi;/

A więc tak dziewczyny urodziny bardzo udane ja zmęczona ale szczęśliwa jak widziałam jak dmuchała świeczkę i jak otwierała prezenty i za każdym razem było w jej wykonaniu łooooooooooooooooo. Bawiła się non stop i męczyła moją siostrę:) A co najlepsze to się z tą lalą nie dogadaliśmy w sumie to C tak zamieszał bo mnie przy tym nie było bo małą usypiałam... I tak siostra C wcale nie kupiła lali tylko łóżeczko dla lali... A my nie lale tylko kuchnie z garnkami i sztućcami która dźwięki wydaje i świeci jak się gotuje i nie wiem czy maszyna w tesco się machnęła czy ktoś na półce bo na półce było 159zł a na kasie samoobsługowej 37.49zł... Więc pełne nie porozumienie ale nić postanowiliśmy że tą lale kupimy w tym tygodniu i po prostu będzie to prezent pod choinkę bo w grudniu będzie kosztować prawie 200zł. Od mojej siostry dostała wózek dla lalek a od dziadków parasolkę różową małą i kreację na wesele ale super ta sukieneczka. Ja od rana muszę bawić się w domek:) Potem fotki wrzucę:)

Ostatnia edycja:
witam sie :) noc nie byla az najgorsza, ale jednak sie nie wyspalam. postanowilam malego od cyca odstawic, mam nadzieje ze bedzie lepiej nocki przesypial w koncu. dzis siedzialam i pomagalam siostrze pisac charakterystyke z polskiego. mlody dzis jakis taki nie w sosie.. chyba jutro lekarz nas czeka. malutko piszecie w weekend.

vegas fajnie ze dzionek sie udal. śliczna Martysia :)

kasiek fajnie ze urodzinki sie udaly :) ach ci faceci wszystko przekrecaja i problemy przez nich ;p ale jednak dobrze wyszlo z tym ze mala kazdy prezencik inny dostala. super ze jej sie podobaly prezenty. to jak zabawki takie drogie w grudniu beda to moze ja juz zaczne myslec nad prezentem dla kacpra. kurde, tylko co ja mu kupie ? ;p

kasiek tu super ze urodzinki sie udaly. taka lala na swieta to dobry pomysl
mloda tu nie ma karnetow, bo solaria sa samoobslugowe, ale wychodzi gdzies 15 zl za 10 min, wiec nie za tanio
vegas sliczne masz to sloneczko ;-)
Liza faktycznie wygladasz jak starsza siosta Hani :) ladny kolorek
beacia to zdrowka dla synka. oby lepiej sypial...

u mnie bez zmian, wczoraj mialam regularne skurcze, ale dzis rano znow nic...
milej niedzieli

Hej Laski. My dziś pospałyśmy do po 9, ale w sumie pobudki były nad ranem, no ale wyspana jestem na szczęście, dobrze tak się naładować przed tygodniem w pracy. Mała mnie zaskakuje znowu słówkami, nauczyła się słowa ''śpi'', to może zacznie je praktykować bo do tej pory jak jej lala czy miś spały to mówiła ''aa''. Dzisiaj mamy w planie pojechać do Chrześniaczki a teraz maluję sobie pazurki, Myszka śpi.

Kasiek nono, fajne prezenty:) Brawa dla Domci, że tak śmiga z mową:)
Herbata no mogłoby się coś ruszyć u Ciebie:p masuj brzuszek;)
Beacia oby Mały lepiej teraz spał, choć mogą być początki nie za ciekawe. Zdrówka dla Małego;*

reklama
hej:)
a my znowu katar...tzn Amelka wczoraj rano sie obudzila z gilosem...echhh...
ktoras mowila ze wyleczyla katar w jeden dzien JAK KOCHANA JAK TY TO ZROBILAS ??? daj rade...
wczoraj byliśmy w gościach dziś mieliśmy gości.

Ojciec popił robi sceny,mieliśmy sobie odłożyć na budowę ale z tego względu trzeba będzie wszystko przyspieszyć prawdopodobnie jutro jedziemy sie dowiedziec coś o kredycie...ale mamy juz jeden wiec nie wiem jak to bedzie :( az mi sie łzy cisną...echhh:no:
lolkak Ty pracowałaś w banku dobrze pamiętam???

Do góry