reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dobryy wieczór ;-)
ale produkcja ja pier dziule :-D :-D
ale nadrobiłam ;-)

No dzisiaj spacerek i zaupy ;-) zakupiłam sobie oliwke do ust w rossmanie i bluzke z DIVERSA ;-)
a młodemu kupiłam chusteczki z babydream w rossmanie promocja była ;-);-) i mate edukacyjną ;-);-)

Fifusek a Alanek tez duzy;-)
Femme super avatarek;-)
Liza to czekam na fotki w nowym kolorku ;-)
Umi gdzie tam węgielek ;-) troszke mi jeszcze brakuje ;-)
Beacia lepiej jest lepiej ;-)
Herbata ile u Ciebie kosztuje karnet ? Wogóle jak sie czujesz? ;-)
Kasiek słodki tort ;-)
kama oby z nogą było lepiej ;-) . Wiem cos o tym tez sobie skręciłam a za dwa dni jechałam nad morze .
vegas mi tez nie jest szkoda jak K płaci ;-)

Mój aniołek ;-)

P300911_16.08.jpgP300911_15.57.jpgP300911_15.58.jpgP300911_15.59.jpgP300911_15.59_[01].jpg

pencil.png

reklama
Sorry dziewczyny może to i pierdoła ale aż się popłakałam. Mianowicie miałam zaplanowaną kupić Dominice na urodziny fajną lalkę bobasa która mówi i w ogóle jest interaktywna przeznaczyłam sobie kasę którą już jakiś czas zbierałam i mówiłam o tym wszystkim w domu... Co się okazuje przed chwilą jak mieliśmy do tesco iść ją kupić? Ze siostra C z mężem kupili Dominice lalkę bobasa taką zwykłą bo na przecenie była jakich wiele która nic nie robi... Od miesiąca mówiłam i oglądałam z nią lale w sklepach pokazywałam jak się naciska ona się cieszyła że mówi tata mama udawała jak lala pije i teraz du...!!!

Młoda nie ma . Ma syna 8 letniego, i oni nie przywiązują takiej wagi że to urodziny i w ogóle wielkie wow!!! A ja wiem że jutro nie będzie cieszyła się z mojego prezentu tylko z tej okropnej lali!!!

Kasiek nie dziwie ci sie ;*

kurcze ale sie zimno zrobiło.
Dobrze ze mam kaloryfer ktory moge sobie złączyń . Dziadkowie K kupili :-D ;-)))))

D O B R A N O C ;**

Hej z rana :D
młoda eh tam nowy kolorek, swoje są przyciemnione i nie są takie mysie wreszcie ;)
kasiek wspolczuje, ale moze nie bedzie tak jak myslisz? co do wigilii to wiesz co ja na twoim miejscu bym jezdzila wlasnie tak do twoich rodziców, np, dzien wczesniej czy tam w wigilie rano, a to co tesciowa robi miala troszke tego roku w d... ;] no ale niewiem...
Lolkak mam nadzieje ze bedzie ok! u mnie za plombe z tych lepszych zawołała 60zl. + 60zł wypełnienie... :dry:
Kaamaa oo to niewiedzialam ze Ty pochodzisz z prawosławnej rodzinki:) fajnie ze udało sie wam zalozyc rodzinke "mieszana" macie dwa razy wigilie ;) hehehe

Ząb nie boli.... Jupi ;-)
Noc tez oki, do 5 miki spal u siebie, potem wylądował u nas na łóżku i spalismy do 6:45 :-)
Dzis zaraz biore dzieciaki na dwór a ja sprzątam dom, piore.... :-) oj troszke mam robotki ze sprzataniem bo przez tego zęba nie mialam weny by ogarnywac w tygodniu zwłaszcza na dole ;] ale dam rade, godzina i bedzie juz z grubsza zrobione :) byleby dzieci sie zabawily w piasku ;) a dzis ma byc nawet do 26 stopni na dworku! :-)

Kasiek :dry::dry: Uwielbiam takie akcje:dry: Tłumaczysz,mówisz a później znajdzie się jakiś "cudowny" członek rodziny,który zrobi dziecku prezent.

Liza oo zmiana koloru pokaż się :p

Młoda a mata też z Rosssmanna???

Vegas jakie zakupy :-) A z tym słoniem to dobre było :-D:-D

reklama
kasiek kochana nie denerwuj sie! choc pewnie sama bym sie nieziemsko wkur...:wściekła/y: ah Ci ludzie... sliczny torcik
Liza ja wczoraj wieczorem ogarnelam z grubsza mieszkanie wiec dzis tylko pranie i odkurzanie, a pogoda tez ladna sie zapowiada, to moze M. na spacer mnie wezmie :p
mloda Rafalek slodki :) to poszalalas moja droga z zakupami
Vegas widze ze ladnie obkupilas Martynke :) dobrze ze jej sie podobaja nowe zabawki. mi tez nie szkoda jak nie ja place :p

ja wlasnie wstalam, herbatka, tosty i ogladam serial nim dzien sie zacznie na dobre...

Do góry