reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek, herbata no ja mam nadzieje ze uda sie go uratowac i ze wreszcie przestanie bolec! Choc nie powiem chyba juz jakies mniejsze nasilenie bólu mam ;] oby...
Herbata o wiedzisz ruchu ci potrzeba;-)

Zajrzalam w paszcze Mikusiowi i ada chwila dolna czwórka mu wyjdzie bo juz dziąsełko przezroczyste :D no i poznałam powód dzisiejszego marudzenia -mega ;P i do tego slinienia :tak:
Czekam na M, niedlugo powinien byc i wieczór spedzamy razem:)
Wczoraj ostatnia tabletka byla i od dzis czekam na okres.... ;] ciekawe, zawsze cykle mialam 34-38dni, a teraz ma niby przyjsc po 21 do 28 dni? Ciekawe.... ;]

reklama
Liza co do przeciwbólowych kiedyś rozpuszczona aspiryna na mnie działała teraz jak coś to Ibuprom max bo chyba zjadłąm wszystkie tabletki jakie są możliwe oprócz Ketonalu i tych hardcorowych

Na mnie działaja wszystkie prochy zalezy od tego jak silnie boli ;]
Teraz mam w zanadzu nurofen forte ;] no ale juz teraz czuje ze juz mnie mnij boli :))))

No ide ogarnac pokoju, zaraz dobranocka i dzieciaki poloze :) i jutro juz październik! :) miesiąc i święto zmarłych :no: potem chwila i nastepne boze narodzenie! :) w tym roku jestesmy u tesciow wiec bedzie oki :)

Czemu nie mozesz?
Ja Ci powiem tak mielismy dwie wigilie i tu i tam, jest z tym tyle roboty, wozenia, dzieci sie wkurzają, do tego zima wiadomo zimno.... do tesciow jest ponad pol godziny jazdy samochodem, wiec sobie pomysl jak trzeba to dobrze zorganizowac by bylo dobrze a sie tak nie da bo u mnie w rodzinie nie tylko ja jestem a jeszcze trójka rodzenstwa i ich rodziny ;] Takze decyzja wyszla taka ze jednego roku u tesciow drugiego u moich ojców. Moi rodzice sie nie zgadzali bo jak, bo jak to tak mozna, ale ja z M juz podjelismy to i od 2 lat tak robimy :-) i jest oki! :tak:

a ja do teściów nie lubię jezdzic na wigilię...jakies glupie przywileje maja i nie zamierzam 2 dzien swiat owszem...ale tak to nie:no:
u nas jes tak ze wigilia jednego roku u nas a drugiego u siostry teraz u siostry wypada:-)takze luzik

Liza ale wiesz nie chodzi o przygotowania że trzeba jechać i w ogóle. Ale chciało by się spędzić chociaż co 2 lata u "siebie" tam gdzie się wychowałam wigilie a tu nie da rady bo jak wszystko przygotowuje na wigilie tu u teściów i co przed kolacją pojadę do swoich rodziców a tam jest 1 h 15min się jedzie więc zostaje tylko drugi dzień świąt;/ Po prostu chciałabym co jakiś czas u siebie spędzić bo to nie to samo...

A to Domiśki tort:)

1.jpg2.jpg3.jpg

Ostatnia edycja:
Liza 7mka to wielkiej biedy by nie było ale jeśli masz możliwość to lecz, i współczuje bólu, mnie jak coś bardzo bardzo boli to ketonal setka w ruch, 20 minut i po sprawie.

Kasiek piękny tort:tak: ja na 2gie urodziny też spróbuję zrobić sama bo na roczek to zamawialiśmy bo lenia miałam :-D

U mnie z Wigilią nie ma problemów bo obchodzimy dwie ;-) jako że cała moja rodzina (za wyjątkiem mnie- wymysł tatusia który jak miałam 3 latka wyemigrował do stanów i już nie powrócił) jest prawosławna, a J katolicka więc 24 grudnia jesteśmy u teściowej, a 6 stycznia u mojej rodzinki i baaardzo mi to odpowiada :-)

Julce wylazły 2 dolne 5tki, jeszcze tylko 2 górne i mamy komplet :tak: na reszcie.

Noga boli jak bolała a nawet gorzej, jeśli do jutra nie przejdzie jadę do ortopedy..:-(do tego 8emka wyłazi chyba czas wziąć proszki.

Kaamaa to może do lekarza trzeba iść z nogą??

Co do wigilii to raz jest u nas a raz jeździmy do mojej babci. Za to jak jest u nas to dochodzą jeszcze rodziny rodzeństwa mojego ojca. Koopa ludu :dry:

kasiek fajny tort:tak: Jaki masz przepis?

kasiek,Herbata ja tez mam nadzieję,że się wyjaśni,bo nie chcę wylecieć z pracy po miesiącu i to nie ze swojej winy.

Błagam nie wymieniajcie nazwy leków bo po całym dniu pracy przy prochach mam ich nazw po wyżej uszu :-D;-) :-D

Liza a ile musisz płacić za leczenie? U mnie najtańsza plomba to 100:dry:

W przyszłym tygodniu końcu wybieram się do okulisty,ciekawe jak bardzo mi się wzrok pogorszył.

reklama
Hellow:) Właśnie zajadam ostre czipsy i popijam sobie piwko, a co tam, należy uczcić weekend. Dziś znów po godzinach robiłam, ale wypłata była to się cieszyłam jak głupia do sera:D Kupiłam Małej wielką wywrotkę z Wadera, kupiłam jej pieska co chodzi, szczeka, merda ogonem i pady robi, kupiłam jej też kredki do wanienki, że może wannę sobie rysować i swoje ciałko:) Z wszystkiego jest zachwycona co jeszcze bardziej mnie cieszy:) Autkiem wozi i siebie i swoje zabawki, pieskiem się troszczy bardziej niż o lalki co mnie aż zaskoczyło w jej wydaniu, mówi pieskowi gdzie ma iść a jak idzie w złym kierunku to go bierze w rączki i nakierowuje:) A kredki już wypróbowane:D Młoda znowu zna nowe słówka. Na mysz mówi mysz a na słonia ''soń''. Najbardziej mnie rozwaliło to, że ja zawsze uczyłam jak idiotka Martynkę, że słoń to ''tedeeee'' tak trąbiłam jak ten słonik z bajki, a Martynka dziś siedzi na krześle, wcina udko i woła pokazując paluszkiem ''soń!''. Ja się rozglądam, o co jej chodzi, patrzę a tam wieszaczek ze słonikiem na którym mama wiesza ścierki hehe. Dziś zrobiłam zakupy na jutrzejszy obiad, kilka drobiazgów dla Małej i sobie krem i zapłaciłam ponad 80zł!! Masakra.. Moja biedna wypłata:D Ale sam mój krem do twarzy ok 20zł bo to z Garniera.. Jakoś mniej mi szkoda kasy jak Jurek płaci:D

Lolkak
będzie dobrze, nie stresuj się tak;) Ważne, że Ty nie jesteś winna:)
Kaamaa oby noga szybko przestała boleć, ale lepiej iść z tym do lekarza.
Femme zdrowiej;)
Kasiek fajny torcik:) A jakaś świeczka na nim będzie? Kurcze już zaraz Domka skończy 2 latka:) Moja za tydz kończy 22 miesiące:)
Elwirka Beacia Wy to się macie z tymi nockami. U nas ostatnio też nie są najlepsze, ale przymykam na to oko.
Młoda to tanio karnet. Może u nas nie będzie drożej, zobaczymy;)
Liza współczuję przejść z zębem. Przede mną ciągle wizyta u dentystki, ale jeszcze nie wiem kiedy. Na szczęście nic mnie nie boli.

Do góry