reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

u nas noc porazka nie wiem mala darla sie cokawalek chyba do 3 .ledwo widze.
beacia...nie czasami nas odwoluja bo to praca przez agencje:-pAle akurat wczoraj jak ja bylam wyspana

reklama
Ja wróciłam z zakupów zmordowana jestem ...
dry.gif
choroba mnie rozbiera teraz pranie wyjąć posprzątać wołowinę robić buraczki te babeczki
sorry2.gif
nie chce mi się dobrze że mama Ninę wzięła bo mi już od jej gadania głowa pęka
no.gif
co to jest za gaduła non stop gada tysiące pytań głowa mi pęka dosłownie
dry.gif
no nic idę robić bo to się dusić trochę musi przecież -_-

Hej

U nas noc super bez zadnej pobudki :)
M wrócił z pracy kolo 1 bo wczesniej skonczyli na lini:-)
I mnie kolo 4 znow zaczol ząb bolec... wiec rano zadzwonilam do dentystki i pojechalam kolo 9;] i to mnie bolał ten co mialam opatrunek! dostalam znieczulenie, zatrula mi go i mam sie zdecydowac czy wyrywam czy lecze, bo za wyrwanie nie zaplace a za leczenie wsio musze placic ;/ za 2tyg wizyta jesli decyduje sie leczyc i w h*j kasy na tego zeba pojdzie ;] niewiem na co sie zdecydowac;/ chyba bede leczyc ;]
No i ogolnie teraz mnie boli ten ząb ;] takze bez zmian niewiem kurcze co z nim jest, jakis uparty zatruc sie nie chce :-D

Yyyy... chyba nic takiego nie pisaliscie bo nie zapamietalam ;P a nadrobilam wsio ;]
Sorrka :)

Hej.

beacia Ja dziś postanowiłam zrobić porządek na półkach u dzieci i kurka wodna ile tych ubrań było tyle jest a worek taki 50 l zapełniony za małymi ubraniami:-D
Femme Współczuję przedmiesiączkowych atrakcji. zdrówka.
Kamaa a no odebrałam z samego rana. w drodze powrotnej przesiedliśmy się z S i wracałam.:tak: teraz tylko nauczyć się na naszym jeździć. współczuję kontuzji nogi. Zdróweczka dla Juki.
Gosia Współczuję nocki.
Liza a który to ząb? jeśli nie dalszy niż 5 to lepiej nie wyrywać.

Femme oby Ci szybko przeszło.

Liza jak masz możliwość to lecz:tak: Zawsze lepiej jakikolwiek ząb mieć niż pustą jamę :dry:

Ewi a jakim samochodem jeździsz?

U mnie bardzo intenstywny tydzień. W pracy masakra,jeden kolega wypadł ze składu,bo trafił do spzitala z poparzeniem. Do tego jest jakaś afera i to niby wina mojego zespołu a my oczywiście bogu ducha winni,ale trzeba znaleźć kozła ofiarnego:dry:

Na szczęście ładna pogoda,więc idę się z Mają odstresować ;-)

EWI to jest siódemka ;]
Szybko sie nauczysz jezdzic autem ;-)
Lolkak no własnie lepiej leczyc ale ja mam z tym zębem jazdy, znów mnie boli choler*nie i prochy nie pomagaja! no mam dosc tego, no a weekend przed nami ;]
Miłego spacerku!
Gosia oj grzybowa, mniam.... ;-)

Ja leze na łóżku przez tego zeba i normalnie zaraz zwatpie :no:

gosia zazdroszcze grzybowej :) tez bym zjadla
Lolkak nie przejmuj sie akcja w pracy... jakos sie ulozy.
Liza ja jednego zeba trulam chyba 3 razy nim przeszlam na kanalowe... masakra. jednak radze Ci leczyc. lepiej miec wlasne.
Femme wspolczuje choroby. oby szybko przeszla... podziwiam ze masz sile by cos robic jeszcze...
Kama mam nadzieje ze noga nie bedzie bolala... zdrowka dla Julki :*
kasiek na pazdziernikowkach tez sie snilam jednej dziewczynie :D niestety nie rodze...
mloda to dlugo ze soba jestescie... obchodziliscie jakos? jeszcze raz wszystkiego naj!

mnie od 12.00 bola plecy, ale jak zaczelam chodzic po schodach to prawie bol ustal...eh :sorry2:

reklama
Kama uuuu to nie dobrze zdrowia życzę Wam obu:)

Gosia Elwirka
u mnie też rewelacji nie ma dobrze że tyle że się nie drze ale pić to 10 razy;/

Famme to dobrze że mama Cie trochę odciążyła:) Ale gaduła:):)

Ewi ja to średnio co 3 miesiące wywalam po worku:) Szybko wpadniesz w rytm jeżdżenia:)

Liza ja też radzę leczyć, C ma jednego tak zniszczonego i zgorzel się zrobił to ciotka powiedziała że jest dłubania i roboty ale jak się jest młodym to warto mieć swoje zęby a ze wstawianiem nowych to wcale też nie jest tak hop siup bo trzeba spiłować zęby co są obok i w ogóle

lolkak
to ładnie Ci się porobiło mam nadzieje że wszystko się wyjaśni:)

Herbta
to może tuż tuż:)

Eh ale mi się już nic nie chce a jestem w lesie to znaczy do zrobienia z jedzenia to tort ale teściowej koleżanka zraz przyjdzie bo jest przysługę winna:) sałatki ale to jutro i obiad na jutro. Ale jeszcze całą górę mam do sprzątania a młoda cały czas mi zabawki wyciąga;/ UWAGA!! Nowe słowo:) biabie:) (czyt. grabie) a i słuchajcie nie wiem jak to zrobiłam bo podobno katar leczony 7 dni nieleczony tydzień a ja Domke w jeden dzień wyleczyłam:) Powinnam lekarzem być:):)

Do góry