reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej Laseczki
Kopę lat;)
Powiem Wam, że jakoś co wieczór taka padnięta jestem, że zamiast netować idę w kimono:p Szybko ciemno się robi i zimno to i spać się chce. Nadrabiałam Was jako tako, ale nigdy do końca danego dnia, więc się to odwlekało w czasie, ale już jestem:D Martynka zna trochę nowych słówek, np jak nic nie ma w czymś to jest ''puste'', na smoczek mówi ''moczek'', na mięso ''miosio'', i jak udaje, że dzwoni mówi ''alo''. Jutro pewnie wypłatę dostanę, już się nie mogę doczekać:) Ja kupuję na dzień chłopaka J. kaktusa i doniczkę do tego bo kolekcjonuje;P

Liza oby szybko waśnie rodzinne poszły w niepamięć. U nas odkąd ja pracuję kontakty z mamą są świetne, ale jak wspominam co było na początku roku to ciary mnie przechodzą i się dziwię, że to była ta sama kobita.. A tata im starszy tym hmm trudniejszy. Kontakt mamy bo mamy, ale nic rewelacyjnego. Pomyśleć, że kiedyś byliśmy jak dobrzy przyjaciele. Czytałam ostatnio, że Danielek był dzielny u dentysty, gratulacje:)
Beacia dzięki, że pytasz o mnie, wyżej napisałam co i jak;*
Młoda gratulacje rocznicy, najlepszego;* Fajne zdjęcia Czekoladko:) Też sobie karnet wykupię, a ile Ty płaciłaś za swój i ile tam masz w nim godzin? Rafałek już duży, śliczny jest:)
Kasiek kurcze jakie ''ciasto'', ciekawe:) I faktycznie podobne do mrowiska:p Mniam, mniam.
Elwirka super, że Olisia już kupkę zrobiła, może będzie już lepiej, oby.
Fikusek to szkoda, że Mały nie załapał się na badania. No ale teraz ważne żebyś Ty wiedziała co z Twoim słuchem nie tak.

dobry wieczór :-):-)
sorki ze tak wyrywkowo ale spac mi sie chce .;-)
Obiecuje ze jutro was nadrobie w wolnej chwili ;*

Liza 3 rocznica ;-)
Vegas za moj karnet dałam 36 zl a jest tam 60 min ;-) relaksu :-D

D o B R A N O C ;*

normalnie spac nie moge:( o ludzie...miałam isc do pracy i dostałam telefon zebym nie przychodzila szlak mnie trafia!
i ja zycze dobrej nocki!

witam porannie :)noc masakryczna ;/ ale humor nie taki najgorszy. mlody spi teraz po wielkiej meczarni z usypianiem.

kasiek dziekuje za przepis :) ja dzis dokanczam te moje wielkie sprzatanie.
famme wspolczuje tego uczucia ciezkosci na zoladku ;/
vegas fajne hobby ma twoj mezus. ja tez lubie kaktusy ale nie mam gdzie ich chomikowac. fajnie ze sie odezwalas :) no i super ze Martynia taka pojętna jest i zna tyle słówek. :)
mloda i co lepiej juz jest miedzy Wami ?
gosia no to jednym zdaniem w trabe cie zrobili z ta praca.

Witam chorobowo :dry: obudziłam się kichająca i z bolącym gardłem nie mam pojęcia czemu tak :no: :angry:

Kurde zna ktoś prosty i dobry sposób na bitki wołowe ?

mloda to strasznie tanio za karnet :szok: ! tu zdzieraja jak cholera :wściekła/y::wściekła/y:

femme zdrowka... ja tez chora bylam niedawno...

Liza a ja obejrzalam wszystkie odc. Housa juz i nie wiem za co teraz sie zabrac :-D

beacia wspolczuje nocki :*

Vegas Moj tez kwiatki kolekcjonuje, ale ja wyplaty nie dostaje wiec zloze mu tylko zyczenia :-p

ja wyspana, wlasnie pije herbatke i zastanawiam sie jak urodzic :-)

reklama
Helloł

Femme zdrówka! a jesli o botki chodzi to niestety nie pomogę, nie lubię wołowiny ;-)

Beacia
powodzenia w sprzątaniu, ja dziś miałam prać wykładziny ale nie dam rady :dry:

Ewi i jak masz już prawko? teraz to królową szos będziesz :tak:

A co do dnia chłopaka to ja też mojemu tylko życzenia złożę na więcej nie zasłużył :-p

Wczoraj wieczorem wracając do domu wpadłam w dziurę i skręciłam nogę, boli jak jasna cholera chyba odezwała się stara kontuzja (miałam kiedyś naderwane ścięgno Achillesa) do tego Julka znowu ma katar i w ogóle wszystko jest do dooopy, idę się przespać z Julką.

Do góry