reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Laseczki
Kopę lat
Powiem Wam, że jakoś co wieczór taka padnięta jestem, że zamiast netować idę w kimono Szybko ciemno się robi i zimno to i spać się chce. Nadrabiałam Was jako tako, ale nigdy do końca danego dnia, więc się to odwlekało w czasie, ale już jestem Martynka zna trochę nowych słówek, np jak nic nie ma w czymś to jest ''puste'', na smoczek mówi ''moczek'', na mięso ''miosio'', i jak udaje, że dzwoni mówi ''alo''. Jutro pewnie wypłatę dostanę, już się nie mogę doczekać Ja kupuję na dzień chłopaka J. kaktusa i doniczkę do tego bo kolekcjonuje;P
Liza oby szybko waśnie rodzinne poszły w niepamięć. U nas odkąd ja pracuję kontakty z mamą są świetne, ale jak wspominam co było na początku roku to ciary mnie przechodzą i się dziwię, że to była ta sama kobita.. A tata im starszy tym hmm trudniejszy. Kontakt mamy bo mamy, ale nic rewelacyjnego. Pomyśleć, że kiedyś byliśmy jak dobrzy przyjaciele. Czytałam ostatnio, że Danielek był dzielny u dentysty, gratulacje
Beacia dzięki, że pytasz o mnie, wyżej napisałam co i jak;*
Młoda gratulacje rocznicy, najlepszego;* Fajne zdjęcia Czekoladko Też sobie karnet wykupię, a ile Ty płaciłaś za swój i ile tam masz w nim godzin? Rafałek już duży, śliczny jest
Kasiek kurcze jakie ''ciasto'', ciekawe I faktycznie podobne do mrowiska Mniam, mniam.
Elwirka super, że Olisia już kupkę zrobiła, może będzie już lepiej, oby.
Fikusek to szkoda, że Mały nie załapał się na badania. No ale teraz ważne żebyś Ty wiedziała co z Twoim słuchem nie tak.
Kopę lat
Powiem Wam, że jakoś co wieczór taka padnięta jestem, że zamiast netować idę w kimono Szybko ciemno się robi i zimno to i spać się chce. Nadrabiałam Was jako tako, ale nigdy do końca danego dnia, więc się to odwlekało w czasie, ale już jestem Martynka zna trochę nowych słówek, np jak nic nie ma w czymś to jest ''puste'', na smoczek mówi ''moczek'', na mięso ''miosio'', i jak udaje, że dzwoni mówi ''alo''. Jutro pewnie wypłatę dostanę, już się nie mogę doczekać Ja kupuję na dzień chłopaka J. kaktusa i doniczkę do tego bo kolekcjonuje;P
Liza oby szybko waśnie rodzinne poszły w niepamięć. U nas odkąd ja pracuję kontakty z mamą są świetne, ale jak wspominam co było na początku roku to ciary mnie przechodzą i się dziwię, że to była ta sama kobita.. A tata im starszy tym hmm trudniejszy. Kontakt mamy bo mamy, ale nic rewelacyjnego. Pomyśleć, że kiedyś byliśmy jak dobrzy przyjaciele. Czytałam ostatnio, że Danielek był dzielny u dentysty, gratulacje
Beacia dzięki, że pytasz o mnie, wyżej napisałam co i jak;*
Młoda gratulacje rocznicy, najlepszego;* Fajne zdjęcia Czekoladko Też sobie karnet wykupię, a ile Ty płaciłaś za swój i ile tam masz w nim godzin? Rafałek już duży, śliczny jest
Kasiek kurcze jakie ''ciasto'', ciekawe I faktycznie podobne do mrowiska Mniam, mniam.
Elwirka super, że Olisia już kupkę zrobiła, może będzie już lepiej, oby.
Fikusek to szkoda, że Mały nie załapał się na badania. No ale teraz ważne żebyś Ty wiedziała co z Twoim słuchem nie tak.
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
dobry wieczór :-):-)
sorki ze tak wyrywkowo ale spac mi sie chce .;-)
Obiecuje ze jutro was nadrobie w wolnej chwili ;*
Liza 3 rocznica ;-)
Vegas za moj karnet dałam 36 zl a jest tam 60 min ;-) relaksu
D o B R A N O C ;*
sorki ze tak wyrywkowo ale spac mi sie chce .;-)
Obiecuje ze jutro was nadrobie w wolnej chwili ;*
Liza 3 rocznica ;-)
Vegas za moj karnet dałam 36 zl a jest tam 60 min ;-) relaksu
D o B R A N O C ;*
B
beacia858
Gość
witam porannie noc masakryczna ;/ ale humor nie taki najgorszy. mlody spi teraz po wielkiej meczarni z usypianiem.
kasiek dziekuje za przepis ja dzis dokanczam te moje wielkie sprzatanie.
famme wspolczuje tego uczucia ciezkosci na zoladku ;/
vegas fajne hobby ma twoj mezus. ja tez lubie kaktusy ale nie mam gdzie ich chomikowac. fajnie ze sie odezwalas no i super ze Martynia taka pojętna jest i zna tyle słówek.
mloda i co lepiej juz jest miedzy Wami ?
gosia no to jednym zdaniem w trabe cie zrobili z ta praca.
kasiek dziekuje za przepis ja dzis dokanczam te moje wielkie sprzatanie.
famme wspolczuje tego uczucia ciezkosci na zoladku ;/
vegas fajne hobby ma twoj mezus. ja tez lubie kaktusy ale nie mam gdzie ich chomikowac. fajnie ze sie odezwalas no i super ze Martynia taka pojętna jest i zna tyle słówek.
mloda i co lepiej juz jest miedzy Wami ?
gosia no to jednym zdaniem w trabe cie zrobili z ta praca.
femme fatal
Mama Ninki :)
Witam chorobowo obudziłam się kichająca i z bolącym gardłem nie mam pojęcia czemu tak
Kurde zna ktoś prosty i dobry sposób na bitki wołowe ?
Kurde zna ktoś prosty i dobry sposób na bitki wołowe ?
ELWIRKA 25
Mamuśka
Femme zdrówka życzę
Herbata
Fanka BB :)
mloda to strasznie tanio za karnet ! tu zdzieraja jak cholera
femme zdrowka... ja tez chora bylam niedawno...
Liza a ja obejrzalam wszystkie odc. Housa juz i nie wiem za co teraz sie zabrac
beacia wspolczuje nocki :*
Vegas Moj tez kwiatki kolekcjonuje, ale ja wyplaty nie dostaje wiec zloze mu tylko zyczenia
ja wyspana, wlasnie pije herbatke i zastanawiam sie jak urodzic :-)
femme zdrowka... ja tez chora bylam niedawno...
Liza a ja obejrzalam wszystkie odc. Housa juz i nie wiem za co teraz sie zabrac
beacia wspolczuje nocki :*
Vegas Moj tez kwiatki kolekcjonuje, ale ja wyplaty nie dostaje wiec zloze mu tylko zyczenia
ja wyspana, wlasnie pije herbatke i zastanawiam sie jak urodzic :-)
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Helloł
Femme zdrówka! a jesli o botki chodzi to niestety nie pomogę, nie lubię wołowiny ;-)
Beacia powodzenia w sprzątaniu, ja dziś miałam prać wykładziny ale nie dam rady
Ewi i jak masz już prawko? teraz to królową szos będziesz
A co do dnia chłopaka to ja też mojemu tylko życzenia złożę na więcej nie zasłużył
Wczoraj wieczorem wracając do domu wpadłam w dziurę i skręciłam nogę, boli jak jasna cholera chyba odezwała się stara kontuzja (miałam kiedyś naderwane ścięgno Achillesa) do tego Julka znowu ma katar i w ogóle wszystko jest do dooopy, idę się przespać z Julką.
Femme zdrówka! a jesli o botki chodzi to niestety nie pomogę, nie lubię wołowiny ;-)
Beacia powodzenia w sprzątaniu, ja dziś miałam prać wykładziny ale nie dam rady
Ewi i jak masz już prawko? teraz to królową szos będziesz
A co do dnia chłopaka to ja też mojemu tylko życzenia złożę na więcej nie zasłużył
Wczoraj wieczorem wracając do domu wpadłam w dziurę i skręciłam nogę, boli jak jasna cholera chyba odezwała się stara kontuzja (miałam kiedyś naderwane ścięgno Achillesa) do tego Julka znowu ma katar i w ogóle wszystko jest do dooopy, idę się przespać z Julką.