reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Famme widzę że studio urody dzisiaj:) A pewnie paczką wyślę:)

Ewi wrzucę wrzucę jeszcze wieczorem dam znać jak już wyślę posta bo widzę cieszy się powodzeniem:) Tak ktoś podbierał zresztą kto przechodzi obok to podbiera:)

Umi
ja też zapomniałam o dniu chłopaka;/ zresztą przy tych urodzinach brak funduszy...

Liza wiem wiem współczuję:/ Nie martw się Twoje życie Twoja piaskownica więc guzik im do tego!!

Gosia będzie przepis a co najśmieszniejsze ja nienawidzę piec hahahahah

Słuchajcie ale się zdenerwowałam!!! Odezwała się do mnie kuzynka z którą kiedyś byłyśmy jak siostry o wszystkim sobie mówiłyśmy ona wyszła za mąż 3 lata temu ale coś się nie układało po pół roku mieszkali osobno... Rok temu jak była u mnie na weselu nie miałam czasu ale siadłam z nią chciałam pogadać a ona w zaparte nic nie chciała powiedzieć... Ok może ciężko jej było. Dziś odzywa się oczywiście jakby nigdy nic wyciągałam z niej wołami co u niej to mówi że ma nowego faceta notabene ten chłopak grał w zespole na jej weselu..., jest po rozwodzie jest od stycznia i najlepsze mówię że pogadamy u wspólnej kuzynki w maju na weselu a ona że nie będzie jej to znowu wyciągam z niej dlaczego to mówi że Aniołka będzie miała bo jest w 10 tygodniu ciąży... Ciesze się że jej się ułożyło a zarazem jestem wściekła!!!! Nic kompletnie nic nie mówiła...

reklama
EWI ja sama sobie tez wspolczuje, co jak co ale najwiekszy blad byl taki ze wróciłam tu do nich ;/// ale trudno.... było mineło
kasiek ehhh w tym sęk ze w naszej sytuacji to jest ich piaskowanica, nasze są niektóre zabawki a niektóre ich i wiele od nich zalezy... :-(

Dobry dzien .;-)

byłam u szefowej i jednak nie dostane tych 1000 zl macierzynskiego tylko jak zawsze 100zl . Kurcza tak sie cieszyłam ;/
Ale za to dostałam he 30 zl na urodziny od szefowej i TOFIFI :-D ;-);-)

no a dzisiaj mamy rocznice :-);-);-):-);-):-D:-D

a ja dzis postanowilam zrobic generalne sprzatanie tam u S w domku. ogarnełam tylko jeden pokoj przez 2,5 godz.wynioslam 2 worki smieci. masakra ;/ ale pokoj na blysk sprzatniety. jutro drugi pokoj, kuchnia i lazienka. a w niedziele nowe lozko przywioza tam. :) jutro dzien chlopaka a moj S w Warszawie, wiec nie kupuje mu nic, dopiero prezent dostanie za tydzien jak przyjedzie :) Kacperek wykapany i spi. babcia go na spacerku wymeczyla :p

liza wspolczuje sytuacji z rodzicami.
kasiek no niefajnie ta kuzynka zrobila, ale to tak zazwyczaj sie robi jak czlowiek ma swoja rodzine to sie oddala niestety.. ;/ a ja z niecierpliwoscia na ten przepis czekam :)
ewi no to królowa szos wybrnie na drogi :)) super masz.. :) ja juz sie nie moge doczekac egzaminu, a jeszcze troszeczke czasu do niego. no i zdrowka zycze :)
famme no to oby ruszylo te przedszkole :)
umi dobrze ze malemu juz lepiej :)

Ja jakiś czas temu z pracy wróciłam :-) jest mi tak nie dobrze na żołądku że nie pytajcie nie dość że mnie wydęło i wyglądam jak w 6 miesiącu ciąży to jeszcze jak to przed @ nie mogę przestać jeść :no: :dry: i wrzucam w siebie co popadnie i teraz mam masakrę w żołądku -_-

EWI - pewnie tak jeszcze fryzjerka mnie nastraszyła że mam dać włosom spokój bo mi się zaczną kruszyć :-p :-p

UMI - widzisz :-p ja też prawie bym zapomniała a my przywiązujemy dość sporą uwagę do takich ważniejszych dat i K by było pewnie strasznie przykro jak bym zapomniała :-p

GOSIA91 - jak byłam mała miałam ksywę mała mi albo mimi :-p bo właśnie wszyscy mnie do tej porównywali wredoty :-D :-p więc coś w tym pewnie jest ;-) a gdzie pracujesz że nocki masz ? :-)

KASIEK88 - a co czasami trzeba o siebie zadbać i tak za rzadko to robię niestety :dry: leń ze mnie straszny :-p ...a z kuzynką może wyjść jeszcze grubsza sprawa skoro tak nic nie mówiła może ma jakiś sekrecik i nie chce żeby wyszedł na jaw żebyś się nie zdziwiła jakimiś nowymi nowościami :-p :-) ale co jak co bąbel w rodzinie to super sprawa zawsze :-)

BEACIA - jak ja nienawidzę takich porządków :no::no: końca nigdy nie widać :dry: ale za to jak już się z tym upora to jest się z siebie mega dumnym :-p :-D

Ok laski ja lecę bo z K chce sobie filmik obejrzeć do jutra ;-)

reklama
Dziewczyny dodałam przepis na naszym wątku upichćmy coś Smacznego!!!

Liza
smutne to jest że się nie ma wsparcia od rodziców;/

Młoda
chyba składałam ale jeszcze raz wszystkiego najlepszego:)

Beacia
ale sprzątania masz:) A ona się nie oddaliła tylko cichociemna jest tak ją opierniczyłam że się właśnie odezwała i próbuje ze mną szczerze gadać:)

Famme właśnie z nią gadam:) Oj ja też mam mało czasu dla siebie dobrze że chociaż się troszkę opaliłam w wakacje:)

Domka śpi, jutro wielkie sprzątanie:)

Do góry