reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja sobie gulam herbatkę z miodkiem i cytrynką. coś mnie gardło znów zaczyna boleć, masakra.
udka się pieką i ziemniaczki się gotują.
Femme a z włosami to może przez ostatnie malowanie.:-D
Kasiek Dominika zostawia klocki tak samo jak Mareczek z początku nocnikowania, na podłodze :-D:-D tyle ze ja wtedy wszystkie dywany zebrałam. wrzucaj przepis na ciasto na odpowiedni wątek.:tak:
Beacia Masz rację idź do gina. to raczej normalne nie jest.. a co do podziwu, to trzeba sie zaprzeć. pamiętam jeszcze ponad rok temu równo o 6 wstawałam zby miec te pół godziny dla siebie. wystarczy spróbować, to działa jeszcze lepiej niż kawa.:tak:

reklama
kasiek88 jak raz pójdziecie do Macdonalda to przecież nic sie nie stanie:), a z tą kupa to dobre:-p:) mój tez tak nie raz zrobił, a co do tych zdjęć to mnie dosłownie ślinka cieknie na te twoje wyroby
Ewi to chyba taka pogoda bo kazdy po kolei cos łapie
młoda z Ciebie to za niedługo węgielek bedzie:):-p
Femme ja ogladałam oszukac przeznaczenia i i sie nie podobalo:/, przypomniałas mi o dniu chłopaka:-p całkowicie zapomniałam
fikusek szybkiego powrotu do zdrowia
Elwirka współczuje problemów brzuszkowych

Kacper dziś ładnie spał, katar mu tak nie przeszkadzał, wiec myśle, że juz mu przejdzie do poniedziałku. Mój T. chce isć w weekend na pizze wiec pewnie mu ją postawie bo nie mam dla niego nic na dzien chłopaka, a ja sobie weze sałatke bo na diecie jestem.

Ja o dniu chlopaka tez zapomniałam;/ niewiem ehhh

Rodzice mnie wkur...li, nie mam sily juz... wiedziałam ze to bylo za piękne przez ten miesiąc :-(

Liza, eh zycie... współczuje. A nie mozesz i powiedziec ze jak mają coś do M. żeby mu to w twarz powiedzieli?

LIZA Ech masz ty się z tymi rodzicami. Współczuję.

my po obiedzie. Dzieci na dwór wydelegowałam.
jeszcze się nie chwaliłam ale w weekend drogi już będą moje :-) dzisiaj prawko już do odebrania ale jutro z samego rana dopiero się pojedzie.

herbatka hehe tak kochana juz po,ale mozesz i zyczyc tej Miłej nocki:-Dbo tez ide;-)a na ciacho wpadaj,wpadaj zapraszam- tylko najpierw uprzedz co bym w domu ogarnęła:-D
fiskusek zdrowiej szybko:blink:
gosdia mnie tez przeraża ilość gości na roczku-gdyby to ode mnie zależało to połowy by nie było ale mój facet się stresuje:dry:hehe to faktycznie Zosia ciśnienie Miała:-D
ewi moze noga boli na zmaine pogody?i chyba ja zaczne po te 50 brzuszków robić bo moje poranne batoniki mnie wykończą:sorry2:
elwirka tak tak femme ma racje my do problemow kupkowych podawalismy jej do zupy buraki no i w dzien jabłko i pomoglo (+ do tego zmaina mleka u nas musiala nastapic:tak:)
femme pamietaj zawsze jest na odwrót tzn że włosy Ci nie wypadną:-D
kasiek jakie cudo,aż szkoda go Jeść-chyba nie wiedziałabym jak sie zabrac do tego:-Di ja bym przepis poprosiła;-)
ewi zazdroszczę!:-p
femme tak tak córcia do mamusi podobna:tak::-) a Twój avatar kojarzy mi się,że jesteś taką małą zadziorną złośnicą:zawstydzona/y:czyli i do mnie by pasował:-D:-D:-D

co nieco odpisałam,przepraszam jak nie wszystkim
Ja juz "wyspana" po nocce:-)zadowolona:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia no jasne, te 50 brzuszków to raptem dwie-trzy minuty tylko. a efekt na pewno jakiś będzie.
Kaisek Dopiero zerknęłam na te ciasto. wygląda smakowicie. ale widzę że ktoś już podbierał :-D

Ostatnia edycja:
Do góry