reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIEK88 - wow ciekawie i zachęcająco brzmi gdybym nie była taką ciapą w kuchni pewnie bym spróbowała :-D ... zazwyczaj tak jest jak jest jakiś ważny dzień o wszystko idzie nie tak jak miało :dry: ja mojej zawsze daje taki syrop Lipomal super jest :-)

KAAMAA - no pogoda u nas też do D można doła złapać dobrze że do pracy idę to sobie filmy pooglądam i K dzisiaj w domu będzie ogarniał :-p

Ja normalnie zakochałam się w krówkach tych z biedronki mmmm pyszne są :-D :-p a właśnie mi się skończyły :dry: :-p

reklama
na mojego Kacpra chyba pogoda zle dziala, bo jest okropny dzis ;/ tak sie kurde blaszka zastanawiam nad ta moja przypadloscia. i postanowilam isc w nastepnym tyg do gina, bo to niepokojace jest;/

famme fajny taki dzien leniuchowania :) a Ninka lubi chodzic do przedszkola? no i śliczna dziewczynka z niej jest, po mamusi chyba co ? ;)
gosdia no to niezla kupke mala zrobila :)
liza i jak tam dziadkowi poszlo ?
ewi podziwiam cie ze ci sie chce cwiczyc. ja sie zbieram zbieram i zebrac nie moge ;/
kasiek ja tez poprosze przepis na tego mrowkowca. :) wspolczuje zepsutych planów. no i ladnie mala z ta kupka zrobila he he :)
kama chandry wspolczuje ;/ mnie tez chyba lapie ;/
elwirka super ze kupka jest

Kasiek mrówkowiec? podaj przepis ciekawie brzmi ;-)
femme jak tez moim podaje Lipomal :-) :tak:
Beata a dziadek byl i pojechal znow gdzies , nie pytalam jak tam sobie poradzil, trudna za nim podążac, nie mieszkamy w jednym domu a ja nie stoje w oknie patrzac czy cos robi czy jedzie:D
Elwirka super ze zrobila.... mam nadzieje ze szybko z tym problemem sie uporacie...:*

Miki śpi... :-)
Ja wczoraj kupilam sobie szamponetke czekoladowy brąz i w weekend sobie zrobie ;-) nienawidze juz tego mojego mysiego brązu :dry: ;-)

femme jak robisz ten chlebek w jajku i z cukrem? ja robie zawsze w jajku i czosnkiem i mnie ciekawi jak ty swoje robisz:)

Elwira to super ze w koncu udalo sie kupe zrobic.

kasiek to ci domisia niespodzianke walnela:-D hehe dzici to potrafia nakombinowac:-D no i zycze zdrowka by malej bardziej nie rozlozylo.

bylam z mlodym chwile na dworze bo szkoda mi go kisic w domu mimo ze chora jestem,ale nie moglam dlugo usiedziec i wrocilismy,zaraz idzie spac i ja tez wskocze pod kolderke.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Oto moje dzieło:) Tak z faworków takich:)

Liza my też nie wiedzieliśmy jak to się je ale po kolei każdy po kawały bierze i właśnie miód się ciągnie taka to pychota że zarz to chowam bo teść słodziak nie z tej ziemi a posypane to makiem śliwkami żurawiną rodzynkami i orzechami może być jeszcze sezam ale ja nie dałam bo nie lubię i po kolei każdą wstawię polewasz miodem posypujesz co tam masz i tyle przepis wrzucę wieczorem bo teraz nie mam czasu idę okna w biurze pomyć:)

KASIEK88 - wow nieźle ciekawe jak o smakuje :-p ;-p podrzuć kawałek :-p

FIKUSEK - chleb obtaczam w jajku wrzucam na patelnie smarze a na koniec posypuje cukrem i już :-p

BEACIA - lubi chociaż powiem Ci że w tym roku musiałyśmy zmienić przedszkole i mniej chętniej chodzi zresztą ja też wolałam 100 razy bardziej stare przedszkole ale jest szansa że może jeszcze ruszy to stare oby ... :sorry: ale ona jest leń po mamie i lubi ze mną do późna w piżamie latać :-D :-p no ponoć podobna do mnie ;-)

A ja sobie maseczkę na twarz położyłam odżywkę na włosy wykąpałam i cacy ogolić bym się jeszcze mogła ale to już jutro
p.gif
p.gif
laugh.gif

reklama
Do góry