reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mloda ale Rafalek juz duzy jest:szok: a niedawno rodzilas:-)

herbata no to porod juz tuz tuz:-)

Elwirka wspolczuje tych problemow z kupa:(

Anulka oj ja cie rozumie sama mialam ciaze zagrozona i musialam lezec...

A mnie chorobsko rozlozylo juz calkiem:(

witam z rana. noc byle jaka. ;/ mlody teraz zasnal a ja na chwilke weszlam do was. dzis brzydka pogoda. pochmurno, szaro i to udziela sie mojemu humorowi. chyba sie musze do gina przejsc, bo mnie ten wieczny okres zameczy. tzn. w tamtym tyg sie skonczyl, ale po nocy z S. znowu sie zaczelo plamienie.. ;/ masakra.

fikusek wspolczuje choroby kochana. zdrówka ;*
herbata z mama mieszkam.
elwirka wspolczuje nocy.
mloda najlepszego z okazji rocznicy.
kasiek przygotowania pelna parą widzę :)

tak sie zastanawiam gdzie nam sie Vegas podziewa?

Witam ;)

Kasiek, tu u was wielka impreza się szykuje ;). Ciasta itp itd. Już widzę siebie na roczek. Ciekawe jak ja w tej klitce pomieszcze tyle osób. W ogóle już dorosła kobietka z niej ;)
Elwirka, próbowałaś czopek glicerynowy na tą kupkę?? Niby pomaga dzieciom.
Młoda, jakiego Ty masz wielkiego chłopaka już!!! Szok, jak te dzieciaczki rosną.;)
Anula, u mnie minęło 7 miesiecy a jakos nie chce mi się brac za siebie :(

Oczywiście zapomniałam już co komu miałam odpisac ;/ To ta starość! ;/No nic lecę bo chłop zaqraz bułki na sniadanie przyniesie :-D Oooo.... i Zosia zaczęła kupę robić... Wczoraj zrobiła na siedząco i było takie ciśnienie ze wszystko wysadziło jej do góry i miała nawet w pępku.
Przepraszam jak komuś nie odp.

Ostatnia edycja:
Hejka
Herbata odpoczywaj ;) zbieraj siły ;-)
Beata Vegas pewnie zapracowana i zmeczona... :tak:
Femme a no dzieci rosną ten czas za szybko leci :-D
fikusek zdrówka!!!

Ja dzis Hani nie wywozilam, tata jechal na wies i ją zawiózł, pierwszy raz:D ciekawe czy trafi, Hania miala go zaprowadzic :tak: komiczna sprawa, zamiast dziadek prowadzic dziecko to dziecko dziadka zaprowadzi gdzie ma isc :-D hahahaha;-)
Ja zjadlam sniadanko i dzis sie lenie a co tam, M spi po nocce, chlopaki myszke miki ogladaja, a na dworku jakos tak zimno ;/

Witam.
Elwira Dzisiaj odżyła, w końcu pierwszy raz od dawna mogłam poćwiczyć rano. normalnie tęskniłam za tym.:-D
Noc ok tylko dziwne sny miałam:confused:
no i chyba muszę sobie wyprofilowaną poduszkę kupić pod kark, bo to od niego mnie tak głowa boli chyba. bo mam ścięgno napięte.
Herbata Ja tak mam czasami, noga mnie boli bez żadnej przyczyny.
Anula Na brzuch dobra jest A6W. :tak: lub poprostu rób codziennie po 100 brzuszków, no nawet te 50. i po jakimś czasie powinien być efekt.
Femme Skąd ja znam te humory przed 2 :-D
Młoda he he, kawaler.:-)
Elwirka Współczuje nocki,

wczoraj moje dzieciaki od 10 do 17 na podwórku cały czas siedziały i kociaki ganiały. biedne te nasze kotki. Justynka dziś już też chce się wybrać bo ona chce kociaki pilnować.

Ostatnia edycja:
Hej wam ;-) ja dzisiaj zarządziłam lenistwo i Nina nie idzie do przedszkola :-p :-D ja na 14 do pracy więc mamy trochę czasu :-) gotuje sobie jaja bo taką ochotę od wczoraj mam że szok a Ninie chlebek w jajku i z cukrem zaraz zrobię tak więc jajeczny poranek :-p :-p :-)

Jak myślicie który wzór najlepszy : W 190 : http://www.mirekp.webd.pl/abstrakcje.htm
A tu 89 i 90 : SZABLONY MALARSKIE SZABLON MALARSKI PRZYLEPNY - XL (1829380753) - Aukcje internetowe Allegro

KASIEK88KASIEK - jak to ciasto smażyłaś ? :-p jakie to ciasto co się smaży ? :-p

HERBATA - no niestety ostatni miesiąc jest upierdliwy trochę no ale trzeba go przeżyć :-) i to i tak mega szybko minie dla pocieszenia moja córa już zaraz 3lata będzie miała a pamiętam jak chciałam już rodzić :szok: :-p

ELWIRKA - a dawałaś śliwki i tego tupu rzeczy małej ? albo buraczki też są niezłe

GOSDIA - świeże bułeczki :szok: :-p kurde też chce :-p :-p ...jak ja uwielbiałam tego typu kupy :-D nie do ogarnięcia cała do wanny od razu hehe :-p a mojemu jak tak raz zrobiła a mnie nie było w domu to jakoś na początku Nina nawet miesiąca nie miała to on nie wiedział co robić w panikę wpadł :-D:-D i jak wróciłam (tylko w sklepie na szczęście byłam ) to on tak stał dalej nad Niną taką obsraną całą :-D :-p

EWI - też jakieś głupie sny miałam ale już nie pamiętam jakie :-p wczoraj mi się śniło że mi wszystkie włosy wypadały :szok: masakra :-p

Famme tak smaży się bo to mrówkowiec smaży się takie kawałki ciasta potem układa się warstwami zalewa po kolei warstwy polewa z miodu i masła i posypuje się makiem rodzynkami orzechami mniam:)

Ewi
zrób coś żebym i ja poćwiczyła:) Najbardziej to chyba siatkówki mi brak;/

Liza heheh to na pewno śmieszne jak Hania dziadka zaprowadzała:)

Gosdia tak tak wielkie przygotowania dziś jutro i w sobotę:) A prezentu jeszcze nie ma:)

Beacia uśmiechnij się:)

Młoda najlepszego z okazji rocznicy:)

Fikusek zdrówka:)

Herbata już nie długo:)

A więc tak przygotowania pełną para wczoraj od tego smażenia myślałam że się porzy... jak się tłuszczu nawąchałąam ale luz . Domka kataru dostała niech to;/ akurat na imprezę i bilans:wściekła/y::wściekła/y: Wszystkie plany pójdą w łeb a tak sobie poplanowałam;/ Ale nic nie dajemy się chorobie mała pje lipę z malinami psiukamy ko nosa i wąchamy Olbas najważniejsze że chce dmuchać katar w chusteczkę:) Dobra lece szykować coś wysprzątać i chyba ktoś pod nosem mi kupę zrobił;/ A wczoraj najlepsze nie mówiłam przebierałam ją bo się po tym Lublinie zasikała i nie chciała się ubrać na golasa byłą mówi że idzie spać nakryła się kocem i leży dobra zaraz przyjdzie i ją ubiorę owszem przyszła i woła mnie do pokoju wchodzę a tam na środku kupa;/;/;/;/ Dobrze że na parkiecie nie na dywanie:)

Kasiek masz przepis na prawdziwego mrówkowca :szok: tego z faworkami? daj mnie daj ;-) uwielbiam to hm... trudno to nazwać ciastem.

Sorry że tylko tyle, podczytuje ale jakoś brak weny dziś za oknem ciemno i pada i do tego @ taka jakby jej nie było, nie wiem co o tym myśleć, chyba zaczynam mieć jesienną chandrę :dry:

reklama
Do góry