reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Kochane.

Gosdia, Maliolcia dzieki za pamięc ;-)
Ja dopiero teraz bo najpierw na 8 Hanie do szkoly zawiozłam, potem na 9 bylam umówiona do dentysty razem z Danielem.... No i tak Danieluś mial przednie ząbki lakowane i pani piątkę mu naprawiła bo juz mial malutki ubytek! ;| Daniel byl grzeczny i dostal nagrode -ksiazeczke w której bedzie zbierac naklejki za piekne zachowanie u stomatologa;-) ehhh
Ja mam opatrunek zalozony na siódemce i wizyta w listopadzie na NFZ z Danielem i ja, a prywatnie sie umówiłam za tydzien tez bo mam jedynke do zrobienia i 60zl pójdzieee... no ale lepsze te 60zl niz potem zeba calego wstawiac :-D
i zab mnie przestal teraz bolec dopiero! znaczy sie pobolewa;///
No i przyjechalam po drodze zrobilam male zakupy, i pomidorową juz zrobilam, Miki spi od 11:15...

Mariolcia piekny brzus
YYYY.... przepraszam ale nie poodpisuje, za dużo tego, w dodatku glowa mnie od zeba boli i tak dupa ;]
Na 14 jade po Hanie... ;]

reklama
Liza zawsze tak pobolewa po dentyście zaraz Ci przejdzie ale Danielek odważny:)

Gosdia
jaka depresja ciesz się że nie jest szaro buro bo wtedy depresji można dostać

Domka szaleje znowu w pontonie z tatą a na drugie placki z jabłkami darami jesieni:D:D:D

Kobity jak wy skrobiecie ;) pojechałam z młodym na plac zabaw i trochę się rozruszałam... Plecy już nie bolą ucho też jakby mniej, i @ mniej czuje :))) Tak więc zbieram się do ku*y ;) ide młodego położyc spac i będe obiad robic :) ehe
UMI nie sypie sie nie ;) no prócz włosów z głowy ;) bo lecą jak cholera
EWI moje prawko dotarło dokładnie tydzień po tym jak pojawił się komunikat o produkcji, powinno pojawic się w czwartek ale im się przesyłka zawiesiła i w czwartek nie dostali żadnego za to w piątek doszło więcej ;)
FIKUSEK napewno mu się wada skoryguje, dobrze że tak jakoś cię coś tknęło żeby sprawdzic... teraz ja się zastanawiam czy mojemu nie zrobic, zaszkodzic nie zaszkodzi...

Ide młodego spac położyc

eee dzwoniłam do starostwa i prawka jeszcze nie ma.:dry: no nic raczej uda mi się w czwartek dopiero je dostać. nawet jeśli jutro będzie. bo tylko rano moge jechać, w ciągu dnia za dużo zajęcia.

MAriolcia ładny brzusio. a jaki spory.:tak::-)
Fikusek Dobrze że Alanek jakoś przepada za tymi okularami. Ja Justynce tez miałam okulary ale wytrzymały one może z miesiąc. okulistka kazała nie męczyć się z nią i przyjść jak już będzie więcej rozumieć no i już ten okres myślę że jest/. a teraz w październiku idę z nią do okulisty, jest już duża i mądrzejsza.:tak:
Liza Fajnie że Daniel dobrze zniósł wizytę u dentysty. dziwne ze cię boli, ja niedawno miałam zakładany opatrunek na zębie ale nie pamiętam żeby po wizycie mnie bolało. weź może apap, lub coś podobnego.

Mariolcia nie ma co sie sugerować USG bo wiesz mnie mówili ze bedzie maluszek. Młody miał ważyć około 3 kg a ważył 3640g:-)
KasiaF ooo mnie tez kiedys sytasznie wypadały, pomógł skrzyp
kasiek zazdroszcze powrotu na studia:-p ja to bym chciała w koncu jakies zacząć:-p
Liza łeeee nie cierpie dentystów ja to panikara jestem straszna i jak mam iść to mnie czarna rozpacz ogarnia ale jestem tego samego zdania co ty. lepiej wczesniej niz później
gosidia wcale ci sie nie dziwie mnie ta jesien tez przeraża

A ja zaczełam kichać.... pewnie bedziemy iec domowy szpital

Kasiek, mam nadzieje że już żadna infekcja się nie przyplącze :)
kusisz tymi plackami..... !
Liza, jaki Daniel grzeczny na fotelu u dentysty... nic tylko gratulować :-)

umi dobrze za wada sie nie poglebia.

kasiek no jak bedziesz do lbn jezdzic to napewno wktorys weekend podajede:)

gosdia oj mnie tez chyba jakas jesienna deprecha dopada bo wiecznie jestem zmeczona,ospala,nic mi sie nie chce:(

KasiaF warto zbadac,nic nie kosztuje,nie szkodzi a przynajmnij bedziesz spokojna:)

mlody wstal,ja jeszcze gorzej zmeczona jestm niz przed drzemka,zaraz biore sie za sprztanie i obiad bo T chyba ma wpasc.

reklama
Do góry