reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa u mnie to się kończy jakieś pół cm przed początkie zebów i młodemu tez gdzies tak chyba przynajmniej nie zauważyłam żeby miał nizej
liza własnie co to za ankieta?

edit liza o matko ile tego jest:szok: ciekawe czy oni to wszystko czytają:p

reklama
gosdia a no gwiazda:)

Gosia
no to dobrze że wszystko ok:)

Umi dzieciaki są wytrzymałe na wszelkie wypadki:) Teść opowiadał jak jego kierowca miał wypadek z synem nie wiem może ze 3 latka mieli i dachowali no i ten mały opowiada "Niunio zrobił turtur bas baś i tu niunia boli i tu niunia boli:)"

Liza
ulala pełen wywiad ale widocznie to potrzebne:)

Kama
rzeczywiście spora ta przerwa;/

Domka śpi pranie się pierze ja zbieram zabawki:)

umi tez jestem ciekawa :dry:
kasiek no pewnie potrzebne tyle ze juz nasze dane maja, po co drugi raz :| ale nic wieczorem jak dzieci pojda spac wypelnie ;]

kasiek lepiej sprawdzic ,tylko idz do okulisty gdzie ma sprzet komputerowy bo tylko tak da sie wzrok dziecku zbadac,tzn tak najlepiej.

Femme hej:) maly okulary nosi z wielka chcecia,jak sciagam je do spania to placze za nimi i chce w nich nawet spac:D Alan ma nadwzrocznosc 3 dioprie,jak na dziecko to sporo ale nie az tak jak twoja Ninka,bo pamietam ze ona strasza wade ma,a wlasnie,przechodzi jej ta wada troszke?

1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.JPG

Macie trochę Kazimierza:)

witam, jestem mama prawie 3 mies Bartusia, podczytuje was juz jakis czas ale najpierw zastanawialam czy cos pisac, pozniej brak czasu i tak ciagle cos...Urodzilam gdy mialam 22 lata i 5 mies;-)na poczatku wiadmo roznie bywala ale jak di tej pory kazda noc mam przespana...
Mam nadzieje ze mnie tu przyjmiecie?

dzień dobrek
wink2.gif

przepisuje sobie własnie zeszyty
wink2.gif
biggrin.gif

A brzuch mnie pobolewa trochę .

Dziękuję Wam za życzenia dziewczyny ;*** . Buziak dla kazdej z osobna :**

oj rzeczywiście ruch się zrobił no i dobrze. "stare" mamy wracają na stare śmieci fajnie.
u nas cieplutko, niedawno dopiero był obiadek.
mam nadzieję ze jutro prawko będzie już do odebrania,

Liza oj tak krótki rękawek zdradliwy jest. odkąd dni zaczęły być zimne zakładam im na długo rękaw bluzki.
Kinga TO masz takie same staranka co ja :-D
Kasiek No my byliśmy na osiemnastce siostrzeńca S, a to taka rodzinna impreza, dziwnie jak dla mnie było no ale skoro zapraszali nas to trza było pojechać. eee to strasznie nieregularne masz te cykle. dobrze ze okres przyszedł. super fotki. fajna z was rodzinka.
Malwina Fajnie ze na rajdzie wam się podobało.
Femme Witaj z:tak:powrotem.
Kamaa rzeczywiście duża ta szparka. niektóre gwiazdy takie mają, :tak:
Gosdia No to dobrze że usg wyszło ok.
Anula Hej, no jasne że przyjmiemy. pisz często a na pewno się wdrożysz.:tak:

reklama
umi,kamma moje dziecię też ma przerwę między jedynkami:tak:ale ja też mam mała.Kamma śliczną masz babulinkę:-)
kasiek super fotki ale córa do męża podobna tzn tak mi się wydaje:tak:
młoda dziękujemy za buziaki :-p
Anula witaj w Gronie Młodych mam:-) Jasne,że Cie przyjmiemy odwiedzaj nas często;-)bo dużo mam się przywita i tyle co ich "widzimy"(czytamy)
pisz coś więcej osobie... masz 22 lata tak?

No dziewczyny dobrze,że wyszło wszystko dobrze bo tak się bałam a Ami to się tak darła pod koniec badania,że aż buty pozdejmowała doktora chciała podrapać:-D

Do góry