reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina czytałam na FB łaaał jestem w szoku :tak: fajnie napisane i jakie pozytywne komentarze.

Femme witaj kochana! ;-)

Liza może dlatego żet teraz więcej czasu, latem ciężko było nadrobić kilka wątków a teraz poranki zimne to i się w domu siedzi i jest czas skrobnąć co nieco :tak:

Julka się usypia, dom jako tako oragnięty, tylko muszę pozmywać fajna pogoda więc jak wstanie lecimy na podwórko i pewnie jak zwykle wrócimy dopiero pod wieczór :-)

reklama
Kama a po co do chirurga stomatologa jakieś problemy Dominika była u stomatologa ostatnio i bardzo jej się podobało:)

Umi to wybawiliście się na weselu?? A co tam mały poczuł weselny klimat:D:D:D Dobra już więcej takiego nie napiszę:p:p Nie moja wina że nie można Was zostawić na jeden dzień;p;p A z tym @ to mega nie wiem jak to zrobiłam heheheh też zaczęłam się śmiać do tego testu jak mysz do sera:D:D:D

Mariolcia no to widzisz wszystko Was sprzyja:)

Liza a Miki pewnie śpi:)

Fame witaj:)

Gosdia no wreszcie staje się dziewczynką chyba czas najwyższy nie na darmo przez ciążę do USG byłam pewna 100% że chłopak:)

Domka się sama wystylizowała i uderzyła z babcią po zawias do szafki na miasto:) Ale piszecie nie nadążam posta skończyć wszystko przez Was te długie posty nie moja wina że się od Was uzależniła;)

Ostatnia edycja:
Kasiek ma bardzo dużą przerwę pomiędzy jedynkami na górze i górne wędzidło wędzidło wrosło się aż w tą przerwę no i na 100% trzeba będzie je podcinać i trzeba iść się skonsultować czy jeszcze nie za mała jest.

Kasiek, teraz będziesz mieć Małą Gwiazdę.
Kama, szkoda, że jej to wrosło ;/ Moja siostra też miała przerwę i to ogromną i jak zaczęły jej stałe zęby wychodzic to się wyrównało
Liza, Ja Cizazdroszcze z Mikim ;) moja rzadko kiedy tyle śpi.

vegas,gosdia,beacia,EWI,kasiekdzięujemy za kciukasy-przydały się!!! Amelka ma wszystko w porząsiu w główce:):-)
mloda 100 lat starucho
umi hejka!:-p
femme witaj stara młoda mamusiu,pamiętamy pamiętamy;-)

ech mala juz siedzi nade mna i mamo mamo,musze leciec:crazy:

U nas też ciepło, a jak wychodziłam rano z małym to 10 stopni było brrr.

kasiek tak w piwerwszy dzien nie na prawde wybawiliśmy wczoraj przez ten mały wypadek jakos nie umiłam sie wyluzować i w ogóle jakos w bojowym nastroju byłam:-p
liza no musisz siee troche nauganiac jeżdżac po małą, ale cisze masz chyba w domu?:-p
kaamaa mój tez ma przerwe miedzy zebami ale to chyba nie jest aż takie jak u Julki żebym musiała to konsultowac z lekarzem, tak mi sie przynajmniej wydaje bo tą furtke to ma po mnie a mnie nic nie podcinali. A to przeszkadza jakos w mowie, albo jedzeniu?

gosdia ojej przestan, kazde dziecko inne;) u mnie Miki w wieku twojej córy spał w dzien 3 razy!:D po 1,5-2h :D on to byl prawdziwy spioch ;-) dzis pospał do 13:20 :tak:
gosia super!!!

Dostałam od nauczycielki ankiete do wypelnienia;] normalnie takie pytania niektóre ze... :| no cóz nie chce mi sie za to zabrac narazie;P
Miki obiadek zjadł sam, i ide go ogarnąc;)

Umi na razie nie sprawia żadnych kłopotów ale to niestety tylko kwestia czasu, sama wiem po sobie też miałam podcinane ale u mnie nie była to aż tak duża wada.

O mam zdjęcie które pokazuje szczelinę i pomiędzy zębami widać taki malutki "języczek" to właśnie koniec wędzidła.

SAM_0288-1.jpg

Z ciekawości zobacz gdzie twoje górne wędzidło sięga :tak:

Gosia super że Amelcia zdrowa :-)

Liza co to za ankieta?

Moja zołza zasnęła o 12:20 i jeszcze chrapie zaraz pewnie będzie się budzić :tak:

reklama
kaama a w sumie to znów wypisac dane dziecka, moje, męża, czy dziecko ma swój pokój (ogólnie jest to podzielone na tematy): Dane dziecka, rodziców, struktura rodziny, warunki domowe, stosunki wewnątrz rodzinne-znajomosc własnego dziecka, zachowanie dziecka, zdrowie dziecka, oczekiwania rodzica wobec szkoly, oferta rodziców dla klasy. no i Karta informacyjna dziecka a w tym znów nasze dane, dziecka, nr tel, oswiadczenia czy na religie bedzie chodzic, wyrazenie zgody na umieszczanie danych osobowych w publikacjach szkolnych itd itp., oswiadczenie ze bede pisemnie sie zgadzac przed kazda imprezą szkolną na udzial dziecka, kto bedzie odbierał ze szkoly, zgoda na sprawdzanie stanu czystosci dziecka oraz przeprowadzenie badan profilaktycznych... w sumie 7 stron do wypełnienia... :dry: się rozpisałam..... ;]

U mnie Hania ma "furtke" i tez miala wedzidełko miedzy jedynkami jak byla mniejsza. nic z tym nie zrobilismy, a w tym momencie wedzidełko juz znikło i szparka sie zmniejszyla ale ciągle jest ;) A i Miki tez ma szparke miedzy jedynkami, mniajsza niz Twojej Julki ale tez wedzidelko widac....

Ostatnia edycja:
Do góry