reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek, przebrnęłam przez całego posta !!:-)
super że wypad p Kazimierzu się udał... ja sama bym się gdzieś wybrała zanim synek się urodzi.

nie zazdroszczę stresów z testowaniem :)

widzę żee impreza się szykuje :-)

a co do mnie to wczoraj a wieczór zjadłam mleczko z płatkami... obiad kotlety, ziemniaczki i buraczki...
jedynie z ciastkami trochę przesadziłam....

reklama
kasiek nie mam pojecia od czego,ja nawet nic nie zauwazylam by bylo cos nie tak,po prostu wzialam go na badanie by z ciekawosci sprawdzic no i wyszla wada

Fikusek hmm może warto sprawdzić! Za tydzień idziemy na bilans jeśli tylko zdrowa będzie to się wypytam lekarki

Mariolcia
to może wyskrobiecie trochę czasu ja ostatni raz właśnie w ciąży byłam w Kazimierzu i nawet na zamek się wdrapałam z tym brzuchem a warto bo potem będziesz odkładała jakikolwiek wyjazd a bo mały a bo zima a bo może się zaziębi mówię Ci chociaż za Lublin Wasze ostatnie chwile we dwoje!! A mnie przy po rodzie mdliło i wymiotowałam jak kot na porodówce:) Stresy bo stresy jak by było to by było najbardziej chyba o kasę bym się martwiła;/

Ostatnia edycja:
Kasiek zazdroszczę wypadu do Kazimierza, piękne miasto też kiedyś chciałabym się wybrać, myślę że w tym roku nie osiągalne bo nie lubię podróżować zimą, ale wiosną koniecznie będzie trzeba coś pomyśleć :tak:
Cieszę się że test pokazał taki wynik jaki chciałaś :-)
A co do wymiotów to ja urodziłam Julię wymiotując :-D

Ech... ja też muszę umówić zołzę do okulisty i chirurga stomatologa, cały czas wylatuje mi to z głowy :zawstydzona/y:

Dzień dobry :-)
Pamięta tu mnie kto jeszcze ? :-p :-p :-)

W wakacje jak to w wakacje nie było czasu na forum zresztą wybiłam się z rytmu no ale spróbuje znowu się wdrążyć :-)

Witam wszystkie mamusie których nie miałam okazji poznać no i te "stare" :-)

Póki co tak na chwilkę się przywitać tylko bo zaraz do fryzjera lecę ;-)

FIKUSEK - widzę mały w okularkach na zdjęciu to tak do zdjęcia tylko czy faktycznie nosi ? jak tak jaką ma wadę pewnie małą co bo nie przypominam sobie żeby zezował

lolkak najgłupsze było to ze mały mimo tych turbulencji popłakał i znowu chciał sie bawić, ale juz sie bałam go puszczac imo ze wolniejsze kawałki były, a na przerwach latał tak ze we 3 nie dawaliśmy mu rady, bo tam pełno dzieciaków było i sie ganiali z balonami
laugh.gif
. Jak wychodziliśmy to powiedział do panny młodej ze jutro też przyjdzie:-p
malwina e no ja to musze chyba od was autograf wziać:-p bo jak staniecie sie sławni to pewnie sie nie dopcham:-p
kasiek mega post:-p ale przebrnęłam przez niego:D:-p z tym okresem to mnie rozbawiłaś:-p Popatrz jaka auto sugestia mózg zobaczył wynik negatywny i sie odblokowało:-p
femme witaj:-)

Co to sie dzieje, jesien nastala i mamuśki odżyły "stare" ;-)
femme witaj :-p
kasik zazdroszcze pozytywnie wypadu do kazimierza, ehh moze i nam sie kiedys uda tam podjechac...

Miki śpi, ja zjadlam delikatne sniadanko, i tyle;P dom ogarniety w sumie nie chce mi sie codzien sprzatac;P odkurzylam jedynie :-)
Daniel na dworze bawi sie.:)

Liza ty sie ciesz ze coś ruszyło bo czasem nie było czego czytać:-p
Mariolciaa Nie ma nic lepszego jak wypoczynek chocby na kilka dni:)

reklama
Jej, ale wy dzisiaj dużo piszecie.
Ja musiałam lecieć żelazko kupić bo nam się popsuło a była wieeeeeeelka sterta prasowania ;) ale ogarnęłam ( po tygodniu czasu) :-D i jestem z siebie dumna! ;d

Kasiek, przeczytałam Twojego posta :) Fajny weekend mieliście. A z Dominiki już prawdziwą dziewczynkę a nie chłopaka skoro się wrażliwa robi,bo "chłopacy nie płaczą". No i gratuluje okresu1!!!! ;) Mówilam, że to przez zmianę pór roku :p
Zosia niby robi się do mnie podobno. Teściowa bedzie bardzo nie pocieszona z tego faktu :-D
Elwirka, a może Oliwka ma taki okres w życiu, że marudzi.
Fikusek, Alankowi naprawdę pasują te okularki. ;). Zośce ucieka trochę lewe oczko... ale to pewnie te niemowlęce sprawy.
Malwina, to niedługo będziecie autografy rozdawać ;)

Więcej nie dam rady odpisać.

Ostatnia edycja:
Do góry