Hej dziewczyny aż 4 strony muszę nadrobić
Młoda WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 100 lat 100lat!!!
Gosdia moja mama też nie za bardzo rozrywkowa jej maximum to pół piwa z sokiem
ale teraz zrobiła się bardziej wyluzowana jak wycięłam im numer z Dominiką
Wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcy małą cudowna i chyba do Ciebie podobna??
Vegas to imprezkowo u Was
Widzę że Martysia się świetnie bawiła
Śliczne zdjęcia
Fikusek a powiedz mi od czego robi się taka wada wzroku bo ja strasznie się boję żeby mała okularów nie musiała nosić to znaczy nic na to nie wskazuje ale tak na zaś się pytam bo strasznie pilnuje że by do kompa nie podchodziła czy telewizora;/ Trzymam kciuki za znajomość
Liza Ty się masz z tą myszą niech M założy Ci pułapki
Ja też nie wiedziałam jak ją wczoraj ubrać postawiłam na rajstopy i krótką bluzkę na razie ok nie widzę oznak choroby
Zdrówka dla dzieciaków!!
Kama to widzą dzień pełen wrażeń?? Super przygoda takie Quady też bym chciała spróbować
Super fotka
Ewi nie na kalendarzu bo chyba cały czas bym się bała!! Zawsze prezerwatywą się zabezpieczamy. Po za tym mam nie regularne i całe cykle różnie trwają od 30 do nawet 45 dni kiedyś to chyba 70dni!!!;/ To ładnie się bawicie jak na 18stki chodzicie
Eh to były czasy... Aż się łza w oku kręci
Gosia to zaszalałyście do mnie w piątek przyjeżdża moja przyjaciółka które była moją świadkową i chyba do rana będziemy siedzieć a imprezę urodzinową na sobotę trzeba szykować
Będzie się działo bo my to rozstać się nie możemy jak na browarku siądziemy
Najlepszego dla Amelki z okazji 11 miesięcy
Trzymam kciuki za USG&&&&&
Beacia ale mu ząbki idą jak moja była w jego wieku to żadnego nie miała pierwsze dwa to w 11 miesiącu a potem 6 jednocześnie do końca roku wyszło
lolkak normalne że z komy się da odpisać fajnie że jakąś pracę masz ja chyba jeszcze rok poczekam niech do przedszkola pójdzie a ja odwale pierwszy rok magisterki
A Maja cudowna po kim ona ma taką karnację i ma identyczne włoski jak moja
Mariolcia może coś zjadłaś??
Malwina widzę że i Ty aktywnie niedziele spędziłaś super
Od razu przepraszam jeśli kogoś ominęłam
Wczoraj dzień w Kazimierzu Dolnym mówię Wam dziewczyny cudownie Dominika biegała jak oszalała wstawię zdjęcia bo najpierw chciałam odpisać. Po za tym Dominika ma nową bajkę o Dzwoneczku i wróżkach w sobotę oglądała to się popłakała bo się skończyły i taka histeria była że C musiał takiej samej w necie szukać. W ogóle jakaś wrażliwa strasznie się zrobiła
Teraz biega z tatą na dworku to znaczy gdzieś pojechali ogólnie ponton łatają
Obiad dziś jest gołąbki więc tylko ogarnianie bo w sobotę urodziny Dominiki
A zapomniałam napisać zrobiłam
test NEGATYWNY a nie zdążyłam z toalety zejść okresu dostałam przestudiowałam moje kalendarzyki i zawsze jak była zmiana pory roku to się wydłużały cykle nie wiem jak to tłumaczyć ale już jest dobrze ale się stresowałam przed tym sikaniem w kubeczek !!!
A teraz czytajcie moje wypociny:>)