reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
Dzien rozpoczol sie kolo 6, kaszlemy, smarkamy;P ale cóż uroki jesieni :dry: da sie rade ;P byleby mnie nie rozłożyło...
Hania do zerówki zawieziona, M śpi po nocce;P chlopaki sie bawią....
Vegas, kaama, lolkak, gosdia super fotki! dzieciaki słodkie jak zawsze;-)
młodamamusia"19" ;-)
_____________♥♥__♥♥_____♥
___________♥♥♥_♥__♥_____♥
__________♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥♥
________♥♥♥♥♥_______♥♥________♥
________♥♥♥♥♥_______♥_______♥
________♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
_________♥♥♥♥♥♥____♥______♥
__________♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
___$♥♥♥$$___♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
$♥♥♥$$♥♥♥$______♥♥♥
$♥♥$$$$$$$♥$____██___$♥♥♥$
$♥$$$$$$$$$$$♥$_█___$♥$$$♥♥$
$♥______$$$$$$♥$█$♥♥$$$$$$♥♥$
_$♥♥$________$$♥♥♥$$$$$$$$$♥♥$
__ $♥♥$____$$$$$♥♥$$_____$$$♥$
____ $$$$$$____$$♥$$$$______♥$
__________ $$$$$♥♥.█_$$__$♥♥$
________ $$$$$$$$♥♥█♥$__$$$$
________ $$$$$$♥♥♥$█$♥♥$
________ $$$$♥♥♥$__█__$♥♥$
__________ $$♥♥$___█___$♥♥$
____________ $$____█____$♥♥$
___________________█__ $♥♥$

Wszystkiego czego pragniesz,
czego szukasz oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa
co chwilę oraz szczęścia przez cały czas.......:*

reklama
Vegas Martynka nic się nie zmienia jak zwykle piękna :-)

Młoda Wszystkiego NAjlepszego :tak: teraz musisz nick zmienić :-D

Liza super że Hania tak szybko łapie wszystko, dlatego właśnie chcę jak najwcześniej Julkę posłać do przedszkola, ona za dziećmi w ogień by poszła :-D

My dziś wstałyśmy o 7:30 Julka zaliczyła dwie pobudki w nocy, pojękiwała przez sen chyba 5tki w drodze- w końcu.

Dzisiaj ma być jeszcze cieplej niż wczoraj, kto by pomyślał koniec września a ciepło że można z krótkim rękawkiem latać :-)

kaamaa no ten krótki rekaw dla mnie zdradliwy bo własnie tak rozebrałam dzieciaki 2 dni temu bo bylo gorąco a dzis kaszlemy, katar ;/ pierdziele i dlugi rekaw tak czy tak bedzie, cos cienszego ale bedzie ;]

witam. Dzisiaj mam już więcej czasu na forum :)
męża do pracy wydelegowałam a sama nałóg karmię :)
po za tym jakoś mdli mnie...

młoda mamusia

Zobacz załącznik 393680
Wszystkiego Najlepszego !!

gosdia, lolkak, obie księżniczki super:-)
kama, no to się wyszaleliście :)
Vegas, impreza udana:-)
Elwirka, o 3 ??:-)
beacia, oj też miałaś świetną noc...
Ewi, super że korzystacie jeszcze z ciepłych jesiennych dni.

Liza ja nie mówię o dzieciach ;-) bo na słońcu gorąco ale w cieniu jednak chłodno jest, ja w taką pogodę zakładam Julce body i cienką
bluzeczkę z długim rękawem, myslę że wystarcza bo inaczej się poci a to jeszcze gorzej :tak:

reklama
Do góry