reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Laski. My byliśmy w 3kę u bratowej Jurka na urodzinkach. Było sympatycznie, choć Mała z początku była strasznie nieśmiała, ale za to jak się rozkręciła to w ogóle nie chciała wracać do domciu:) Brat z rodzinką pojechali od nas jak nas nie było w domu. Tak więc wróciliśmy do ciszy:D Bo przy bratankach i bratanicy o ciszę ciężko, non stop się biją, szturchają i robią sobie na złość. Masakra.
Poza tym Martynka już w zasadzie jest zdrowa:) Dziś nawet na polku dłużej była bo 26 stopni było.

Gosdia urocza jest Zosia:) Chyba do mamy podobna?:) Buziaczki z okazji miesięcznicy;**
Elwirka zdrówka dla Oli;*
Gosia będzie dobrze na usg:* buziaki z okazji 11 miesięcy;**
Fikusek powodzenia więc z tym Panem:) Pisałaś nam już tu o nim przed zniknięciem czy to nie on?;>
Liza to muzykalna córcia z Hani:) Fajnie:) Powiem Ci, że bratankowie jak przychodzą z przedszkola to sporo śpiewają i już 2 letnia bratanica łapie słówka z piosenek i melodie:)
Beacia gratulacje kolejnego ząbka:)
Kasiek niech ta Twoje wstręciucha @ przychodzi;)
Kinga uroczego masz synka:) Jak tam staranka?
Lolkak ale Maja urosła:) Śliczna jest:)

tutaj parę fotek z wczorajszej imprezki

Martynka z kuzynką Madzią 3 miesiące starszą
DSCN2247_450x600.jpg787777.jpgDSCN2278_800x600.jpg

tutaj sama Tyśka (na niektórych fotkach widać jak się wodą oblala) (na 3 fotce w tle moja bratowa:))
DSCN2245_450x600.jpgDSCN2268_450x600.jpgDSCN2273_450x600.jpgDSCN2277_450x600.jpgDSCN2284_800x600.jpgDSCN2287_450x600.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.

Młoda, nie narzekaj młoda jeszcze jestes!! :) Wszystkiego najlepszego ;*.
Gosia, będzie ok! ;* Będziemy z Zośką 3mać kciuki.
Lolkak, ale Maja jest śliczna i jaką ma fajną karnację ciemną :)
Kaama, Julia siedzi na quadzie jak taka szefowa ;)
Vegas, ja się na Martynkę napatrzeć nie mogę. Słodka jest ;). A Zosia podobno podoban do mnie ... Choć jak byla Mała ( do 3 mca) to wyglądała jak miniaturka Damiana.

My zaczęłyśmy dzień o 6 :). Teraz będzie Mała wcinać banana i tradycyjnie jak co rano pingwiny z Madagaskaru ;P:)

dzień dobry. moja noc okropna. jakby policzyc to malu budzil sie 10 razy ;/ padam... a o 10 jeszcze jazda do olsztyna

lolkak, vegas, gosdia śliczne córeczki macie..

mloda sto lat :)) Ty moj rocznik jestes ;p dopiero zauwazylam :D

gosia powodzenia na USG oby bylo wsio ok ;*

liza fajnie ze Hania taka muzykalna :)

fikusek powodzenia ;*

edit. chcialam wam zdjecia Kacpra wrzucic ale nie moge, kurde ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej.
u nas wczoraj ładna pogoda była, można było się opalać.:tak: pod wieczór na rowerki sobie wyskoczyliśmy.
dzisiaj na obiad schabowe będą.
teraz mam więcej czasu na popisanie.

Fikusek no chyba tak...:-D ooo nowa znajomość. oby tym razem się udało:tak: a Alanek fajnie wygląda w okularkach.:tak:
Liza No nie do końca opiłam, bo ja pić za bardzo nie mogę, ale chyba tak....:-)
Elwirka Zdrówka dla małej.
gosdia Słodka jest Zosia.
Kamaa Fajnie tak na tych quadach pojeździć. zazdroszczę.
Lolkak Jejku jak Maja podrosła.
Gosia Powodzenia dzisiaj na usg.
Vegas Widzę u Was imprezy non stop jakieś są :-D ale przynajmniej się wybawiliście. i Martynka też.
beacia współczuję nocki.
Młoda Sto latek.

reklama
Do góry