reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

beacia no w koncu w koncu:)

gosia u nas ogolnie bez zmian ,ale poznalam kogos,narazie jest ok (ale tak zazwyczaj na pocztaku jest) ,ale jednak mam nadzieje ze to sie nie zmieni:)

reklama
Fikusek pozdrowienia dla Alana :-) i opowiadaj nam tu szybko co i jak. :p

Ewi ja Ci pewnie jeszcze nie gratulowalam prawka.

Gosia ja tez robie na magazynie w hurtowni farmaceutycznej. Na szczęście mam blisko do roboty. Kasa tez raczej marna,no ale to dopiero pocvzatki.

Vegas no to widze,ze mega urodziny udane ;-)

Liza i jak tam Hania w szkole? Daniel nie chce tez chodzic do szkoly?;-)

'Pisze z komy dlatego nie dam rady wszystkim odpisac :-( Kasiek,Gosdia,Beacia sorry,ze wam nie odpisalam

EWI to mówisz prawko opiłas tez już.? ;-)
Lolkak, Hania zadowolona w szkole, grzeczna umie juz sporo piosenek! az jestem w szoku bo jednego dnia sie uczą a ona przychdzi i wszystko pamieta i mi spiewa! :tak:
beacia o nastpeny w drodze zabek :-) u nas tez zeby ida tyle ze dolne czwórki, dziąsła o mało nie pękną :dry: :no:
No imprezowy dzien wczoraj widze byl ;P

Ale u nas gorąco:szok: naprawde ta pogoda jest okropna i bardzo zdradliwa:no: niewiadomo jak ubrac ;P

Witam :)

Gosia, gratuluje 11 miesięcy :*. Moja dzisiaj obchodziła 7 miesięcy ;d.
Lolkak, ja się nie gniewam, ze nie odp ;p Nie wszystkim się da coś napisać ;)
Liza, u nas dzisiaj też upał... Nawet obiad udało się na ogrodzie zjeść.
Fikusek, oby dalej fajnie było.
Elwirko, zdrówka dla Oliwci!!!!!

A tutaj trochę mojej Księżniczki ;)
DSC09179.jpgDSC09193.jpgDSC09369.jpgDSC09421.jpgDSC09465.jpgDSC09486.jpg
pencil.png

Gosia, Gosdia Wszystkiego Najlepszego dla Dziewczynek :-)

Gosdia Zosia jest cudowna, prześliczna dziewczynka.

Wszystkim chorowitkom zdrówka!

wróciliśmy z Quadów, żyję i jestem bez gipsu
laugh.gif
ja pitole ale wrażenia, wiedziałam że to będą duże i szybkie maszyny ale że aż tak to się nie spodziewałam no i trudność trasy po pierwszym przejeździe trochę mnie przerosła, ale później zaliczyłam jeszcze dwa okrążenia ( długość toru 1,5km) ogólnie jestem zadowolona
yes2.gif
J był wniebowzięty nawet jeździł na stojąco, już pyta kiedy jedziemy znowu
laugh.gif
chyba od dzisiaj mamy nowe hobby ;-)

A teraz spadam się relaksować, zrobiłam sobie gorącą czekoladę z cynamonem, zaraz zaczyna się "życie nad rozlewiskiem" Julka śpi, J szaleje w kuchni, naszła go ochota na placki z gotowanych ziemniaków i teraz walczy
cool.gif

Uciekam pod kocyk
biggrin.gif

A tu Bunia z Tatuśkiem na "maszynie" ;-)

SAM_0349-1.jpg

reklama
gosdia o rowniez wszystkiego najlepszego dla corci:*
lolkak jaka Majka opalona:szok:

Moj mezus pojechal do pracy. Jutro z Ami usg mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
no...bylismy dzis u tesciowej mojej kochanej...:-D bez komentarza dalej to chyba zostawie:cool:

Do góry