reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

liza,kasiek dzieuje:)
Vegas co u mojego rozdarciucha? wszytko ok:-) jest zdrowy,draniuje jak sie tylko da:-) ma wade wzroku-nadwzrocznosc 3 dioprie,ma okularki i licze na to ze wada sie zmniejszy,w listopadzie/grudniu mamy wizyte u okulisty i bede wiedziala co i jak,od sierpnia nosi okularki,nie sciaga ich wiec mysle ze mu sie naprawde lepiej widzi.
A co u Martynki?
To oby mu się polepszyło z oczkami.
Martynka swoje bunty ma za sobą - miała okres bicia i leżenia na podłodze w celu wymuszania. Trwało to około miesiąca i minęło. Oczywiście może powrócić, oby nie, ale tego nie wiemy. Ogólnie Martynka chłonie nowe słówka jak gąbka, na prawdę sporo potrafi mówić. Ale rzadko zdaniami. No ale czego chcieć w jej wieku:) Ma czas:) Ogólnie kochana i grzeczna, może akurat temu, że rzadziej mnie widzi z kuli mojej pracy. Ma 16 ząbków, obecnie kończy chorować, mogłoby jej to już całkiem zniknąć bo jutro będzie tydzień jak jest chora.

reklama
Bry
"jak dobrze wstać skoro świt..." :-)

Wstaliśmy kolo 5:45 ale ja nie jestem jakaś padnięta;-) przed 7 dzieciaki juz byly poubierane, i jadły sniadanko gdzie zawsze o tej godzinie wstawalismy dopiero ;P
Do tego dzieciaki wstały i kaszlą:nerd::confused: zabrakło mi słow... :dry: :no:
M spi po nocce, odsypiac bedzie caly dzien ;] do 16 bo potem znow do pracy ;]
Na obiad skrzydełka pieczone z ziemniakami i surówką;P takze ziemniaki obrac tylko i surówka. a skrzyedlka do piekarnika:tak:
W nocy znow mysz mnie o 1 obudzila,no jak ją spotkam to jej ogon z d**y urwe :happy: :-D hehehe

Lolkak zaglądaj częsciej! ;-)
Fikusek to oy wada sie zmniejszyla :tak:
Vegas to masz fajnie z martynką:-) no ale ona juz niedlugo 2 latka konczy w sumie, dzieci zaczynaja wiele mówic, rozumiec, i wogole fajny wiek -prócz tych buntów :tak:

Helloł

Liza ja też uważam że teraz dzieciaki mają fajny wiek, idzie się z nimi w miarę dogadać, rozumieją co się do nich mówi i te "tłumaczenia":-D

U Nas na obiad "zupa nic" ;-) J nic nie kupił wczoraj.

Na 14 jedziemy na tor pojeździć na quadach to może wracając zajedziemy na jakiegoś "gotowca".

J z Julką właśnie ubierają się na podwórko bo piękne słoneczko i zero wiaterku a ja lecę poleżeć w wannie, zrobię sobie mini spa :tak:

Fikusek u mnie własnie Miki poszedl spac o 8:30 :tak: i śpi sobie juz 1,5h, takze obiad naszykowalam i teraz sie lenie ;-) pranie tylko rozwiesze jeszcze, musialam M ciuchy robocze uprac ;]
Starszaki łapia muchy :-D ale zaraz ich na dwór wygnam na troszke;-)
Kaamaa a jak Julka podrosnie to zobaczysz jak moje teraz sama sobie kanapki robi, maslem smaruje chlebek, wedlinke jedynie pokroic (chyba ze w plasterkach to tez sobie poradzi :tak:)

Odpoczywamyyyy...... :-D

Liza heheh padlam na to "starszaki łapia muchy" hehehe przypomniala mi sie moja siostra bo ona tak wszelkie robactwo lapala i tesowala:D u nas tez ladna pogoda i zaraz zbieramy sie z mlodym na dwor. Pozniej przyjezdza do mnie kuzynka z synkiem ktory jet rowny rok mlodszy od alana:)

Hej.
My po imprezie
wczoraj na osiemnastce byliśmy. S biedny poszkodowany bo ja jeszcze prawka nie mam w ręku. ale we wtorek już może będę mogła odebrać:-D:tak: i od tej pory będę robić za kierowcę.:tak:
ja sprzątnięte miałam już w piątek.
Kasiek a ty polegasz tylko na kalendarzu? Ile dni trwa twój cały cykl?
Gosdia Walcz póki mała nie jest jeszcze taka duza.:tak:
kasiek ja swojej druchny nie prosiłam o pomoc, nie chcialam żeby miała jakoś sporo na głowie.
Lolkak, gpamietamy pamiętamy.
Fikusek Ooo hej, a tak wczorja jakoś rano myślałam go o Tobie.g :-D co za zbieg okoloczności. mam nadzieję ze wada wzroku się zmniejszy.:tak:
Liza Zdrówka dla dzieciaków.

hejka... no my z kolezanka sie zasiedzialysmy...nasi faceci przyjechali z pracy i...posiedzielismy do 2 przy browarku.

lolkak hej...no dawno Cię nie było... gdzie ja pracuje? hmm...na magazynie...porazka wogole ale nie ma tu nigdzie pracy a jezdzic do Wawy w moim przypadku to totalna klapa....
No i moja Amelka ma roczek za równy miesiąc dzis ma 11 mies,jej jak ten czas szybko leci...:tak:
fiskusek ostatnio myslalam o Tobie i Alanie,co tam u Was?;-)

reklama
witam się i ja.. zagladalam tutaj do was ale nie odpisywalam bo S z pracy przyjechal i nie bylo jakos za bardzo jak. :) mlodemu widze ze idzie juz 8 zabek i lada chwilka sie przebije. dziś sliczna pogoda i moze po obiedzie na cmentarz sie przejdziemy z Kacprem.

lolkak witaj witaj :)

fikusek no nareszcie i Ty się odezwalas :)

gosia najlepszego dla Amelki z okazji skonczenia 11 miesiaca :)

ewi no to od wtorku droga twoja :) ja sie juz nie moge doczekac kiedy i ja bede mogla sobie jezdzic

liza oby dzieciakom ten kaszelek minał. i wspolczuje tej myszy.

Do góry