reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej laski :-)

Pamięta mnie jeszcze któraś ?;-)

Gosia a gdzie pracujesz?? Ja mam takie same zmiany jak Ty. A jaką masz umowę?? Ja mam u. o pracę,ale jak zobaczyli,że nie wyraziłam zgody na pracę w nocy to "delikatnie" zasugerowali,że jak chce to utrzymac to mogę zabrać swoje papiery i nici z pracy :dry:

Liza jaki avatar :szok: Nie poznałam Cię :szok:

reklama
A co to za wysyp "starych młodych mam":-) co sie stało ze wróciłyscie na stare śmieci? :-D (bez urazy:dry::-p)
Lolkak nie poznałas? eeee tam ;P co u was???
Fikusek ale Alan bosko wygląda w tych okularkach :happy: :tak:

U mnie dzieciaki zasypiaja ;P
Miki sie przejadł :dry: to co za duzo zwrócił;P bynajmniej tak to narazie tlumacze bo nie zwymiotowal do konca wszystkiego tylko tak troszke ;P zobaczymy jak bedzie dalej ;]

Dobry wieczór ;)

Liza, za dobre rzeczy robisz i Mały się przejadł ;P
Kasiek, chyba wszędzie powinno tak być, ze matka czuwa przy swojej córce jak ta wychodzi za mąż. Ciekawe jak to u mnie będzie. Moja jest dosyć specyficzną osobą

Zosia dzisiaj miała ciężki dzień. Byliśmy na urodzinach teścia;). Mój D. jeszcze z nim spija buteleczke. Przyjdzie to pewnie hałasu narobi. A ja mam spokój i cały kosz prasowania... ale jakoś mi się nie chce...

Gosdia starsza pisałam jako o świadkowejj:) Co masz na myśli specyficzna?? Na pewno będzie dobrze teściowa dziś rano czesała mame tej koleżanki ona w ogóle nie ma za fajnej sytuacji ojciec alkoholik ta matka wymęczona przez życie przyplątały się jakieś sprawy onkologiczne, ojciec ich bił podobno jak akcje odstawiał to ona wylatywała na klatkę i darła się że mordują;/ ale pisałam o świadkowej nie jej mamie, że świadkową ma do du..

Lolkak
to się nie dziwię że Ci się nie chce;/ Zaraz będą październikowe urodzinki dużo ich na tym forum:)

Liza mała pazera:) moja też czasami za dużo zje właśnie usnęła jeszcze od C dziubnęła pizzy kawałek ale wcześniej najdła się mięskiem z gołąbków i ziemniakami trochę nie kolacyjnie ale uszy jej się trzęsły

Fikusek witaj ślicznego masz synka:)

Ja chyba wybywam na dworek pogadam trochę z chłopakami może jakieś piwko:) Oooo i przekładamy imprezę urodzinową na następną sobotę bo chrzestny Domi dziś przyjechał i powiedział że cały tydzień zostaje i moja siostra a jej chrzestna też wtedy może i moi rodzice tylko brat C już wolne na 8 sobie wziął jak miało być pierwotnie ale nic siła wyższa lepiej żeby chrzestni raz do roku się spotkali:)

Kasiek, to przepraszam ;) u mnie to niektórzy na matkę mowią "starsza". Moją świadkowąv będzie D. siostra więc pewnie nie mam się o co martwić. A moja mama hmmm... ją ciężko opisać...Ona jest mało kontaktowa, mało rozrywkowa i w ogole i w szczególe ;)... Ale i tak kochana z niej kobieta z sercem na dłoni.
Miłego wypadu ;)
Uciekam coś obejrzeć w tv ;)
Miłej nocki i spokojnej.

Hej Babeczki:) My dziś mieliśmy imprezkę. Od południa jest u nas brat z rodzinką i odprawialiśmy dziś urodzinki bratanków, bratanicy i bratowej bo wszyscy są z września a chcieliśmy w 1 dzień to odprawić. Był tort, szampany, piwko, grill, kanapki:) Teraz już po, tzn rodzice z bratem i bratową na dole jeszcze siedzą a my z Jurkiem już wolimy sobie poleniuchować on na grze, ja w necie.

Lolkak Fikusek kopę lat;) Co u dzieciaczków Waszych słychać?
Liza no zleciał czas:) Dużą masz już panienkę w domciu:)
Gosia biedna Mała. Pamiętam jak mi Martynka pierwszy raz spadła z kanapy, miała wtedy 9 miesięcy a ja o mało zawału nie dostałam:( Ale fakt faktem, że jeszcze nie jedno przed nami..

reklama
liza,kasiek dzieuje:)
Vegas co u mojego rozdarciucha? wszytko ok:-) jest zdrowy,draniuje jak sie tylko da:-) ma wade wzroku-nadwzrocznosc 3 dioprie,ma okularki i licze na to ze wada sie zmniejszy,w listopadzie/grudniu mamy wizyte u okulisty i bede wiedziala co i jak,od sierpnia nosi okularki,nie sciaga ich wiec mysle ze mu sie naprawde lepiej widzi.
A co u Martynki?

Do góry