reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Gosdia właśnie ja też tak myślę bo jak byłam z Domą w ciąży to byłam jak Pamela a teraz tylko mnie bolą trochę;/ Idź na spacer i korzystaj ze słońca:)

Kama mama na inspekcję??:p

Kinga widać że chłopak Domkę wczoraj zainteresowała niesamowita czwórka nie wiem na polsacie leciało:)

Liza też mam taka jedną mysz od tamtej jesieni skubana wszystkie pułapki omija i uwielbia buszować w śmietniku i zawsze jak otwieram to wyskakuje na mnie eh... Łudzę się cały czas...

Gosia to gdzie Ty pracujesz że tak późno wracasz?? Masakra po 23;/ Biedna malutka moja kiedyś na główkę skoczyła tak upadła że myślałam że kark sobie skręcił;/

Vegas ślicznie Martynka mówi:) Ale dobry mąż:)

No więc dzisiaj dzień sprzątania przyjechał brat C tan najmłodszy zaraz go do roboty zagonie jak chce mieć co jeść to niech szatkuje kapuchę bigosu mu zrobię , łazienkę niech wysprząta nie ma nic za darmo i tak się zawsze obija;/ Domka dziś znowu 6.30 wstała ale sama się bawiła u babci w dom babcia spałą a ona sama sobie dokazywała:) Obiad na dzisiaj w sumie chyba jest tylko mięsko udusić i ziemniaki obrać ale to po południu barszcz ukraiński ze wczoraj:) Miłego weekendu:)

reklama
Liza, no twojej historii nie znałam.
ale szok jest na pewno jak kobieta się dowiaduje że jest w ciąży i przez kilka miesięcy o niej nie wiedziała :)
a co rodzice mają do tego ? to trzeba się cieszyć że tyle dzieciaczków się ma:-)

kasiek ??? spodziewasz się kogoś ??:-)
Vegas, cudna gaduła :)

ja zabieram się za sprzątanie, cały tydzień leniuchowałam... nazbierało się rzeczy do wyprania...

ja swojej ciąży się jakoś spodziewałam, pierwszy raz weszłam na internetowe kalkulatory dni płodnych,
i specjalnie nakręcałam akcję akurat w TE dni... i stało się:-)

Mariolcia tak mam nadzieje spodziewać się @:) To sposobem tego swojego wzięłaś a on biedny nie świadomy:)

A zapomniałam powiedzieć chce mojego nakręcić na wycieczkę do Kazimierza Dolnego nad Wisłą na jutro:)

kasiek, świadomy był świadomy :-)
a na spacerek po Kazimierzu to i ja bym miała ochotę,
ale ten dziś pracuje do 20, i jutro pewnie będzie odpoczywał :)

kasiek ale fajnie:) tez bym sie tam wybrała, nigdy nie byliśmy.... ale M ma nocki do czwartku ;P heh...
Mariolcia no to sie wam udało tak wykalkulowac ;-)

My jemy obiad, a w kuchni pasteryzują sie zielone pomidory na zime ;P żem zaszalała, mama słoików mi dała wiec zrobiłam a co tam;) moze ktos zje... :dry: :-D
Ogołnie podlogi umyje później jak dzieciaki na dwór wygnam, i ciuchy uloze:) i tyle, obijam sie :p

hej,no my dzis spalysmy do 10.15:-)wyspani jak nie wiem- Mężuś w pracy :) chałupa wysprzatana.zaraz ma koleżanka do mnie wpaść (ciężarna) była dziś na usg i bedzie miala synusia:)

ktoras sie pytala o prace...chyba.
to tak: na 1 zmiane od 6 do 14 potem od 14-22 i od 22-6 :) o.....nie jest zle ale z płaca gorzej... cały czas szukam ale nic nie ma..
ocho chyba mamy gościa:)

gosia teraz cięzko z dobrą praca ;P czasami lepsza taka praca niz wogole lub jakas gorsza, choc wiadomo ;-)

Ja własnie skonczylam juz sprzątanie, o 18 wykąpie dzieciaki i tyle, teraz sie bawią :tak:
Ale tu cisza..... :szok:

Gosia z płacą to chyba wszędzie kiepsko;/ to zapowiada się miły wieczorek pewnie koleżanka ma tysiąc pytań związanych z ciążą i dzieciaczkami:)

Liza ulala zielone pomidory nigdy nie jadłam nawet nie wiem jak to smakuje:)

Mariolcia
hehe to dlatego trafiłaś w synusia nie w córeczkę:)

Młoda nie niestety, a Ty co się o tą ciążę tak pytałaś czy lekarz może rozpoznać??

No i lajcik wieczorny. Dziś bierze ślub kolega który wiózł nas do ślubu na osiedlu jeden ryk bo po wybrankę serca podjechał w eskorcie chyba 30 motorów sami jego koledzy bo on też jeździ byłam tylko za blok wyjrzałam bo Domka się przeraziła i potem mnie puścić nie chciała. A jego teraz już żona to moja koleżanka trochę mi jej szkoda bo od rana pisała mi sms-y a co a jak a jakie rajstopy a może pończochy białe cieliste blablabla, to się pytam gdzie jest jej starsza?? A ona że przyjedzie na 14 gotowa;/ Nie wiem jakie tu są zwyczaje i w ogóle u Was ale moja starsza była ze mną wszędzie to ona zamawiała terminy do fryzjera kosmetyczki na każdą przymiarkę i wybieranie sukni i w ogóle. W dniu ślubu była ze mną jak cień od 8 rano do 4 w nocy bo się wtedy wyluzowała i napiła jak kamerzysta poszedł. I ta biedna dziewczyna o wszystkim mi przez telefon pisze, jak byłam u rodziców to na gg pisała co i jak ze ślubem związane:)

reklama
kasia ojjj napewno pelno pytan:)

moja tez ze mna byla na przymiarkach ale ja mam siostro obcykana w te klocki to zawsze do niej dzwonilam w razie pytan:D

Do góry