reklama
Liza
Fanka BB :)
kasiek oni by nie przezyli jakby nie pogadali se ;PPP ale to norma, ja wiedzialam ze tak bedzie ;P i jeszcze mowili mi ze M specjalnie "zrobil" mi dziecko bym go nie zostawiła ;P ten sam tekst byl przy mikolaju tez;]
oni wiele słow bolących powiedzieli ale ja juz przywyklam do tego ;]
Oglądam "wszyscy kochaja Romana" DD dzieciaki juz spia od 30min
oni wiele słow bolących powiedzieli ale ja juz przywyklam do tego ;]
Oglądam "wszyscy kochaja Romana" DD dzieciaki juz spia od 30min
Liza
kasiekooo...kochana ile cie sie okres spóźnia??? wez zrób test bądz bete, na co czekasz? ja bym nie wytrzymala jak mi sie 4 dni okres spóźnial robilam test...
edit. hahahah ten film jest bosski
edit. hahahah ten film jest bosski
Ostatnia edycja:
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Babeczki. Ja ostatnio codziennie wieczorem jestem padnięta jakbym nie wiadomo co robiła w każdy dzień. Coś mi się wydaje, że jakieś przesilenie jesienne mnie bierze. Wieczorem o niczym innym nie marzę jak o śnie. Ale dziś się zmobilizowałam i usiadła do lapka bo piwko mi mężuś kupił, trza korzystać A najlepiej wchodzi przy netowanku I nareszcie weekend. A moja Panna znowu rozgadana. Potrafi mówić ''widzisz?'' jak coś chce pokazać, albo ''dziua'' na dziurę, czyli pomija tylko literkę ''r'', tak samo ''seek'' na serek. Na pada od Jurka mówi ''pap'', a na ser żółty ''se''. Jak się ją woła pyta ''cio?'', a czasem się z nią droczymy, ona nas woła, my jej odpowiadamy ''co?'' a ona nam ''nic'' Kochana na maxa no
Liza a ja wierzę w te sposoby na wywoływanie, że to działa, ale fakt taki, że to zapewne zależy od organizmu kobiety. Nie na każdą różne bodźce zewn. działają Ja byłam na krótko przed moimi ''cudowaniami'' u ginki i mówiła, że jeszcze hoho do porodu, co mnie trochę zdołowało bo już chciałam rodzić, szyjka była jeszcze długa, brak rozwarcia, więc wzięłam sprawy w swoje ręce i po 4 dniach urodziłam Chamski teks ze str Twoich rodziców.. ale cóż, było minęło.. Teraz na pewno kochają mocno swoje wnuki.
Kasiek mnie cycuchy bolą też przed @. Może u Ciebie ten wyczekiwany @ będzie
Młoda masz podejrzenia, że możesz być w ciąży?
Kaamaa u nas też swego czasu był ten okres buntu, ale odpukać już jest OK. Ciekawe na jak długo..;>
Malwina a to podobnie nasze córcie mają, moja jak prosi by ktoś usiadł to mówi ''siedź''. Bardziej miękko to brzmi w jej wykonaniu, czasem brzmi prawie jak ''sieść'', ale i tak wiem o co chodzi
Liza a ja wierzę w te sposoby na wywoływanie, że to działa, ale fakt taki, że to zapewne zależy od organizmu kobiety. Nie na każdą różne bodźce zewn. działają Ja byłam na krótko przed moimi ''cudowaniami'' u ginki i mówiła, że jeszcze hoho do porodu, co mnie trochę zdołowało bo już chciałam rodzić, szyjka była jeszcze długa, brak rozwarcia, więc wzięłam sprawy w swoje ręce i po 4 dniach urodziłam Chamski teks ze str Twoich rodziców.. ale cóż, było minęło.. Teraz na pewno kochają mocno swoje wnuki.
Kasiek mnie cycuchy bolą też przed @. Może u Ciebie ten wyczekiwany @ będzie
Młoda masz podejrzenia, że możesz być w ciąży?
Kaamaa u nas też swego czasu był ten okres buntu, ale odpukać już jest OK. Ciekawe na jak długo..;>
Malwina a to podobnie nasze córcie mają, moja jak prosi by ktoś usiadł to mówi ''siedź''. Bardziej miękko to brzmi w jej wykonaniu, czasem brzmi prawie jak ''sieść'', ale i tak wiem o co chodzi
liza noo dobrze ze Daniel zdrowy,znajoma tez brala anty a nie wiedziala a dzieciaczek ledwo chodzi cos ma z nozkami no i 4 lata i w pampersie chodzi bo np nie czuje jak kupe zrobi...smieje sie i mu"wyleci" no szkoda dziecka ale najwazniejsze ze chodzi i ze z glowka wszystko w porzadu a jest taki słodki!!!
A co do rodziców i przykrych słów to mam podobnie.0 zastanowienia momentami,ale wsparcie w nich mamy.
wpadlam tylko na chwile bo z pracy dopiero wrocilam...ide lezec...
aaa...moje dziecko dzis spadlo z lozkaOna wie ze nie wolno sie zblizac do krawedzi bo bedzie bach i zawsze mowila bach a dzis powiedziala i zleciala cgyba raczki Jej sie opsunely... no i przywitala nas po 22 i R ja bujamowi do mnie no idz na babyboom
lece spokojnej nocki:*
A co do rodziców i przykrych słów to mam podobnie.0 zastanowienia momentami,ale wsparcie w nich mamy.
wpadlam tylko na chwile bo z pracy dopiero wrocilam...ide lezec...
aaa...moje dziecko dzis spadlo z lozkaOna wie ze nie wolno sie zblizac do krawedzi bo bedzie bach i zawsze mowila bach a dzis powiedziala i zleciala cgyba raczki Jej sie opsunely... no i przywitala nas po 22 i R ja bujamowi do mnie no idz na babyboom
lece spokojnej nocki:*
Liza
Hejka z rana ;-)
Vegas wiadomo ze na jedne przyspieszanie dziala, na drugie nie ;P na mnie dziala oksytocyna a "naturalne" przyspieszacze nie ;P choc jak tak sie zastanowic to z Hanią jak mnie juz 10ego dnia przyjeli do szpitala zrobiłam runde po schodach w szpitalu z M, poslzismy do baru na frytki a potem w nocy(jak zwykle zreszta) mnie wzielo i rano Hania byla juz:-) za chwile minie juz 5 lat... nie do wiary....
Gosia ojej bidulek z tego chlopczyka.... a jakie tabletki brala w ciazy? takie normalne? ja bralam dla karmiących wiec pewnie dlatego z danielem wsio oki.....
No i Twój R dobry jest ze wygania cie do nas na BB :-)
Noc oki, Ale myslałam ze padne budzi mnie hałas w nocy a to mysz pod łóżkiem albo czyms sie bawiła albo tak biegała jak najarana wkurzona wzielam wlnełam w fotel ręką, uniosłam go troche i opuscilam (nie podnoszac glowy nawet z poduszki) i hałas ją ucieszyl a ja dalej poszlam w kime
Ma do czwartku na nockach ehhh ;] dzis za to przywiózł zapas napoi z pracy
Ja we wtorek mam do dentysty, zadzwonie do niej w poniedzialek i sie zapytam czy daniela bede mogla wziąć to zajrzy mu do buzki i jak bedzie potrzeba to zalakuje mu dalej te zębolki
A na dzis obiad jest, ide ogarniać pokój chłopaków bo potem jak Miki zasnie to nie zrobie tego a zajme sie innymi pokojami ;-)
Vegas wiadomo ze na jedne przyspieszanie dziala, na drugie nie ;P na mnie dziala oksytocyna a "naturalne" przyspieszacze nie ;P choc jak tak sie zastanowic to z Hanią jak mnie juz 10ego dnia przyjeli do szpitala zrobiłam runde po schodach w szpitalu z M, poslzismy do baru na frytki a potem w nocy(jak zwykle zreszta) mnie wzielo i rano Hania byla juz:-) za chwile minie juz 5 lat... nie do wiary....
Gosia ojej bidulek z tego chlopczyka.... a jakie tabletki brala w ciazy? takie normalne? ja bralam dla karmiących wiec pewnie dlatego z danielem wsio oki.....
No i Twój R dobry jest ze wygania cie do nas na BB :-)
Noc oki, Ale myslałam ze padne budzi mnie hałas w nocy a to mysz pod łóżkiem albo czyms sie bawiła albo tak biegała jak najarana wkurzona wzielam wlnełam w fotel ręką, uniosłam go troche i opuscilam (nie podnoszac glowy nawet z poduszki) i hałas ją ucieszyl a ja dalej poszlam w kime
Ma do czwartku na nockach ehhh ;] dzis za to przywiózł zapas napoi z pracy
Ja we wtorek mam do dentysty, zadzwonie do niej w poniedzialek i sie zapytam czy daniela bede mogla wziąć to zajrzy mu do buzki i jak bedzie potrzeba to zalakuje mu dalej te zębolki
A na dzis obiad jest, ide ogarniać pokój chłopaków bo potem jak Miki zasnie to nie zrobie tego a zajme sie innymi pokojami ;-)
K
Kinga85
Gość
Hej
Gosdia jak Ci idzie przyzwyczajanie małej do spania w łóżeczku?
Mój Filip mają rok i 3msc spał już sam u siebie na tapczanie
nigdy nie miałam z nim problemów wiekszych. Z nami sypiał
ale tylko na początku jak był malutki i płakał w nocy..chwilę
wtedy i potem przekładałam go do łóżeczka.
Liza niezły szok u ciebie z tą ciążą:-)
Vegas fajnie że Martynka tak ci się rozgadała:-)
Miłego weekendu życzę wam!
U mnie Filip jeszcze wciąga pępek))
wczoraj do późna ze mną oglądał transformersy
tak mu sie podobały..
Gosdia jak Ci idzie przyzwyczajanie małej do spania w łóżeczku?
Mój Filip mają rok i 3msc spał już sam u siebie na tapczanie
nigdy nie miałam z nim problemów wiekszych. Z nami sypiał
ale tylko na początku jak był malutki i płakał w nocy..chwilę
wtedy i potem przekładałam go do łóżeczka.
Liza niezły szok u ciebie z tą ciążą:-)
Vegas fajnie że Martynka tak ci się rozgadała:-)
Miłego weekendu życzę wam!
U mnie Filip jeszcze wciąga pępek))
wczoraj do późna ze mną oglądał transformersy
tak mu sie podobały..
Kamiśka :)
Helloł
Vegas a Julka mówi właśnie wszystko twardo np. "cześć" "weź" "dać" "iść" "siedź" w ogóle się nie "pieści" może jeszcze zacznie?
Gosia nie przejmuj się jeszcze nie jeden upadek przed wami
Idę robić śniadanko i zabieram się za sprzątanie, ok 10 ma przyjechać moja mama, więc muszę się sprężać.
Vegas a Julka mówi właśnie wszystko twardo np. "cześć" "weź" "dać" "iść" "siedź" w ogóle się nie "pieści" może jeszcze zacznie?
Gosia nie przejmuj się jeszcze nie jeden upadek przed wami
Idę robić śniadanko i zabieram się za sprzątanie, ok 10 ma przyjechać moja mama, więc muszę się sprężać.
reklama
Dzień dobry,
Liza, ale miałaś niedobrą mysz... Ja chyba bym zawału dostała jak taka śpiąca bym stwora jakiegoś zobaczyła.
Kasiek, może Cię piersi przed @ bolą? Ja tak często mam.
Kinga, ja próbuje ale i tak musiałam ją zabrać do łóżka. D. za miękkie serce.. W ogóle nie chciał żebyśmy ją przekładali ;P
Zimno dzisiaj, ale słoneczko świeci. Jak się Zosia obudzi polecimy na spacerek.
Miłego weekendu wszystkim
Liza, ale miałaś niedobrą mysz... Ja chyba bym zawału dostała jak taka śpiąca bym stwora jakiegoś zobaczyła.
Kasiek, może Cię piersi przed @ bolą? Ja tak często mam.
Kinga, ja próbuje ale i tak musiałam ją zabrać do łóżka. D. za miękkie serce.. W ogóle nie chciał żebyśmy ją przekładali ;P
Zimno dzisiaj, ale słoneczko świeci. Jak się Zosia obudzi polecimy na spacerek.
Miłego weekendu wszystkim