reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej ;-)

dziewczyny powiedzcie mi czy przez badania na koźle u gin . No wiecie o co mi chodzi . Takie badanie jak beda gin czy szyjka sie nie skraca. Idzie wykryc ciąze ?

Kurcze schizuje sie jak cholercia ;/ ;/ ...
Śluz mam taki zadki ale ciagnący sie . Tak jak by ciompa z nosa ;-) he . nO . sory za okreslenie ale nie wiem jak go opisać:-p

Kurcze od kumpla dziewczyna poroniła :-:)-:)-(

Gosdia ładny zegarek ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
młoda wydaje mi się że może po za tym czuję że macica jest rozpulchniona jak jest ciąża zresztą ja się nie znam;/ a co masz jakieś podejrzenia co do siebie?? Współczuje koledze bardzo to przykre;/

Liza ja też sprzątam codziennie, inaczej chyba się nie da :-D tylko na weekend sprzątam "porządnie" czyt. sprzątanie np. pod kanapą, za łóżeczkiem, szorowanie wanny kibla luster itp. na pewno wiesz o co chodzi ;-)

Kasiek dobrze że kaskę zwrócą 100zł piechotą nie chodzi.

Młoda we wczesnej ciąży w ogóle nie powinno robić się "dowcipnego" badania, bo właśnie można poronić. A co masz podejrzenia że możesz być w ciąży? leć do apteki wydasz 10zł i będziesz wiedziała na czym stoisz ;-) no chyba że pójdziesz do gin i powiesz że masz podejrzenia że możesz być w ciąży to da Ci skierowanie na betę.

Julki pokój wysprzątany, zabieram się za łazienkę bo zołza zaraz będzie chciała spać, a wtedy to już muszę trochę popracować.

Mloda lekarz moze stwierdzic po takim badaniu czy jest sie w ciazy, ja mialam takie na samym poczatku...

Kama witaj :)

Liza ale mi smaka narobilas na chlebek :) zaraz sobie zrobie kanapki...

u mnie nic nowego, mialam skurcze do okolo 3.00, ale nie byly regularne choc na tyle bolesne ze nie umialam zasnac. teraz przeszly niestety :cool:

Kama dlaczego nie powinno się robić? Ja miałam i takie nie raz i USG "dowcipne". Też powinnam po test lecieć ale nadal się łudzę:)

Herbata
ja też właśnie w nocy miałam skurcze tzn. twardnienie brzucha i się budziłam i oczywiście zgaga przy tym to dl lodówki łyk mleka i spałam dalej właśnie najczęściej o 3-4 w nocy i to noc w noc tak 2 tygodnie przed finałem:)

Dzień dobry:)
Kasiek, dziecko czuje jak rodzice wychodza i wtedy zawsze wcześnie się budzi.
Liza, też chciałabym moją Złośnicę nauczyć spać w łożeczku bo ona tylko z nami ;/ ach....
Młoda, zrób test przynajmniej nie będziesz się denerwować niepotrzebnie.

My już byłyśmy na spacerze. Kupiłam pierogi ruskie na obiad ^^ i fajbę do włosów ... Skandynawski blond... Ciekawe co z tego wyjdzie ?

Gosdia ona jest indywidualistką i wstała tylko dlatego że więcej pić jej nie chciałam dać;/ Moja gwiazda też śpi z nami nad czym ogromnie ubolewam;/ ostatnio taka znajoma powiedziała że jejsyn ma 3,5 roku i dalej z nią śpi;/

hejka.
mloda jak bylam w ciazy z Amelka to tylko usiadlam na samolocie a ona nawet mnie nie zbadała tylko powiedziala ze jestem w ciazy,no i potem dopiero sie "zagłębiła" no i taaaakkk.... a co masz podejrzenia?;-)
gosdia uuu...to niedobrze ale oduczaj poki czas bo bedziecie sie meczyli potem...moja siostra tak zrobila to facet dzis ma 4 lata a jeszcze zdarza sie ze spi z nimi albo przychodzi do nich w nocy.
Nasza spi u siebie jak byla Mniejsza tak do 3-4 mies jak byla na cycu to spala z nami ale teraz juz nie pozwalam:no:to R sie na mnie zlosci,ale kazdy ma swoje łóżko po to by w nim spac! O!:tak:

Kasiek tak moja gin mówiła i robiła, pierwsze USG miałam dopochwowe w 12t.c :tak:
Ile Ci się już @ spóźnia?

Co do spania to nigdy nie spałam z Julką, wolałam np. wozić w wózku aż zaśnie niż do siebie do łóżka brać, i mam efekty od 10 m.ż zasypia sama w swoim pokoiku, odkładam ją do łóżeczka czekam aż zaśnie, zamykam drzwi i po sprawie :-)

reklama
Kama pisałam wczoraj że w tym roku zawsze zaczynał się między 6 a 14 dniem miesiąca więc teraz powinien najpóźniej już się kończyć a tu ani widu ani słychu... My nie mieliśmy wyboru bo jak się urodziła to oprócz nas mieszkało w naszym mieszkaniu 3 studentów i jak tylko zakwiliła to ją braliśmy żeby się nie wyprowadzili bo potem problem kogoś do mieszkania w środku roku znaleźć;/

Do góry