reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzięki dziewczynki za miłe powitanie :-)

Vegas ja się chętnie za lampeczkę winka piszę :tak: a jak dobre to i nawet na dwie :-D

A Julcia, dziękuje dobrze łobuzuje, cały dzień na nogach nie ma czasu usiąść ;-) i mamy bunt dwulatka w toku, ale jakoś dajemy radę.

Liza ja też nie wierzę, robiłam wszystko oprócz oleju rycynowego, brzydziłam się :-p a i tak nie pomogło, nawet 12h pod kroplówką z oksy mojej pannicy nie wygoniło.

Ewi mam nadzieję że czapka nie zginie, a jak Justynka sobie radzi w przedszkolu?
Ja za rok we wrześniu planuję też JUlkę wysłać :tak:

reklama
Kamaa A Justynce bardzo się podoba, z checią chodzi i równie z wielka chęcią wraca do domu. panie przedszkolanki polubiła. Mareczkowi już miej i jednak w następnym roku dopiero od puszcze do przedszkola a Justynka już wtedy do zerówki będzie chodzić.
gosdia Fajny ten zegarek.

kamma u nas tez bunt dwulatki , czasem płacze i marudzi pół dnia i nie wiem o co jej chodzi a raz to miała histerie i rzucała mi sie po podłodze ...masakra . Chwile jest dobrzea a za chwile piszczenie i marudzenie.Czasem nie nadazam ...
Ale ogólnie jest kochana... Ostatnio mówie do M ze cwaniak z niego a Zuzia : caniak:-D
Albo biezre mnie za reke i mówi "asiąsc"(usiaść) w danym miejscu i ogladac jak ona zjezdza ze slizgawki....

gosdia fajny zegarek ale drogawy;-)

Liza a dzisiaj M jak miłosc nie ma hehhe;-):-D

Malwina, no drogi drogi... Ale podobał mu się bardzo, bo widział podobny w CKM'ie za 430 zł, a ja znalazłam ten trochę tańszy... Niech ma chłop coś od życia ;P

Ja już ogarnęłam nasz mały wielki syf;). Jeszcze tylko podłogi przetre i sama idę pod prysznic.
Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio M jak Miłość ogladałam. Nawet nie wiem co się tam dzieje teraz...

nancy to ja pytałam,dziękuję. Ale jestem jeszcze ciekawa czy za darmo :sorry:
mloda ja mialam regularne przez 2 mies potem miesiac nie mialam wogole(czytaj chodziłam wystraszona ze to ciaza) ale w koncu dostałam i wahania sa tak 2 dniowe :) hehe a co najsmieszniejsze to mialam 12 w nastepnym miesiacu 13 potem 14 i znowu 12, 13,....:tak:
a i tez planuje brac tabletki:)
kamma ha ha super,że jesteś córko !:-D

a u nas, to dzis sopiero co do kompa usiadlam...troszeczke nadrobilam...Mezus usypia Nianię:) juz jakis czas biedna zasnac nie chce ;/ zdrzemnela sie w samochodzie 10 min jak od mojej siostry wracalismy.Myslalam ze juz na noc zasnie ale obudzila sie i dziekujemy koniec spania. Amelka jzu prawie zdrowa tylko troszke kaszelek został...no tyle chyba :)

Malwinka ale bylo na wspolnej a potem House! :-D a potem.... byly kuchenne rewolucje ale zasnełam ;P:)
Obudzil mnie Mikołaj płaczący! :no: nauczylam go przez glupote ze jak zaplacze to do mnie na łóżko ląduje! ale nie, dzis sie ja wkurzylam i z nim "walczylam" w sensie ze na rece nie wzielam wogóle! pogłaskałam, płakał 10min, rzucal sie w łózku, potem zaczol popłakiwać a ja mu pokazałam ze żadze przez ten czas sie nie odzywałam i tak powiedziałam "ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" i uspokoil sie, pogłaskałam go i zasnoł :tak: jak sie jeszcze obudzi (co jest prawdopodobne bardzo) to samo zastosuje! i tą bitwe dzis ja musze wygrac! :-D

Na a wiec sorry i ide spaciu! ;-) czeka mnie ciezka noc :dry: :p

Helloł

Gosdia świetny zegarek bardzo mi się podoba :tak:

Malwina to Zuziula ładnie Wam się rozgadała :-) Julka stoi w miejscu z gadaniem, ostatnio nauczyła się wołać "kot" "kicikici" a i że ostatnio mój pan ma fazę na quady, to nauczyła się naśladować "em-em-em" :-D

No nic zbieram się do sprzątania dzisiaj w planach pucowanie pokoju Julki i łazienki :tak:

Miłego Dnia.

Witam

Mąz z rana jak wrócił przed 7 przywiózł ze sklepu świerzy chlebek! z chrupiącą skórką..... normalnie pychota! :happy:
Ja Hanie zawiozłam i kupiłam parówek odtluszczanych bo moj najmlodszy łobuz innych nie tknie :| a M kupil inne i nie je ich ;/ ehhh Dobrze ze Daniel je zjada ;] nie zmarnuja sie.
Na dworze robi sie fajnie,sloneczko jest, wiec po 9 na dwór mykniemy, ja naszykuje gołąbki z ryzem i będa sie gotowac
Noc hymm średnia, po 2,5h męki z Mikim niestety nie udalo mi sie i wylądowal na chwile, potem go odniosłam i spal u siebie do 7:15!
Kaama miłego sprzątania!=)
ja sprzątam codziennie wszedzie po trochu by bród nie rósł ;P:) za duzy dom by tak brac sie za jeden pokoj i sprzatac:-D wole wsio... choc z dzieciakami jest cieżko tak, ale daje raade

No mykam, bo własnie sie drze niewiadomo czemu ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Vegas
winko mniam mniam:) Też u rodziców się robi:)

Liza
a ja wierze ale tylko w stosunek tak mi gin powiedziała 1 października po stosunku dostałam takich skurczów że ruszyć się nie mogłam i powinnam wtedy do szpitala jechać ale oczywiście nie wiedziałam jak wyglądają skurcze więc przetrzymałam do wieczora w męczarniach i się uspokoiło ale powinnam wtedy jechać:) Mam nadzieje że przy kolejnych dzieciach w przyszłości też będę miałą tyle samo zaparcia bo teraz to nie bardzo też tak miałaś przy Hani??

Gosdia fajny zegareczek ja w tym roku na prezent 100zł wydała, a i ja też zawsze pogodą sobie tłumaczyłam:)

Kaamaa moja też łobuz nie z tej ziemi a z mową nie martw się moja dopiero się rozkręca i tak nie ma za bogatego słownictwa:)

Malwina
dzięki Bogu moja się nie rzuca na podłogę bo chyba bym, cierpliwość straciła;/

Gosia
dobrze że Amelce już lepiej zazwyczaj tak jest 10 drzemka i siły na 3 godziny:)

Hej dziewczynki Domka szaleje dziś od 6.20 ale babcia się nad nami zlitowała i się bawiła bo my wczoraj na piwko wyszliśmy to znaczy ja na piwko a C to na wódeczkę bo 2 kolegów urodziny były a jednego imieniny długo nie byliśmy do 12:) C już wybył do samochodu;/ A zapomniałam powiedzieć dzwoniłam do banku i jeśli rzeczywiście bankomat zatrzymał mi pieniądze to w ciągu 2 tygodni odeślą mi na konto:D:D Ufff czuję ulgę bo się urodziny Domki i wesele zbliża więc każdy grosz się liczy:) Wczoraj byłam zaj... synową bo wykosiłam drugą połówkę podwórka przed domem i całe podwórko w domu na wsi więc nie jęczałam że wychodzimy:)

Do góry