reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek, może zmiana pogody opóźnia Ci @? Ja zawsze sobie to tak tłumaczyłam...
Herbata, biednaś Ty, ile ty się naspzątasz i na denerwujesz. Ja Cię nie chcę dołować, ale jak Mała poczuje, że przyszedł na nią czas to przyjdzie. ;* Lepiej jeszcze poczekać ;):* Będzie dobrze i spokojnie nie denerwuj się. A pogodzenie polecam, podobno przyspiesza, choć mi nic nie pomagało ;)

No moja Gwiazda śpi to mam trochę wolnego, może polecę do banku zlikwiduje konto i przerzucę kaskę na drugie ? U nas dzisiaj słoneczko świeci i jest fajnie.
Muszę się jeszcze wybrać po długopisy i jakis mini piórnik :-D ale to już chyba sobie dzisiaj odpuszcze.
Panowie szambonurkowie postanowili czyścić studzienki kanalizacyjne i nasz kibelek wypluł pełno smierdzącej piany bleeeee ;/

reklama
Liza Liza może dlatego że masz więcej dzieci jesteś lepiej zorganizowana:) Ale bym zjadła gołąbka wyślij mi:)
No ja pisałam juz o tym, nawet niedawno ze wieksza ilosc dzieci uczy organizacji ;-) ominelas pewnie :-p

Herbata wspolczuje tych humorków, zmain nastroju... pociesz sie ze po porodzie bedzie jeszcze gorzej:dry: przez okres połogu, ja wspominam ten czas najgorzej pod względem psychicznym;]Ale szybko zleci!:*

Gołąbki zrobione, M zjadł nawet i juz do pracy pognał ;] druga tura gołąbków bedzie robiona albo wieczorkiem jak dzieciaki zasną albo jutro z rana:-)
u nas wyszlo sloneczko!!! zaraz chyba na dwór śmigniemy;P:) ale znow coraz chlodniej sie robi to wole dmuchac na zimne i jutro z rana wyjdziemy bo ma byc ładnie:-)
No i jutro już piątek...

Młodamamusia JA po porodzie po dwóch miesiącach miałam pierwszy okres, potem rożnie bywało miesiąc dwa a nawet trzy miesiące przerwy między miesiączkami.
ale to zależny od organizmu, każdy ma swój własny mechanizm.:tak:
beti witaj, napisz coś więcej o sobie i udzielaj się często.
Elwirka Współczuję nocki.
Liza Wow jaki gest miał twój M, zazdroszczę, na mojego to za bardzo skarżyć się nie mogę ale zazdroszczę bo mojego nie stać na taki gest
więcej nie nadrobię bo dzieciaki rozrabiają już. ech rodzeństwo.:no:

Justynkę wysłałam dzisiaj do przedszkola jednak i zostawiliśmy czapkę w szatni. mam nadzieję że nie zginie.

kama witaj :) fajnie ze się odezwałas :)

mloda ja tez mam wieczny okres tak jak bodajze kasiek i juz mnie to wkurzac zaczyna wiec chyba odstawie tabletki.

herbata jak juz ci sie bardzo spieszy to sie lyzki oleju napij. mi pomoglo..

gosida to teraz panowie powinni posprzatac ta piane ;p

My dziś z młodym wyszlismy na ten spacer, ale moje dziecko jest okropnie nie dobrze. ucieka mi z wozka i szopki odstawia. z kolezanka sie smialysmy ze na randke nasze dzieciaki przyszly, tylko Marysia cala przespala a kacper polowe ;p zrobilysmy 6 km spacerkiem ;p dzis poczte poszlam jeszcze i zaliczylam. wysylalam list do przyjaciolki bo mi sie wyprowadzila do jeleniej gory. no i mlody spi a ja sie nudze troszke.

Hej Dziewczynki. My dziś mieliśmy wreszcie okazję napić się winka autorstwa J, niebo w gębie:) zapraszam:) I tak się ciągnie uroczy czas w trójeczkę.

Liza a widzisz mi na odwrót bo wydaje mi się, że w grzywce poważniej wyglądasz:) ale może ja za mało fot widziałam.
Kaamaa witaj po długiej nieobecności. Jak Julcia?
Herbata masuj sutki, masuj brzuszek, intensywnie. Pucuj podłogę na kolanach. Mnie to wywiozło wcześniej na porodówkę. Tak mi się wydaje, że to przez te moje przyspieszania.

Beacia To jednak ktoś jeszcze listy wysyła:-):tak:
Kamaa Zapomniałam o Tobie. Witamy ponownie.:tak:
Vegas Jejku winko jak ja bym się z chęcią napiła,:-D tzn wypiła z lampkę.:-D
Hgerbata:tak::tak::tak: Jeszcze troszkę.

Ostatnia edycja:
U mnie dzieciaki śpią ;-)
Herbata no burza hormonalna ;) ale dasz rade:-)
Vegas poprostu musialas wtedy urodzic i tyle;) ja w przyspieszanie nie wierze bo z Mikim robilam wsio! i nic to nie dalo, akcja sie zaczela wtedy kiedy maly mial wyjsc i tyle;)
Czekam na M jak milosc i potem Housa bede ogladac ;-) a potem pewnie cos ciekawego na TLC znajde:D

reklama
Vegas, takie wina i nalewki domowej roboty są najlepsze. Też mam butelkę wiśniowego, jest przepyszne.
Beacia, ja już nie pamiętam jak się piszę takie listy ;). Fajnie, że ktoś jeszcze o tym pamieta. Jak byłam mała to wysyłałyśmy do siebie z koleżanką listy. Ona mieszkała raptem dwie ulice dalej :-D ale ile to było emocji.... Kupowanie papeterii itp.

Moja Gwiazda już śpi to mam czas trochę ogarnąć domek i siebie ;) i będę czekać na D. Dostał dzisiaj swój zegarek imieninowy, trochę szybciej, no ale niech się cieszy;)Takie coś mu kupiłyśmy Zegarek Pierre Ricaud 91032.BX14 | ZEGARKI | PIERRE RICAUD | Męskie | Pasek | - Bizuteriazegarki.pl
No nic lecę myć naczynia;)

Do góry