reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

KasiaF super wesele ale się wybawiliście my mamy 15 października i też się grubo zapowiada bo młodzi bardzo rozrywkowi:)

Herbata jak napisałaś to już dawno tych żeberek nie było:)

Matosia
masz racje że się tęskni ale teraz chyba ma się więcej swobody:)

Vegas
co Ty gadasz śliczna dziewczyna jesteś:) Na pocieszenie Ci powiem że jak rok tu mieszkam i idę do spożywczaka to pytają się mnie o dowód;/

Młoda
oj oj oj zachciało się wygłupów:)

Elwirka cierpliwości na pewno się dogadacie:)

Liza obyście poszli odpoczynek Wam się należy:)

Beacia
znam ten ból moja też nie śpi niby nie wrzeszczy ale ile razy na picie można się budzić?? Miłych jazd:)

Dziewczyny dziś mam taki podły humor związany z brakiem tego @ już świruje a boje się sprawdzić;/ Niby zawsze się zabezpieczaliśmy ale wiadomo tak chodzę cała spięta i za nic nie mogę się wziąć;/ Co innego marzyć a co innego być;/ Po prostu jeszcze nie teraz a ni pracy ani nic i znowu bym 3 lata siedziała już w uszach słyszę komentarze rodziców z jednej i drugiej strony;/ eh..... Domka biega po domku w niedziele byliśmy na odpuście i zażyczyła sobie swoją pierwszą Barbie i lata z nią. Nie mam pomysłu na obiad nic mi się nie chce;/

reklama
Hej Wam.
u mnie w nocy obok burza przeszła. a dzisiaj dziwnie jest tak pochmurno.
Miałam na rynek jechać ale chyba z planów nici. a muszę sobie jakieś spodnie kupić bo została mi tylko jedna para jeansowych, reszta już się przetarła.:-p
wczoraj koleżanka jednak nie przyjechała, no mam nadzieję że nie będzie tak ze na ostatnia chwile przyjedzie będzie chciała szybko mieć wypracowanie..:sorry::eek:
Beacia Super ze teraz się Wam układa i oby tak zostało.:tak:
KasiaF oj to się wybawiliście za wsze czasy :-D:-);-) a na tej stronce to i ja sprawdzam ale u nas chyba nie wpisują tak szybko tego statusu.:confused2:
Młoda A coś ty takiego robiła? ze palce wykręciłaś?:-D:-D:-D

no i ja muszę pomyśleć nad obiadem. myślałam że dzisiaj zrobię zakupy to coś wymyślę a w lodówce pusto.

Hejka

Młody w przedszkolu... Wczoraj wszedł na sale zaczął się bawic i po chwili wyleciał do mnie, ja z babką gadałam, i płakac zaczął że do domu chce... jak poszliśmy po niego to przez 20min prosiliśmy go żeby poszedł z nami do domu... Dzisiaj jak się obudził to od razu że on do przedszkola, potem bajke sobie włączył to już nie chciał, to mu sie kazałam rozbierac że zostaje w domu, to on oczywiście już na przekór że do przedszkola jednak, ale jak zaszliśmy to wogóle na sale wejśc nie chciał :( wiedziałam że tak będzie, miał kilka dni przerwy i sie rozkokosił... ale wcześniej nigdy nie płakał :( mam nadzieje że jutro już będzie dobrze...

MŁODA oby palce szybko wróciły do normy
GOSIA,LIZA moja siostra też miała wypalaną i mówiła że nie boli... ja miałam, ale po ciąży zniknęła :)))))
LIZA my poszliśmy bo ciuchy mieliśmy po naszym weselu, kase na prezent odłożyliśmy jak tylko się dowiedzieliśmy że zaproszenie mamy, i nie żałujemy, a Kacper jaki zadowolony był, szczególnie miał radoche z fontanny czekolady
BEACIA mi młody baaardzo długo nocek nie przesypiał... może od pół roku (ale to max) przesypia całe nocki, a dzisiejszą też nie przespał, dwa razy mi się budził, z płaczem... czasem jeszcze wstaje mi w nocy i przychodzi do nas do wyrka
VEGAS też mam mega lenia... a że Kacper da pospac to też byłam w szoku, wogóle to się śmiałam że spał tak bo w sypialni to gorzelnia była ;), a tak poważnie to myśle że wiedział że mama z nim nie wstanie że dziadek z nim będzie siedział a że sie stęsknił to wolał pospac z nami

A u nas pogoda PIĘKNA niebo bez chmurek, słońce po oczach mi świeci, fakt że chłodno ale nie pada i nie wieje... Wogóle jak jechaliśmy na poprawiny to zobaczyłam po prostu masakre, połamane drzewa, po pół lasu, te co grubsze to z korzeniami powyrywane, słupy połamane, no po prostu takiego czegoś nie widziałam nigdy, fakt ta burza co wtety była ( w poprzednią niedziele) była straszna, ale to co tam zrobiła to tragedia, to normalnie wyglądało jakby trąba powietrzna przeszła...
Podobno gdzies w Barlinku, facet szedł po schodach w bloku, z dzieckiem na rękach, nagle zgasło światło bo gdzieś drzewo na linie spadło, i ojciec poleciał z tym dzieckiem, karetka do maleństwa dojechac nie mogła bo drzewa na drogach powalone leżały, to ludzie słysząc karetke jeden drugiego po sąsiedzku wołali i piłowali te drzewa żeby przejazd zrobic... masakra, wogóle cód że wszystkie te drzewa (tu koło mnie) były powalone bardziej w miejscach gdzie domów nie ma, że nigdzie na chate nie poleciało...

EDIT

KASIEK szczerze, to wszystko zależy z jakim nastawieniem idziesz, tu na tym weselu, orkiestra miała ubogi repertuar, no szczerze to troszkę nudnawy, ale my CHCIELIŚMY się wybawic więc nic nam nie przeszkodzi, a orkiestra nawet nie miała kaczuch i kanakana, wszyscy o to pytali a oni tylko oczy robili o co chodzi... babka była gdzieś tak w 7-8mieś ciąży
EWI ja czekam na smsa bo powinni też wysłac, nie wiem już czy dzwonic tam, bo jak dzisiaj nie odbiore to dopiero za tydzień :(

Ostatnia edycja:
kasiek no zachciało mi sie :-D
Kasia 3mam kciuki zeby młody nie płakusiał jutro w przedszkolu ;-)

Ale posmarowałam żelem i juz tak nie boli ;-)

no ja wlasnie bylam wczoraj u gin po tabsy ale przepisala mi je i powiedziala ze narazie mam ich nie brac bo najpierw zamrozimy albo wypalimy ta nadzerke(nie pamietam). powiedziala ze da mi skierowanie na szpital ale jak od prywatnego to bede musiala placic? nie wiem musze sie zapytac jak pojde po wynik cytologii...powiedziala mi jeszcze ze mam zadzwonic jak okresu dostane. a i mowi ze przerwa od seksu miesiac po tym wypalaniu czy tam zamrazaniu,

no a Amelka od nowa chora, ojciec moj jakiegos syfa przyniosl tez chory i R od nowa gardło...tylko ja sie jeszcze trzymam:sorry:ciekawe jak dlugo...Ami juz krzyczy na mnie takze nie popisze:confused2:

mloda cos Ty babo zrobiła co???:-p
vegas fajnie wyglądasz:)
beacia fajnie ze zajrzalas do nas;-)
malwina spoznione ale szczere zyczonka wszystkiego co najlepsze.:)

Kasiek nie stresuj się tak bo stres tez potrafi przesunąć @.:tak:
KasiaF Pierwsze słyszę z tym sms-em. u mnie WORD jeszcze nie przesłał dokumentów.:crazy: w tym tempie to pewnie dopiero na koniec następnego tygodnia będę miała prawko w dłoni. eee po przerwie to wiadomo dziecko musi jeszcze raz się przystosowywać ale skoro potem jest ok to w końcu i rozstania będą dobrze przebiegać :tak:
Gosia Oj wy biedne, nas tez choroba nie opuszcza, ja non stop czuję coś w gardle a Justynka znów smarkać zaczęła i pokaszluje czasem.

EWI jeżeli we wniosku miałaś podany numer tel, albo maila to od wrzesnia właśnie weszła taka możliwośc że wysyłają... Ja wyczytałam że w niektórych starostwach wysyłają do druku dopiero po uiszczeniu opłaty i wtedy jeszcze kilka dni czekasz... niby było napisane że w moim własnie tak jest ale dzwoniłam i wcale nie, ale może sprawdz i zadzwon jak to jest u ciebie...

Ewi nie wiem tłumacze sobie że na 2 tygodnie zmnieniłam otoczenie i tryb życia... Z latania ciągle leżałam przed telewizorem:) A co do prawka nie matwcie się na pewno zaraz będzie ja też nie mogłam się doczekać:)

reklama
Ja na prawko czekałam miesiąc;P ale to bylo 5 lat temu :D teraz za kierownicą to juz czuje sie jak rybka w wodzie ;) i uwielbiam jeżdzic:-)

M dzis na noc do pracy :dry: kurcze ehhh.... przyjedzie kolo 16:30 pewnie zje i pojedzie ;]
Hania jeszcze w szkole do 14, my juz krupnik zjedlismy ;-)
a tu moje urwiski :D i ja ;P

Załączniki

• Zdjęcie0014.jpg
    Zdjęcie0014.jpg
    75,2 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie0065.jpg
    Zdjęcie0065.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0069a.jpg
    Zdjęcie0069a.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie0075A.jpg