reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka Vi też tak szybko przebijałam (na 3 miesiące)
i uważam że tak jest lepiej :-)
uszka się nie paprzą więc się nie martwie mała nie ciąga się , nie płakała :-)
(ani jedna ani druga)
teraz ładnie jej dbam przy codziennej pielęgnacji... i poźniej bedzie już z głowy...

reklama
ViKamcia no to fajnie :-) ale ja to bym się nie zdecydowała, panikara ze mnie :-p zresztą w sumie Zuzi w tym wieku kolczyki raczej nie były potrzebne. Panna skończyła 2 lata i oświadczyła, że chce kolczyki takie jak mama ma! :-p i co zrobić, trzeba przebić ;-) Tak jak wcześniej pisałaś, wcześniej czy później dziewczynka i tak będzie chciała mieć przebite uszka.. :tak:

kasiaF hehe śmiać mi się chcę bo moja koleżanka z bb też miała teraz w tą sobotę ślub i też niedługo przed śłubem dowiedzieli się o ciąży hehe :)

anetka a powiedz mała nie płakała jak jej uszka przebijali? Nie ciągnie za kolczyki sobie?

Liza ale ja tęsknie do czasów jak ona była maluszkiem i chodziłyśmy sobie razem na spacery kilkugodzinne, a teraz jak tylko zobaczy plac zabaw to koniec :p ale za to plus jest taki, że z takim słoneczkiem ma się już lepszy kontakt

matosia nie, w ogóle nie płakała, nawet nie "pisnęła" ;-) sama wybrała sobie kolczyki, pani mówiła jej wszystko co będzie robić, musiała narysować pisakiem kropki na uszkach, to najpierw na rączce narysowała jej kwiatka, żeby się nie bała, no i przebiła, 5 sekund i koniec :-) od razu wzięła ją na ręce i pokazała jej w lusterku jak wygląda, dostała dyplom i Zuzia była dumna :-) każdemu się chwaliła jakie kolczyki ma ;-)
Tyle, że Zuzia miała uszka 40 minut wcześniej smarowane kremem znieczulającym, nie wiem czy we wszystkich salonach kosmetycznych tak robią, ja się cieszę, że u nas tak było :tak:

Kamcia a powiedz mi.. jak zmieniałaś Vi kolczyki to jak Ty je wyciągnęłaś? Bo ja w listopadzie mogę już Zuzi kolczyki zmienić, a raz chciałam wyciągnąć i nie dałam rady! Te kolczyki lecznicze są takie dziwne, że mają takie głupie wgłębienie, że ta zatyczka tam wchodzi i później ciężko wyciągnąć, boję się, że za mocno pociągnę i coś Zuzi z uszkiem zrobię :dry::dry:

Hej Laski. U nas po mojej pracy głównie czas w 3kę. Mała nadal z katarkiem, humorek jak to przy chorobie, ma lichawy. @ sobie poszła, można szaleć:D Małż w pracy to sobie netuję. I mam jakiegoś takiego mega lenia;)

ViKamcia o, nawet nie wiedziałam, że na nk Ci pisałam o kolczykach:D To dobrze, że dziewczynkom nie papra się nic w uszkach z kolczyków.

Beacia wreszcie jesteś:) Super, że Mały nie ma anemii i coraz lepiej z jego zdrówkiem. Buziaczki z okazji 9 miesięcy;*

Młoda i jak sobie radziliście? Na pewno świetnie:)

KasiaF fiufiu, fajna imprezka. Najlepsze to Wasze odsypianie:D Mieliście szczęście, że Kacperek tak długo z Wami spał, u nas to by się raczej nie sprawdziło:p

Kasiek mam 23 lata. Niestety wiem, że wyglądam jak nastolatka, denerwuje mnie to.

Herbata
fajnie, że się polepsza;*

Dziewczyna z wątku na ktorym sie udzielam " Rodzące i staraczki w 2011 " urodziła dzisiaj synka Borysa przez CC 3500g i 53 cm :-) Jeszcze raz gratulacje Made

A tym czasem uciekam spać .
Skręciłam sobie 4 palce w prawej ręće . Zacchciało mi sie eygłupow na łożku boli jak cholera ;/
unhappy.gif

Dobranoc;****

Vegas jest dobrze . Chociaz nie wiem czy moje palce nie odmuwią mi poszłuszeństwa ?:-(

hejka dzis Was nie nadrobie;( ale mam pytanko Liza Ty chyba mials wymrazana nadzerke tak? to boli placilas cos???

Kochana ja bede miała wypalaną, jeszcze nie miałam, wypalanie jest na NFZ u mnie a wymrazanie niestety kosztuje 200zl i to prywatnie u tego samego gina. U mnie kazda kogo sie pytałam miala wypalana i kazdy mi mowi ze to nie boli wiec sie nie martwie, miałam isc do gina przed okresem ale nie udalo mi sie potem okres, tabsy i plamię ciągle;/ wiec nic nie zrobią.... moze uda mi sie isc na początku pażdziernika przed następnym okresem, to sie wszystkiego dowiem ;]
KAsiaF ale fajne wesele:tak: my mamy 22 października ale niewiem czy pójdziemy:-( baaardzo bym chciala.... ale zobaczymy.... ehhh

Witam sie.
Hania zawieziona;-) A ja zaraz ide zrobic krupnik:tak: dawno nie jadłam i dzieciaki tez:-)
pogoda denna, niby ma sie na deszcz ale nie pada;]

reklama
witam :)
u nas nocka byle jaka, z reszta od kilku dni tak jest. on to chyba nigdy nie przespi calej nocki. ale jakos przyzwyczaic sie trzeba, mlody zmienia sobie godzine drzemki porannej i dopiero niedawno zasnal. ja dzis o 15 jade do olsztyna na plac manewrowy tam gdzie bedziemy miec egzamin. mialam isc dzis do mopsu zaniesc papiery ale jakos mi sie nie chce przez ta okropna pogode.

vegas dlaczego niestety jak nastolatka? ślicznie wygladasz i powinnas sie cieszyc z tego ze tak mlodo wygladasz :)

mloda Żeby kózka nie skakała.. ;p a tak na serio to wspolczuje.

Do góry