reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;)

Elwirka, zdrówka dla Ciebie.
Młoda, jak Ty aż 4 paluchy skręciłaś:>? Dobrze, że masz jeszcze 6 ;).
Herbata, dobrze, że się obniżyła ;) Mi Zosia też nie schodziła całkiem na dół, a później jak wystrzeliła to jak z procy ;). Trzymaj się zdrowo!
Liza, bardzo ładne fotki ;). Slicznie wyglądacie.
Vegas, bardzo ładna dziewczyna z Ciebie, a Martynka wygląda jak Aniołek.
Matosia, chciałam się przywitać ;)

No nic więcej nie nadrobię....
Dobranoc i miłego wieczoru

reklama
Liza TO jest tylko rozgrzewająca, napotna herbatka. dziala tez na biegunkę:tak:
moja babcia robila to tak.
liście malin i te młode pędy zalewała w garnku wrzątkiem, stawiała na ogniu i gotowała do zawrzenia, zdejmowała z ognia, potem to się parzyło trochę czasu, może pół godziny. i gotowe. można posłodzić sokiem malinowym, miodem cukrem itp.
ja to suszone liście kruszę wsypuję łyżeczkę do kubka i zalewam wrzątkiem. parzę ok 10 min. jak potrzebuję więcej to w garnku zalewam wrzątkiem i podgrzewam i zostawiam na jakis czas. im dłużej tym lepiej. z miodem dobrze smakuje i cytryną.

witam sie.
zmeczona lekko usypianiem malego. godzine go prawie lulałam bo plakal, sama nie wiem od czego. placyk zaliczony. stwierdzilam ze jakbym miala miec dzis egzamin tam na tym placyku to bym sie nie polapala, jak dla mnie to za duzo lini i słupków. no ale calkiem dobrze mi szlo, nawet instruktor nas pochwalil ;p jutro musze zaliczyc MOPS a w nastepnym tygodniu jakos Urzad Pracy i do ginekologa w koncu, bo sie od miesiaca wybieram i wybrac sie nie moge.

liza fajne zdjęcia
elwirka ja na przeziebienie to pije herbate z syropem sosnowym (wlasnej roboty)
kasiek dostaniesz @ zobaczysz :)
herbata juz blizej jak dalej. niedlugo bedziesz miala maluszka przy sobie. :)

bylysmy u doktorki naszej,nie jest zle...uff a juz myslalam ze bedzie zapalenie oskrzeli,ale cale szczescie nie!:)

nasze dziecko tez nie chce zasnac ale nie placze.
Ale dzisiaj szopki robila u lekarza normalnie powstrzymywalam sie zeby nie parsknac.
Doktorka pochylila glowe a nasz szkrab sie przychyla i zaglada jej w twarz...,potem mala caly czas wolala tata tata,baba...az w koncu mowi mama,mama mowie slucham Skarbie a ona -"o nie"...normalnie w szoku bylam a doktorka jak zaczela sie smiac to Mala jej brawo bije a zaraz cos sie mnie pyta a Amelka ojjj...
w koncu nie dowierzała i mówi ile ona ma ze tak duzo mowi...
mądralina moja:)
a spotkałam też kolezanke z synem tylko mlodszy o miesiac i nic tylko tata mama i baba
szok,jak to miesiąc dla dzieci to dużo.
elwirka kuruj sie kochana.
nie nadrobie was bo juz mnie nawoluja:-(nawet posiedziec nie dadza! a...i wyslalam dzis cv do sklepu mam nadzieje ze sie ktos odezwie:)

Herbata łatwo powiedzieć zrób test:)... Nie wiem przegadałam z C pół dnia co będzie to będzie, najbardziej obawiam się gadania starych głupia ja jak dziecko;/ Że pracy nie mamy że kasa blabla bla studia i tak kasy od nich nie bierzemy już dawno...

Liza pamiętam chora byłam w akademiku i dziewczyny mnie taką mieszanką nakarmiły a zaczęłam spotykać się z C... 3 dni nie mogłam się pozbyć zapachu czosnku z pokoju hahaha A i super zdjęcia:)

Malwina super że mała tak dużo mówi:)

Ewi
moja babcia też robiła przeróżne dziwactwa a znowu teściowa to wierzy w LIPĘ na wszystko...

Beacia
super że Ci tak dobrze poszło powodzenia jutro:)

Gosia to nie miesiąc tylko zależy od dziecka np. Malwiny jest 3 miesiące młodsza od mojej i więcej gada ale fajnie że Twoja się rozgadała masz się z czego cieszyć:)

Domka śpi późno poszła spać bo w dzień spałą 3 godziny, na dobranoc brodę sobie rozwaliła na schodach tzn. ma trochę otartą ale ok. Dziś pół dnia gadaliśmy z C co będzie jeśli będzie i wiecie co kocham go jest najlepszy na świecie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Gosia, ale Ty masz wesoło z Amelką ;)
Kasiek, będzie ok, dostaniesz @. Mi też się dwa tygodnie spóźniała i przyszła...Przecież może się spóźnić od tylu czynników.

A my w końcu w pon. byliśmy w kościele i mamy datę ślubu.
Zosia grzeczna zdrowa.Teraz wcina kaszkę truskawkową. D. na kacu bo mój tata miał wczoraj urodziny ;)

Do góry