reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka

a u nas dzisiaj swieci słoneczko, do obiadu juz przyszykowane , Zuzia spi wiec chwila na bb

U nas oki , Zuzia bardzo duzo mówi i jestem z niej dumna.
umie nazywac rozne rzeczy np. skarpetki , spodenki , buciki

a my mamy troche problemów finansowych ale jakos to bedzie chyba

lizaśliczne dzieciaki i oczywiscie Ty tez

vegas swietna fryzurka

kasiaf fajnie zeweselicho sie udało

gosia ja ide w czwartek do gina i juz sie boje co mi powie, pewnie tez nadzerka , ja wogole jeszcze mam inne problemy

kasiek napewno @ przyjdzie

ewi gratki zdania prawka , ja czekałam 2 tygodnie za odebraniem prawka

reklama
mloda wspolczuje bardzo! mam nadzieje ze juz nie boli :-(

Ewi zdrowka dla Justynki

gosia biedna Amelka! oby nie rozchorowala sie na dobre. teraz niestety taki okres...

elwirka wspolczuje, mam nadzieje ze w koncu sie jakos dogadacie. to tylko facet... nie przejmuj sie az tak

KasiaF wspolczuje ekscesow z synkiem, oby jutro bylo lepiej

kasiek nie zalamuj sie! zrob test. pewnie wszystko jest ok!

Liza Miki jak zwykle przeslodki ;-)

ja bylam dzis u poloznej. Mala troche nizej ostatnio, ale nadal nie w kalane rodnym :confused2: cos jej sie nie spieszy...

Elwirka no albo czosnek, maslo, mleko i zagotowac (mleko zagotowac z masłem i dodac pokrojony czosnek ze 2 ząbki) i tez bardzo dobre na przeziebienie i uodparnianie!:)

Herbata jeszcze masz 2 tyg ;) wszystko sie moze zdarzyc przez jedną noc ;-)

Liza Super fotki. i ladny avatarek masz.
gdyby mi tak nie było potrzebne te prawko to tak bym się nie niecierpliwiła, no ale co zrobić. ładnie Ci z czuprynka.
Malwina Oby szybko problemy z kaską Wam minęły.
Herbata jeszcze dwa tygodnie masz. ale już powoli..... no i tak jak Liza pisze, może cię zaskoczyć każdego dnia. bez uprzedzenia.
Elwirka To w takim razie mleko z miodem i czosnkiem,.

OOO a ja sobie przypomniałam że ususzyłam liście malin, jutro zrobię herbatkę z tego zobaczymy czy Justynka będzie piła. babcia mi zawsze przy przeziębieniu robiła na rozgrzanie i działało rewelacyjnie,.:tak:

reklama
EWI co racja to racja, pewnie by dzieciaki wozic prawko potrzebne;P ja wlasnie sie ciesze ze mam je juz tyle czasu bo mam problem z glowy i moge wozic sama Hanie i nie musze sie prosic nikogo ;P :-)
Na przeziebienie z lisci malin? podaj przepis, mam maliny moze zrobie dzieciakom dam :tak:

Do góry