reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza po prostu nie mam czasu na nadrabianie. Nadrobię jeden wątek i później już mi się zwyczajnie nie chce, a Wy tu tak piszecie, że nie nadążam za Wami :szok:
Hani podoba się w szkole? ;-)
Aha:)
A hani tak, baardzo sie podoba w szkole;) chodzila by codziennie nawet w soote i neidziele;P
Liza co za różnica śnieg czy deszcz ja i tak najbardziej lubię lato:) To nie masz za ciekawych stosunków z siostra i nie zrozumiałam ona wymieniła męża na lepszy model??
No u mnie kropiło niedawno.
Tak zmienila na "lepszy" model ;-) choc starszy o rok od ex, wiec niewiem czy taki lepszy, jak kto woli, ale po tej zmianie ona sie zmienila nie jest taka jaka byla i brakuje mi tego co bylo kiedys ehhhh:( no ale cóż takie zycie. ;]

Yyyyy.... niewiem co napisac;P ;]

reklama
hej a więc jak widać mam córcie Tosię :) hmm chyba jakoś wszystko wyjdzie w rozmowie :) ostatnio jak jeszcze tu pisałam była zupełnie inna ekipa, ale podczytuje Was od czasu do czasu :p

Liza Twoja Hania już do szkoły? Tzn do zerówki chodzi tak?

KAsiek ja uwielbiam kapustę lodową z ogórkiem i pomidorem i do tego sos koperkowo ziołowy mmm pychota :p

Kasiek u mnie troszke problemow bylo, mlody chorowal no i ja uwijam sie z tym prawkiem. cierpie jakos na chroniczny brak czasu. a poza tym ja czytam was codziennie, ale jakos ciezko mi sie wbic. postaram sie jakos pisac czesciej, ale niestety nie moge obiecac.

Vi Super ze Em ma juz uszka przeklute. zycze sprawnej przeprowadzki.

ewi nie bylo czasu. gratuluję ci kochana prawka :) na jego odbior czeka sie ok 2 tygodni.

vegas śliczna jestes, a Martyńcia to aniołek.

anetka współczuję trgo buntu.

A teraz co u mnie. z S. jest dobrze, a nawet czasami bardzo dobrze, choc jak mu cos odbije to mam ochote go zabic ;p Kacper chorowal ostatnio, ale jak dzis bylismy na kontroli to juz jest dobrze, zostal tylko katar ;/ z anemii tez juz wyszedl, wiec troche lekow odejdzie mu naszczescie. Mlody ma juz 6 ząbków. no a teraz musze juz konczyc bo wstał. odezwe sie wieczorem.

Beacia to dobrze że małemu się poprawiło i w sprawach sercowych też lepiej nie martw się chyba każda ma ochotę zabić swojego ukochanego:) I widzę że Kacperek kończy dziś 9 miesięcy najlepszego!!

Matosia hmm może być dobra ale mam pół uschniętej kapusty;/ więc będzie z porem i jabłkiem:) Czy Twoja Tosia nie ma jutro urodzin??:)

Liza
wierzę że siostra przejrzy na oczy bo najważniejsza jest rodzina!!

Będą żeberka:D:D:D

Nie wiem czy to przez ta pogode młody taki marudny ale tez podejzewam ze zeby mu ida.
wink2.gif

wlasnie mam go na sobie patrzy co pisze i sobie "gada"

Witam,

Ja was nie nadrobie niestety bo jestem padnięta po tym weekendzie.
Mam nadzieje, ze u wszystkich wszystko ok i wszyscy zdrowi.

kasiek niee jutro nie ma urodzin :) ma 22 nie wiem co się stało z tym suwakiem ale coś chyba się nie zgrało... :) nigdy nie jadłam surówki z porem i jabłkiem ;-)jakoś nie za bardzo przepadam za porem

rany dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę takich maluszków, ja to mam już starą pannicę :-D

matosia tak Hania juz do zerówki chodzi :-)
Kasiek zobaczymy ;P:) żeberka? jade do Ciebie! :-D

Nie zazdrosc matosia, Twoja to tez jeszcze maluszek :-D moja to juz pannica ;P kiedy ten czas zleciał ja sie ciagle zastanawiam ;p

LIZA u nas też cały dzień na deszcz się zapowiada, ale jakoś się trzyma
MATOSIA witaj!!! napisz coś o sobie więcej... chyba że pisałas to sorki
EWI tu możesz sprawdzic status swojego prawka https://www.kierowca.pwpw.pl/ ja zdałam w poniedziałek a w piątek dopiero urząd przyjął do zrobienia...

Byliśmy na tym weselu... fakt rozkręcic się nie mogliśmy... jak się rozkręciliśmy to się oczepiny zaczęły... M flaszke wygrał... a ja prawie drugą, ale mi M zagadali i nie usłyszał co mi ma dac... trudno... Potem były jakies dziwne konkursy i wałek to się rozespaliśmy... a ok 2.30 prąd zabrali...oj wtedy to się impreza zaczęła... ok 40-50min kombinowali agregat i jak orkeistra zaczęła spowrotem grac to już wszyscy byli tak wstawieni i świadomi że nikt ich nie widzi że po prostu masakra, świetnie było.. a jeszcze młodzi w czasie podziękowan dla rodziców, oświadczyli że w piątek się dowiedzieli że też zostaną rodzicami :)))) no masakra :))) ale te bociany szybko latają... wróciliśmy o 6... mały wrócił już o 21 i poszedł spac, no i o 8 pobudke zrobił, przyszedł do sypialni i spał do 12.10 z nami... na 15 pojechaliśmy na poprawiny i przy piwku się bawiliśmy... ale o 18 już praktycznie wszyscy się zmyli... oj u nas poprawiny do 23 były... no i dzisiaj na 8.30 młodego do przedszkola zaprowadziłam, wróciłam i do wyra... do 14 spałam :) m wrócił o 10 z pracy pociągiem i też się położył :) ale mówi że jeszcze sie pijany czuje... Buziole

reklama
beacia wszystkiego naj z okazji 9 m-cy. dobrze ze malutki nie ma juz anemii
KasiaF to poszalalas na weselu :) fajnie ze sie wybawilas. tez bym poszla na tance
kasiek oj kusisz tymi zeberkami :-D

a ja dzis znow poszalalam ze sprzataniem... choroba mam nadzieje mija i jutro bedzie jeszcze lepiej.
buziaki dla Was

Do góry