reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Długo mnie nie było bo wszyscy mielismy grype żąłodkową a i Zuzi nie ominęło...tragedia

Teraz juz wracamy do normy .

Zuzia zaczeła sie strasznie buntowac i marudzic o byle co .. czasem nie mam juz sił

Dziękuje ślicznie za życzonka , kochane:)

Jak Zuzia zasnie to wpadne na dłuzej

reklama
Dobry :-D:-D:-D ;-):-);-);-);-):-);-)
pogoda do bani ;/
i jak tu gdziekolwiek wyjsc? :-(

Vegas nie mój . Tata zaprosił nas na obiad ;-) . Mój sie postara 29.09 :-D
A i śliczne fotki ;-) ładna kobitka z Ciebie;*
Liza no mam nadzieje .;-)
Malwina dobrze ze wszystkim przeszło ;-)

Hejka

Młoda u mnie za to słońce świeci ciepło i przyjemnie właśnie C i Domi wygoniłam na dworek sama ogarniam po weekendzie:)

Malwina ja też życzę wszystkiego najlepszego:) I nie martw się moja też się ostatnio nie dobra zrobiła wszystko jest NIE!! Krzyczy rzuca się i w ogóle;/

Herbata widzę że siły wracają oby Ci przeszło:)

Liza
masz rację trzeba korzystać bo zaraz śnieg spadnie:)

Elwirka ale Ci ładnie śpi nie to co moje:)

Vegas
śliczne zdjęcia a Ty wyglądasz jak nastolatka nie pamiętam ile Ty masz lat jeśli wolno się zapytać a Martynka super ale chudzinka z niej:) Zdrówka dla niej:*

Witam się z rana u nas piękna jesień na weekendzie już babie lato widziałam:) Domka biega po podwórku

Ostatnia edycja:
Malwina dobrze ze juz po chorobach....:)
kasiek ja mialam na mysli deszcz a nie snieg:D do sniegu mysle ze mamy jeszcze z miesiac dwa;-)

Ja własnie przyszłam z dworku, Mikołaj dostał butle, polozylam go wyszlam z pokoju i... zasnoł :tak: takze ide na dwór musze drzewo pozbierac kolo drzewek przed domem, poki suche;P
no i obiad przygotuje:tak: U moich rodziców siostra jest wiec Daniel ma siostre do zabawy pól roku starsza;-) oboje ten sam rocznik :tak:
A moje kontakty z siostra sie ukruciły po zmianie przez nią męża :dry: wiec niewiem czy sie cieszyc ze jest czy nie;P M M jej nie lubi a ona jego, wiec wiecie jak to wyglada wsio.... zreszta juz czuje ze jakas wojna bedzie bo ja od rodziców biore auto i po hanie jezdze (paliwem zatankowałam auto zeby nie bylo;P) a jutro ona ma gdzies jechac, ciekawa jestem jak to rozwiążemy ;] a i jak zazwyczaj ona jest to % w domu obok sie leją;P taaaa....
Hania do 13 wiec ide by sie wyrobic ;P

hej Wam.
mi jako tako dni mijają. nawet nie wiem co ja takiego wczoraj robiłam. raz jest ciepło raz zimno. Spodziewam się dzisiaj gości, S kolegi narzeczona ma wpaść bo chce żebym napisała jej jakąś pracę z polaka. parę złotych wpadnie bo za darmo nie zamierzam nic robić. sprzątnęłam, dzieci oglądają bajkę a jak się skończy to na dwór idziemy. Justynkę jutro dopiero do przedszkola wyślę, dzisiaj nie miał kto jej zawieźć. ciekawe kiedy będę mogła odebrać prawko...
Kamcia Słodka ta Twoja Em...:tak: Takie ładne policzki ma jak się śmieje.
Vegas My z kup-nem nowego telewizora zwlekamy ile wlezie, a mamy jeszcze ten z taką dużą dupą.:-D i póki działa to go nie zmienimy,
zdrówka dla Martynki,.
Matosia Witaj wbijaj się wbijaj, najważniejsze to starać się częśto pisać no i odpisywać innym.
Kaisek i jak dzisiaj @ przyszła?
Herbata Zdrówka.

Malwina W takim razie Sto latek!!!!!!! współczuję choróbska. dobrze że już przeszło,.

Vegas sliczny avatarek :-)
wiem że wolisz później , kiedyś mi na nk pisałaś :-)
ja nie uważam tego ze to przyjemnośc dla mnie tylko że późńej będzie spokój i nie będzie płaczu czy bólu dla dziecka:tak: ale rozumiem że różnie można to odbierać
co tez nie zaprzeczam że niektórzy przebijają wcześnie uszy właśńie w takim celu jak Ty napisałaś:tak:
liza piękna pogoda?? gdzie i kiedy :-p
u nas leje non stop.. aż na cyfrze tracę sygnał:sorry2:
współczuje sytuacji rodzinnej:dry:
herbata zdrówka życze :*
Elwirka super że się już pogodziliście :-)
vegas zdrówka dla Martysi :* sliczne zdjecia
malwina wszystkiego naj :-)
hehe ewi przeczytałam ze ty oglądasz bajkę :-p
fajnie ze sobie zarobisz na pisaniu:tak:

a my jutro przeprowadzke mamy wiec bede bez neta nie wiem ile:-(

Liza po prostu nie mam czasu na nadrabianie. Nadrobię jeden wątek i później już mi się zwyczajnie nie chce, a Wy tu tak piszecie, że nie nadążam za Wami :szok:
Hani podoba się w szkole? ;-)

Vegas świetny avatarek. W ogóle pięknie wyglądasz :tak: chciałabym mieć takie włosy, a nie takie proste jak moje :dry:

Malwina zdrówka dla Was;*
No u Twojej Zuzi pewnie bunt się zaczyna ;-) taki głupi wiek :-p moja też taka maruda była, a teraz już jej powoli przechodzi i jest kochana :tak:

EWI pewnie już niedługo prawko będzie do odbioru ;-) najlepiej zadzwoń i zapytaj ;-)

ViKamcia w szoku jestem, że Emcia ma już kolczyki :-p odważna jesteś :-p ja to bym się bała. My Zuzi przebiliśmy uszka na drugie urodziny a i tak bałam się jak szłyśmy do kosmetyczki, na szczęście obyło się bez płaczu :-)

reklama
Beacia gdzie Ty się podziewałaś??

Liza co za różnica śnieg czy deszcz ja i tak najbardziej lubię lato:) To nie masz za ciekawych stosunków z siostra i nie zrozumiałam ona wymieniła męża na lepszy model??

Ewi ani widu ani słychu@;/ A wiesz ja kiedyś to w necie sprawdzałam czy już jest do odbioru ale stonki nie pamiętam;/ poszperaj może znajdziesz:)

Kamcia szybkiej przeprowadzki życzę:)

Anetka widzę że bunt i u Ciebie hehehe wszystko jakieś fluidy chyba przechodzą przez komputery bo albo wszystkie mamy zęby bolą albo wszystkim dzieciom zęby idą albo chore:D:D

Domka śpi ja wykosiłam pół podwórka w między czasie przyszła sąsiadka notabene C chrzestna matka z wnukiem 6 dni starszym od Domi ale ona malutki pół głowy i drobniutki to moja przy nim na 3latke wyglądała chociaż są wyższe dzieci od niej:) Ale ładnie się bawili najpierw orzeszki zbierali potem jabłka a potem C puszczał im bańki a oni piszczeli i kopali w nie;) Teraz pojechał malować samochód powiedział że nie długo będzie ale nie bardzo jemu i teściowi wierze:) Chyba polecę do sklepu po żeberka i jakąś surówkę bym zrobiła ale nie mam pomysłu może mi podsuniecie?? Ostatnio robiłam z marchewką i jabłkiem, oprócz tego była z kiszoną kapustą:) a wczoraj buraczki:)

Do góry