reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbata a zgadniesz moja rozpiętość to między jedną a drugą 23-43 dni w tym roku ale bywało i 65 kiedyś np cały marzec nie miałam;/ Tylko że to chyba nie możliwe chyba że mam takie szczęście bo zawsze z gumką ale wyroki Boskie są różne:) w sumie teraz powinnam mieć;/

reklama
Herbata po za tym to ja żadnych objawów nie mam więc sądzę że po prostu się spóźnia a może to być przez to że zmieniłam otoczenie i tryb życia??

Hej Dziewczynki. Martynka chora:( Ma katarek, oczka takie chorusiane:( Żal mi jej strasznie. Mam nadzieję, że prędko wyzdrowieje. J ją pewnie zaraził bo też chory, już od paru dni. Mam nadzieję, że mnie nic nie weźmie bo muszę pracować;P Dziś była u nas szwagierka z synkiem, szwagier, który jest nadal, gra z J na konsoli, Mała śpi. Czas na trochę relaxu.

Herbata zdróweczka;*
Kasiek jak masz taką rozpiętość to @ na pewno się pojawi, spokojnie:) U nas te bunty ostatnimi czasy jakoś ucichły..;))
Elwirka dobrze, że już gadacie z tym Twoim;* Na pewno niebawem będzie już wszystko super. Po kłótniach zazwyczaj taka dziwna aura jest jeszcze. Może pogódźcie się teraz po raz drugi w ten najmilszy sposób:D Po kłótniach lepiej smakuje:D
Witam nową Mamę. Pisz częściej;)

Malwina
kochana wszystkiego naj naj z okazji urodzin:) coś się nam tu nimi nie chwaliłaś:p zdrówka, radości, spełnienia marzeń i pociechy z córeczki:)

Ostatnia edycja:
dobry wieczór
laugh.gif

pogoda dzisiaj dopisała
laugh.gif
obiadek w restauracji i spacerki
laugh.gif
a póxniej wizyta u babci
wink2.gif

No od jutra mama idzie do szpitala na tata na południe w pracy
laugh.gif
więc zostane sama
wink2.gif
DAMY RADE

MAlwina wszystkiego najlepszego !!!!!!

Vegas zdrówka dla MArtynki ;*
Kasiek ja tez czekam na @ .. .;-)
Matosia witaj ;-)
Herbata zdróweczka;**
ViKAmcia Emma śliczna;*

Ostatnia edycja:
Witam z rana
Malwina spóżnione ale szczere zyczonka!!!! Wszystkiego co najlepsze!;-)
Vegas super fotencje ;)
młoda no ba dasz rade ;)
anetka co u was? czemu znów zamilkłas? ;P
Witam nową mame, pisz czesciej!:-)

Hania z M do szkoly pojechała, ja z chlopakami siedze;P na dworze cieplo i zanosi sie na deszcz, ale mam nadzieje ze da sie jeszcze do poludnia wyjsc choc na chwile ;]

reklama
Vegas no no :szok: swietnie zdjecia. super wygladasz. zdrowka dla Martynki
Malwina wszystkiego naj! spoznione, ale szczere :-)
Elwirka to nienajgorzej. faktycznie.

ja nadal nie czuje sie super, ale lepiej chyba niz wczoraj. ide pranie robic. milego ranka

Do góry