reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam :) tak się zastanawiam i czytam Was trochę, że chyba wbiję się do Was i trochę z Wami poplotkuję :)
Już kiedyś próbowałam do Was dołączyć, ale jakoś nie miałam siły przebicia :)

kasiek wspolczuje buntu. dobrze ze wczorajszy wypad sie udal ;-)
Liza korzystaj, korzystaj z pogody. tutaj to bys nie miala szans wyjsc dzis :confused2:
Elwirka mam nadzieje ze juz sie pogodzilas ze swoim ??

ja nadal chora... :-( nie mam sil pisac...

Liza na prawdę jestem lewą gospodynią domową gotuje bo muszę chociaż podobno przepyszne rzeczy buhahah

Matosia to napisz nam coś więcej o sobie bo są i nowe i stare mamy i wbijaj w rozmowę:)

Herbatka przed wczorajszy chociaż wróciliśmy o 2 ale byłam zakręcona a tak mi z chłopami wesoło było:D:D:D Dale zdrówka życzę:)

Wróciliśmy z biedronki 100zł wydałam nie wiem na co, okresu dalej brak;/ eh zaczynam chyba świrować;/ Domka łobuzuje cały czas i się buntuje taka nie dobra jak nigdy!!!

reklama
Do góry