reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

gosia zdrowka dla Ciebie i Amelki. oby wam szybciutko przeszlo!
Liza dobrze ze maluchom przeszlo. widze ze bedziesz miec pracowity dzien ;-)
mloda tez bym piwka sie napila... eh juz niedlugo :-D
Elwirka pewnie Oli woli spac z Toba niz sama ;-)

ja dzis wyspana i najedzona. zaraz ide na serial :)

reklama
Hej ;)

Nie miałam dzisiaj nawet czasu tutaj wskoczyc.

Młoda, jak tam nowy kolor?
Liza, dobrze, ze dzieciaczki już zdrowe.
Agnieszka, ja bym spytala o nazwisko te pielęgniary i złożyła na nia skarge!!!
Kasiek, my dzisiaj też buszowałysmy w rosmanie, musiałam nadrobić zaległości kosmetyczne.
Gosia, zdrówka dla was.

A mi jak się spóźniała @ to się dalej spóźnia :wściekła/y: coś mnie dzisiaj jajniki jak przed miesiączka bolały to może w końcu przyjdzie.
U nas mimo słoneczka, czuć już jesień ;)

Dzien doberek ;-)

Agnieszka i jak tam ?
gosia zdorka dla amelki ;*
Herbatka ja w cizy piłam tylko Karmi :-)
Justyś oby szybko naprawili ci kompa i nie wzieli zbyt duzo :-)
Gosdia kolo hmm no cos tam widac przebłyski koloru rozowego .;-)

Hej Hej

Trochę tu nie zaglądałam... zabiegana jestem... wróciłam do pracy już normalnie, mały się rozchorował i do przedszkola nie chodzi od czwartku... jutro chyba jeszcze w domu...
Wczoraj była u nas burza... straszna... jak się "błyskało" to w pewnym momencie niebo się świeciło przez jakieś 10min... prąd zabrali, drogi pozawalały drzewa, no masakra... z ręką na sercu mogę powiedziec że takiej burzy w życiu nie widziałam.
No i mogę się pochwalic... ZDAŁAM DZISIAJ PRAWKO... za pierwszym podejściem... wszyscy w szoku bo tylko M wiedział że mam egzamin... ale jestem happy... ale rano aż zwracała z nerwów... wzięła jedną tabletke uspakajającą i jakoś się udało... jeszcze teraz nerwy ze mnie schodzą... łeb boli, mdli nie... masakra... A EWI jak u ciebie?
W weekend na wesele... po ty weselu mam nadzieje zwolnic trochę tempo... chyba że będziey się przeprowadzac... eh... sorki że tylko o sobie ale dopiero lece ponadrabiac was i wtedy poodpisuje

Kasia F gratuluje prawka!!!

Herbata fajny tylko z armat co jakiś czas strzelali i strasznie się bała i płakała roztrzęsiona była aż ale poszliśmy do parku i nad staw do kaczek i wróciliśmy jak przestali i było ok:)

gosida dla mnie w rossmanie powinien być zakaz wstępu dziś lekką ręką 40zł ponad a i tak jak na mnie to mało;/

Słuchajcie Domka śpi od 19 taka wymęczona nie spałą w dzień bo czasu nie miała a jeszcze ciocia ją na plac zabaw pod wieczór zabrała i poszła spać bez kolacji;/ rano będzie wygłodniała:)

Elwirka, przyjdzie bo sprawdziłam nie wytrzymałam ;)
Kasiek, My tam dzisiaj zostawiliśmy 180 zł aż głowa boli! Ale przynajmniej dostałam fajny perfum którym będę chyba tylko na wesela i pogrzeby się psikać, tak odświętnie hahaha ;)

reklama
hej tak was czytam i nie mam co napisac..

młoda ty rozjasniałaś włozy zeby tą malinę sobie nałożyć??
bo z tego co kojarzę miałaś czarne...
kasiek nie słysząłam o tym tyłozgięciu
no ale ja nic nie poradze że moje dziecko chce siedzieć :sorry: nie przewraca się siedząc i nic nie robię na siłę ..
Vi też tak szybko siedziała... i nawet lekarze nic nie mówili.. a widzieli ze siedzi ...
nawet nie słyszałam wspominki o tym ,
musze poczytać w necie..
i oczywiście źle tego nie odbieram:tak:

Do góry