reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej.
ALe ładna pogoda na zewnątrz, tak super słonko świeci, opalać się można.
Dzisiaj już objawy @ zniknęły, na szczęście.:tak:
a walke oglądalam dzisiaj na you tube :-D:-D:-D
Liza Ja chyba wiem co boli, mnie też :-D:-D:-D:tak:;-)
Kamcia No to Em robi ładne postępy w rozwoju. oby tak dalej.

Ah ten mój J. Codziennie ogląda na allegro konsole ps3 bo zamierza sobie kupić i w uszach mam tylko te konsole hehehe:-) się naopowiada facet:-)
Martynka prawie 3.5h spała, do 17.30, ciekawa jestem kiedy mi uśnie:-D

skąd ja to znam, S ma podobnie jak coś sobie upatrzy w necie.
Elwirka Jejku rzeczywiście Twoja rodzinka dziwna jest. żeby na chrzciny nie przyjść, i to po zaproszeniu?

reklama
Nancy jaka drobniutka ta Twoja córcia,śliczna:)
Ewi witaj tez wczoraj dostalam @ ale czuje sie jak na wykonczeniu:eek:

My wczoraj gosci mielismy wypilam ze 2 browarki:-pMalusia przed 22 poszla spac.
Maz nie pil to moglam poszalec;)
Goscie pojechali przed 3 no i ... dopiero wstalismy:baffled:,az grzech bo taka sliczna pogoda ze ide sie kapac i z Niunia na dwor:)

witam Oli właśnie zasypia.Cały dzień bez neta bo coś robili ach szkoda gadać ten net to masakra.Weny brak do pisania.Pochwale się mamy 6 ząbka dziecko maruda okropna
No właśnie nie zapraszam nawet teście nie przyjda.

Hej Laski. No upałek dziś był niezły. My byliśmy u Chrześniaczki na Roczku. Nawet fajnie było. Maja już prawie sama chodzi, ale jak to śmiesznie wygląda, hihi:) Teraz mały relax, jutro praca już, po pracy zapis na prawko, zakupy. Muszę sobie dżinsy kupić bo coś ciańko z nimi mam.

ViKamcia masz rację z tym mówieniem. U Martynki też tak to jest, że jakby z dnia na dzień więcej mówi, wyraźniej:)
Elwirka gratki nowego ząbka:)
Gosia o raju, ale żeście pospały:D

vegas i powiedz mi co u Majki bylo na tym roczku do jedzonka,co? Bo powoli zaczynam myslec o Amelki roczku ale zupelnie nie wiem co podać do jedzenia...

Gosia tort, parę rodzai ciasta /to zapewne temu, że wielka rodzina/, potem zimna płyta była, czyli chlebek i pełno ogórków, pomidory, kilka rodzai szynek, ser żółty, jakieś pieczarki, sałatki. Na kolacje kotlety, szaszłyki, kitka, sałatka ziemniaczana. No napoi nie piszę:)

reklama
Vegas soczysta maline :-D

herbatka no to sobie nie pospałaś :-) . Ale juz niebawem córcia bedzie z wami ;*
Gosia to se pospaliście ;-) ciekawe kiedy ja sobie tak pośpie :-)
Elwirka az tak z teściami zle ze nie przyjadą ? ... Gratki ząbka;*

Ostatnia edycja:
Do góry