reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza - a zdziwisz się, ale wyobraz sobie, ze ja Cię czytam :sorry: :p

gosdia - a jezeli moge spytac, z jakiego osiedla jestes? może się znamy ;-)

ViKamcia - a od kiedy Emma Ci juz siedzi? wiesz, moim zdaniem nie ma sie co martwić jeżeli robi to sama :tak: moj Damianek stanał pierwszy raz sam na nogach [trzymajac sie lozeczka] jak mial 6 miesiecy. To dosc sporo za wczesnie, ale co mialam zrobic, przywiazac go ? :sorry:

Kasia - gratuluje prawka :tak:

Ewi - trzymam kciuki za Ciebie!!!

a u nas szaro, ponuro i wietrznie ... poszlismy na plac zabaw ale nie było nawet co siedzieć bo Damian podciagał nosem wczoraj, a przy takim wietrze to pewnie raz dwa by mi się wyłożył :dry:
no nic, czas na kawkę :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie, to ja chyba bedę jedna jedyna która nikogo od deski do deski nie przeczytałam:-):-p A to wszystko przez brak czasu, ale żyje!
I ide was ponadrabiać bo widzę że troche do nadrobienia jednak mam:)
Ewi trzymam kciuki
Asheara wow aż sie zdziwiłam jak cie zobaczyłam:)
Kamcia szybko ci mała próbuje siadać:) panny ci rosną jak nie wiem
kasiek spokojnie przecież kamcia sie wcale nie zdenerwowała.

umi - no tak, coś w tym jest, bo wyobraź sobie mnie to wcale nie zdziwiło, że Cię tu zobaczyłam :-p
czyżbyś sie obijała w pracy?
rolleyes.gif

Asheara tak w końcu ma chwile wytchnienia właśnie jem II śniadanie:-D i w końcu moge napić sie spokojnie herbaty

WItam:)

Liza, ja Cię czytałam! I wciąż jestem pewna podziwu dla Ciebie? Skąd Ty masz na to wszystko siłę? Ja czasem to już o 12 padam na pysk ;P a gdzie reszta dnia.
Asheara, Ja jestem z Podlasia:)
Vikamcia, Kasiek, A ja mam problem w drugą stronę. Moja Zosia to leń! Nie chciała siadać, teraz już próbuje.. No ale w końcu 6,5 miesiąca. Tylko, że jej to i tak nie odpowiada i staje mi na nogi... Każde dziecko jest inne. Malwinka mojego brata to miała 5 mcy jak siedziała a chyba z 7 albo 8 jak już zasuwała przy meblach... Nie pamiętam dokładnie. Ona w ogóle ma 13 miesięcy i 9 zębów ;)
Herbata, jak się czujesz? Bo ja czekam na Twój porób prawie jak na swój. ;)

liza - no wlasnie, dobre pytanie gosdia zadala, skad ty bierzesz na to sile i czas? Twoje obydwa dzieciaczki chodza do przedszkola?

gosdia - u, to raczej nie ma opcji zebysmy sie znaly, za duza odleglosc, ja jestem z dołek ;-)

ja juz spijam popołudniową kawkę, słucham muzyki i jak zwykle.. nic poza tym :sorry:

tu zawsze taki ruch, a jak tylko się zjawię to wszystkie uciekacie :-p

reklama
Hejka

EWI i jak poszło?
UMI ty tak jak ja pojawiasz się i znikasz...

Byliśmy oglądac mieszkania pod wynajem... eh, jedno by nam odpowiadało ale jest przez pośrednika i trzeba prowizje opłacic a to prawie 1000zł dodatkowe... Kacper w tym tyg jeszcze ma nie iśc do przedszkola... Eh już z żołądkiem lepiej ale humor siadł...

Do góry