reklama
Liza
Fanka BB :)
Poczułam sie nieczytana ;-P heh no ale oki.
EWI trzymam kciuki! :*
Śmigam po Hanie....
EWI trzymam kciuki! :*
Śmigam po Hanie....
Asheara
I can't get no sleep.
Liza - a zdziwisz się, ale wyobraz sobie, ze ja Cię czytam
gosdia - a jezeli moge spytac, z jakiego osiedla jestes? może się znamy ;-)
ViKamcia - a od kiedy Emma Ci juz siedzi? wiesz, moim zdaniem nie ma sie co martwić jeżeli robi to sama moj Damianek stanał pierwszy raz sam na nogach [trzymajac sie lozeczka] jak mial 6 miesiecy. To dosc sporo za wczesnie, ale co mialam zrobic, przywiazac go ?
Kasia - gratuluje prawka
Ewi - trzymam kciuki za Ciebie!!!
a u nas szaro, ponuro i wietrznie ... poszlismy na plac zabaw ale nie było nawet co siedzieć bo Damian podciagał nosem wczoraj, a przy takim wietrze to pewnie raz dwa by mi się wyłożył
no nic, czas na kawkę :-)
gosdia - a jezeli moge spytac, z jakiego osiedla jestes? może się znamy ;-)
ViKamcia - a od kiedy Emma Ci juz siedzi? wiesz, moim zdaniem nie ma sie co martwić jeżeli robi to sama moj Damianek stanał pierwszy raz sam na nogach [trzymajac sie lozeczka] jak mial 6 miesiecy. To dosc sporo za wczesnie, ale co mialam zrobic, przywiazac go ?
Kasia - gratuluje prawka
Ewi - trzymam kciuki za Ciebie!!!
a u nas szaro, ponuro i wietrznie ... poszlismy na plac zabaw ale nie było nawet co siedzieć bo Damian podciagał nosem wczoraj, a przy takim wietrze to pewnie raz dwa by mi się wyłożył
no nic, czas na kawkę :-)
Ostatnia edycja:
umi2
Fanka BB :)
Witajcie, to ja chyba bedę jedna jedyna która nikogo od deski do deski nie przeczytałam:-) A to wszystko przez brak czasu, ale żyje!
I ide was ponadrabiać bo widzę że troche do nadrobienia jednak mam
Ewi trzymam kciuki
Asheara wow aż sie zdziwiłam jak cie zobaczyłam
Kamcia szybko ci mała próbuje siadać panny ci rosną jak nie wiem
kasiek spokojnie przecież kamcia sie wcale nie zdenerwowała.
I ide was ponadrabiać bo widzę że troche do nadrobienia jednak mam
Ewi trzymam kciuki
Asheara wow aż sie zdziwiłam jak cie zobaczyłam
Kamcia szybko ci mała próbuje siadać panny ci rosną jak nie wiem
kasiek spokojnie przecież kamcia sie wcale nie zdenerwowała.
Asheara
I can't get no sleep.
umi - no tak, coś w tym jest, bo wyobraź sobie mnie to wcale nie zdziwiło, że Cię tu zobaczyłam
czyżbyś sie obijała w pracy?
czyżbyś sie obijała w pracy?
Asheara
I can't get no sleep.
umi - tylko żartowałam zatem smacznego !
WItam
Liza, ja Cię czytałam! I wciąż jestem pewna podziwu dla Ciebie? Skąd Ty masz na to wszystko siłę? Ja czasem to już o 12 padam na pysk ;P a gdzie reszta dnia.
Asheara, Ja jestem z Podlasia
Vikamcia, Kasiek, A ja mam problem w drugą stronę. Moja Zosia to leń! Nie chciała siadać, teraz już próbuje.. No ale w końcu 6,5 miesiąca. Tylko, że jej to i tak nie odpowiada i staje mi na nogi... Każde dziecko jest inne. Malwinka mojego brata to miała 5 mcy jak siedziała a chyba z 7 albo 8 jak już zasuwała przy meblach... Nie pamiętam dokładnie. Ona w ogóle ma 13 miesięcy i 9 zębów
Herbata, jak się czujesz? Bo ja czekam na Twój porób prawie jak na swój.
Liza, ja Cię czytałam! I wciąż jestem pewna podziwu dla Ciebie? Skąd Ty masz na to wszystko siłę? Ja czasem to już o 12 padam na pysk ;P a gdzie reszta dnia.
Asheara, Ja jestem z Podlasia
Vikamcia, Kasiek, A ja mam problem w drugą stronę. Moja Zosia to leń! Nie chciała siadać, teraz już próbuje.. No ale w końcu 6,5 miesiąca. Tylko, że jej to i tak nie odpowiada i staje mi na nogi... Każde dziecko jest inne. Malwinka mojego brata to miała 5 mcy jak siedziała a chyba z 7 albo 8 jak już zasuwała przy meblach... Nie pamiętam dokładnie. Ona w ogóle ma 13 miesięcy i 9 zębów
Herbata, jak się czujesz? Bo ja czekam na Twój porób prawie jak na swój.
Asheara
I can't get no sleep.
liza - no wlasnie, dobre pytanie gosdia zadala, skad ty bierzesz na to sile i czas? Twoje obydwa dzieciaczki chodza do przedszkola?
gosdia - u, to raczej nie ma opcji zebysmy sie znaly, za duza odleglosc, ja jestem z dołek ;-)
ja juz spijam popołudniową kawkę, słucham muzyki i jak zwykle.. nic poza tym
tu zawsze taki ruch, a jak tylko się zjawię to wszystkie uciekacie
gosdia - u, to raczej nie ma opcji zebysmy sie znaly, za duza odleglosc, ja jestem z dołek ;-)
ja juz spijam popołudniową kawkę, słucham muzyki i jak zwykle.. nic poza tym
tu zawsze taki ruch, a jak tylko się zjawię to wszystkie uciekacie
reklama
Hejka
EWI i jak poszło?
UMI ty tak jak ja pojawiasz się i znikasz...
Byliśmy oglądac mieszkania pod wynajem... eh, jedno by nam odpowiadało ale jest przez pośrednika i trzeba prowizje opłacic a to prawie 1000zł dodatkowe... Kacper w tym tyg jeszcze ma nie iśc do przedszkola... Eh już z żołądkiem lepiej ale humor siadł...
EWI i jak poszło?
UMI ty tak jak ja pojawiasz się i znikasz...
Byliśmy oglądac mieszkania pod wynajem... eh, jedno by nam odpowiadało ale jest przez pośrednika i trzeba prowizje opłacic a to prawie 1000zł dodatkowe... Kacper w tym tyg jeszcze ma nie iśc do przedszkola... Eh już z żołądkiem lepiej ale humor siadł...