reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cześć dziewczyny nie bylo mnie przez weekend bo w szkole bylam a w dodatku malego chyba cos wzielo ma lekki katarek od czasu do czasu kaszle ale najbardziej martwi mnie to ze on sie dusi, nie wiem czy to od sliny ze ja nie zdazyly lyknac czy flegma nie wiem sama ale ma coraz wieksza trudnosci zeby to odkaszlnac i sie zstanawiam czy jechac z nim do lekarza bo boje sie juz go zostawiac samego?

Witam sie poweekendowo;P
Nadrowbiłam ale niewiem co poodpisywac;P :) sorrka

U nas z soboty na niedziele chlopaki w nocy tak smarkac sie zaczeli ze masakra! ale ich podleczylam i dzis juz o wiele lepiej;) Hania tez juz prawie zdrowa:)
wczoraj u tsesciów my byc, papryke odebralismy. ALe swierza prosto rwana z tunelu i sobie jeszcze dochodzi w garazu okryta:) jutro bede robic papryke, i leczo na zime:)
Hania w szkole, Mikołaja zaraz ide polozyc spac;]
Maz pojechal do lekarza bo go rozłozylo i na zwolnienie pojdzie ;/
Nie mam czasu nawet do kompa zasiadac:) od soboty wieczora wylaczony byl jak nigdy :tak:
LEce, polozyc Go spac bo marudzi i kluchy potem do pomidorowej ugotuje:)

dziewczyny ale nerwa zalapalam zadzwonilam do lekarza i mowie o co chodzi a wredna baba w rejestracji ze to nie jej problem dzis juz wszystko zajete mam przyjsc w srode to jej jeszcze raz tlumacze ze dziecko 4 miesiace ze goraczka a ta ze trudno moge zjawic sie w srode albo wcale;/

U mnie w przychodni jest czasem podobnie, ale ja wtedy idę i bezpośrednio do lekarza, że ma mnie dzisiaj przyjąć. Spróbuj tak, jak tak nie da rady, to niech napisze Ci (ten lekarz) oświadczenie, że nie przyjął duszącego się dziecka z gorączką. A na pogotowie? Do szpitala pediatrycznego? Pomoc doraźna?

Agniieszka ja bym jechała na pogotowie a kobiecie w rejstracji puscila taka wiache ze by jej w buty poszlo!!!!
Amelka chora:( ma katar i do tego znowu jakas menda ja pogryzła(komar)
mnie tez gardlo boli zjadlam juz caly cholinex nie wiem co moze solanke zrobie...

Hej dziewczynki już z domku:)

Vikamcia
ale Viki super śpiewa musi być to rozkoszne:):) Może i moja się rozkręci:) A co do Emmci pewnie się rwie do siedzenia i fajnie że tak szybko zaczyna ale powiem Ci i nie odbierz tego jako uwagę ale wczesne siedzenie szczególnie u dziewczynek sprzyja tyłozgięcu macicy i w przyszłości może mieć problemy jak będzie chciała mieć dzieci;/

Herbata jak nie w tą to w tą z tym spaniem hehehe

EWI dobrze że Ci lepiej a jak dzieciaki??

gosia ooo następna poszalała hihi też lubię męża wykorzystywać jak nie pije bo ja czasami na drugi dzień się źle czuje i ktoś mała może się zajmować:)

Elwirka gratuluje ząbka:) i współczuje takiej sytuacji z teściami ale niech spadają na drzewo i niech żałują:)

Vegas widzę że prawko ruszyło:) i owocnych zakupów:)

Młoda widzę że i Ty szalejesz z piwkiem też Karmi sobie popijałam aż mi uszami wychodziło i teraz już nie lubię;/

Agnieszka
idź do lekarza też miałam głupią sytuację w przychodni bo nie miałam podbitej legitymacji;/ aż do NFZ dzwoniłam co się okazało dzieci do 18 roku życia są ubezpieczone czy rodzice pracują czy leżą do góry d...:) przez państwo. A malutkiego możesz też na kolana kłaść na brzuszku i delikatnie oklepywać po pleckach.

Liza zdrówka dla Twoich chłopaków i żebyś Ty się nie rozchorowała bo koniec świata będzie;/ i podrzuć trochę tego lecza:)

Dziewczyny wczoraj wróciliśmy do domu od razu na festyn historyczny tam udzielał się brat C z żoną głownie dla dzieci puszczanie ogromnych baniek zabawa z kijkami i chodzenie na szczudłach a na koniec zrobili fireshow ale było co oglądać wujek połykał i pluł ogniem:D:D
Dziś od rana wzięłam się za sprzątanie bo... I na tym skończę dlaczego... Zdążyłam kuchnie i poleciałam po bratanka C do rossmanna branzoletkę i kolczyki sobie kupiłam i soczewki z płynem i pieniążki uleciały... DOmka się drze muszę ja położyć:)

reklama
Do góry