Hej dziewczynki już z domku
Vikamcia ale Viki super śpiewa musi być to rozkoszne
Może i moja się rozkręci
A co do Emmci pewnie się rwie do siedzenia i fajnie że tak szybko zaczyna ale powiem Ci i nie odbierz tego jako uwagę ale wczesne siedzenie szczególnie u dziewczynek sprzyja tyłozgięcu macicy i w przyszłości może mieć problemy jak będzie chciała mieć dzieci;/
Herbata jak nie w tą to w tą z tym spaniem hehehe
EWI dobrze że Ci lepiej a jak dzieciaki??
gosia ooo następna poszalała hihi też lubię męża wykorzystywać jak nie pije bo ja czasami na drugi dzień się źle czuje i ktoś mała może się zajmować
Elwirka gratuluje ząbka
i współczuje takiej sytuacji z teściami ale niech spadają na drzewo i niech żałują
Vegas widzę że prawko ruszyło
i owocnych zakupów
Młoda widzę że i Ty szalejesz z piwkiem też Karmi sobie popijałam aż mi uszami wychodziło i teraz już nie lubię;/
Agnieszka idź do lekarza też miałam głupią sytuację w przychodni bo nie miałam podbitej legitymacji;/ aż do NFZ dzwoniłam co się okazało dzieci do 18 roku życia są ubezpieczone czy rodzice pracują czy leżą do góry d...
przez państwo. A malutkiego możesz też na kolana kłaść na brzuszku i delikatnie oklepywać po pleckach.
Liza zdrówka dla Twoich chłopaków i żebyś Ty się nie rozchorowała bo koniec świata będzie;/ i podrzuć trochę tego lecza
Dziewczyny wczoraj wróciliśmy do domu od razu na festyn historyczny tam udzielał się brat C z żoną głownie dla dzieci puszczanie ogromnych baniek zabawa z kijkami i chodzenie na szczudłach a na koniec zrobili fireshow ale było co oglądać wujek połykał i pluł ogniem
Dziś od rana wzięłam się za sprzątanie bo... I na tym skończę dlaczego... Zdążyłam kuchnie i poleciałam po bratanka C do rossmanna branzoletkę i kolczyki sobie kupiłam i soczewki z płynem i pieniążki uleciały... DOmka się drze muszę ja położyć