reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
Nancy super fotki Malwinka słodziutka
Elwirka dobrze że kolejna nocka przespana
Malwina u Nas też jutro odpust i dzięki ze znieczuleniem już tak się nie boję
Vegas udanej imprezy jutro Słodkie lenistwo się należy po tygodniu pracy Twoja nie chce żebyś jej malowała paznokcie bo moja zawsze i muszę malować
gosdia randka bardzo udana i owocna hahaha Widzę że szalejesz z zakupami ja chyba muszę taką wyjściową kurteczkę kupić bo ma spodnie narciarskie i kurtkę to do sklepu czy coś jest
Liza śliczne zdjęcia wcale się nie dziwię że gapiły się baby na Ciebie bo Ty bardzo młodo wyglądasz Mnie też czasami o dowód się pytają Gradki z okazji kolejnego ząbka Domce też jeden za drugim na raz 6 jej wychodziło A dzieciaczki super Hania najbardziej rozczula
Herbata wzięłaś sobie do serca żeby się wyspać buhahaha No już nie długo
Ewi współczuje bólu ja też mam takie dwa dni że stać nie mogę;/ Ja też dzisiaj byłam na zbieraniu ziemniaków
Dziś znowu było zbieranie ziemniaków było ale krótko 2 godzinki Byłam u ciotki i jednego mi całkowicie skończyła Oczywiście ze znieczuleniem Nadal mam mordę zdrętwiało a dziadek szykuje grila Wczoraj z C byliśmy na kolacji jedliśmy chińskie danie mniam mniam potem spacerek zaszliśmy sobie piwko kupiliśmy wróciliśmy do domu i filmy oglądaliśmy... Jutro wracamy do domu trochę szkoda błogiego lenistwa ale za miesiąc wracamy na wesele 15 października chyba że wcześniej przyjadę zęba zrobić
Nancy super fotki Malwinka słodziutka
Elwirka dobrze że kolejna nocka przespana
Malwina u Nas też jutro odpust i dzięki ze znieczuleniem już tak się nie boję
Vegas udanej imprezy jutro Słodkie lenistwo się należy po tygodniu pracy Twoja nie chce żebyś jej malowała paznokcie bo moja zawsze i muszę malować
gosdia randka bardzo udana i owocna hahaha Widzę że szalejesz z zakupami ja chyba muszę taką wyjściową kurteczkę kupić bo ma spodnie narciarskie i kurtkę to do sklepu czy coś jest
Liza śliczne zdjęcia wcale się nie dziwię że gapiły się baby na Ciebie bo Ty bardzo młodo wyglądasz Mnie też czasami o dowód się pytają Gradki z okazji kolejnego ząbka Domce też jeden za drugim na raz 6 jej wychodziło A dzieciaczki super Hania najbardziej rozczula
Herbata wzięłaś sobie do serca żeby się wyspać buhahaha No już nie długo
Ewi współczuje bólu ja też mam takie dwa dni że stać nie mogę;/ Ja też dzisiaj byłam na zbieraniu ziemniaków
Dziś znowu było zbieranie ziemniaków było ale krótko 2 godzinki Byłam u ciotki i jednego mi całkowicie skończyła Oczywiście ze znieczuleniem Nadal mam mordę zdrętwiało a dziadek szykuje grila Wczoraj z C byliśmy na kolacji jedliśmy chińskie danie mniam mniam potem spacerek zaszliśmy sobie piwko kupiliśmy wróciliśmy do domu i filmy oglądaliśmy... Jutro wracamy do domu trochę szkoda błogiego lenistwa ale za miesiąc wracamy na wesele 15 października chyba że wcześniej przyjadę zęba zrobić
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
vegas racja i gaada jak najęta ale myślę że to zasługa tego że zawsze starałam się do niej duzo mówić ... non stop .. pokazywac rzeczy i opowiadać co to i wogóle szczeguły danej rzeczy
i mimo ze nie ogląda bajek to zawsze puszczam żeby się nasłuchała rozmów i łapała słówka
ostatnio nawet zaskoczyła moja koleżankę
ta jej pokazuje żelka i mówi "Viki to jest zielona żelka powiedz ładnie ZIELONY" Viki po swojemu "ziezieni" (bo nie umie wyraźnie powiedzieć zielony )
i za chwile "co to jest za kolor? " a Vi na to " to jest grin" (green) - oczywiście po angielsku
hehe umi u Ciebie to zawsze coś
gosdia ja jak szukam jakiejś fryzurki to wpisuję np "krótkie fryzury" albo "fryzury z grzywką" w googlach i późńiej klikam na GRAFIKA i mi się same fotki pokazuja
heheh liza dobre z nich kolezaneczki :-)
ja pamiętam jak poszłam do przedszkola to powiedziałam ze nie będę rozmawiac z dziećmi które.... nie maja zębów!! bo ze szczerbolami nie chce rozmawiać ( ja miałam jeszcze wszytskie mleczki) hehe
mój tata musiał mnie przekomyważ że mi też niedługo wypadną zabki i jak będę się czuła jak nie bedą chcieli ze mna inni rozmawiać.. no to z nimi się już zaczęłam bawić
Elwirka przykro ze wasza rodzina ma was gdzieś :-( ale oni tak powiedzieli czy to Twoje odczucie ?? moze warto ich zaprosić??
śliczne zdjęcia
młoda Rafałek jest już taki duży :-)
Agniieszka witaj i tutaj;-)
ewi powodzenia na egzaminie &&&&&&&&&&&&&&
liza gratuluje kolejnego ząbka :-)
ja też jestem z 13tego i jakoś sobie chwalę tą 13-tkę ;-)
sliczne masz dzieciaczki :-) wszytskie do siebie podobne
asheara ja pamietam ... i nie raz się zastanawiałam co u Ciebie.. fajnie ze jesteś
nancy super 3wyglądacie :-)
malwina ja równiez zazdroszczę pogody..
u nas pada non stop.. ale jakoś zajęć nam nie brakuje :-) w domu
herbata poszalałaś z tym spaniem
co do tabletek to ja sama się na tym nie znam
a co u nas...
więc tak ... hmmm
pakujemy się .. już tylko nasze ubrania zostały do spoakowania
i przeprowadzka za 10 dni :-) ale się ciesze i doczekać się nie moge .. ehhh
co iu córeczek ... Viki to szaleje na maxa :-) dużo Gada duzo umie.. taka rozsądna z niej dziewczynka
no i szalona.. wszedzie włazi , wszstko dotknie itp
a Emma .. kula się z pleców na brzuszek i odwrotnie , siedzi ładnie , no i co jesze a .. zabek jej idzie bo strasznie gryząca się zrobiła no i 3 noc z rzędu mi się obudziła jak nigdy więc coś ją tam meczy ... oby więcej mi po nocach nie wstawała bo nie jestem przyzwyczajona
i mimo ze nie ogląda bajek to zawsze puszczam żeby się nasłuchała rozmów i łapała słówka
ta jej pokazuje żelka i mówi "Viki to jest zielona żelka powiedz ładnie ZIELONY" Viki po swojemu "ziezieni" (bo nie umie wyraźnie powiedzieć zielony )
i za chwile "co to jest za kolor? " a Vi na to " to jest grin" (green) - oczywiście po angielsku
hehe umi u Ciebie to zawsze coś
gosdia ja jak szukam jakiejś fryzurki to wpisuję np "krótkie fryzury" albo "fryzury z grzywką" w googlach i późńiej klikam na GRAFIKA i mi się same fotki pokazuja
heheh liza dobre z nich kolezaneczki :-)
ja pamiętam jak poszłam do przedszkola to powiedziałam ze nie będę rozmawiac z dziećmi które.... nie maja zębów!! bo ze szczerbolami nie chce rozmawiać ( ja miałam jeszcze wszytskie mleczki) hehe
mój tata musiał mnie przekomyważ że mi też niedługo wypadną zabki i jak będę się czuła jak nie bedą chcieli ze mna inni rozmawiać.. no to z nimi się już zaczęłam bawić
Elwirka przykro ze wasza rodzina ma was gdzieś :-( ale oni tak powiedzieli czy to Twoje odczucie ?? moze warto ich zaprosić??
śliczne zdjęcia
młoda Rafałek jest już taki duży :-)
Agniieszka witaj i tutaj;-)
ewi powodzenia na egzaminie &&&&&&&&&&&&&&
liza gratuluje kolejnego ząbka :-)
ja też jestem z 13tego i jakoś sobie chwalę tą 13-tkę ;-)
sliczne masz dzieciaczki :-) wszytskie do siebie podobne
asheara ja pamietam ... i nie raz się zastanawiałam co u Ciebie.. fajnie ze jesteś
nancy super 3wyglądacie :-)
malwina ja równiez zazdroszczę pogody..
u nas pada non stop.. ale jakoś zajęć nam nie brakuje :-) w domu
herbata poszalałaś z tym spaniem
co do tabletek to ja sama się na tym nie znam
a co u nas...
więc tak ... hmmm
pakujemy się .. już tylko nasze ubrania zostały do spoakowania
i przeprowadzka za 10 dni :-) ale się ciesze i doczekać się nie moge .. ehhh
co iu córeczek ... Viki to szaleje na maxa :-) dużo Gada duzo umie.. taka rozsądna z niej dziewczynka
no i szalona.. wszedzie włazi , wszstko dotknie itp
a Emma .. kula się z pleców na brzuszek i odwrotnie , siedzi ładnie , no i co jesze a .. zabek jej idzie bo strasznie gryząca się zrobiła no i 3 noc z rzędu mi się obudziła jak nigdy więc coś ją tam meczy ... oby więcej mi po nocach nie wstawała bo nie jestem przyzwyczajona
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
U nas w domu też bardzo dużo się mówi, Martynka nawet zaczęła troszkę bajek oglądać, rzadko, bo rzadko, ale też coś z tego łapie. Ale zdaniami za bardzo jeszcze nie mówi. Potrafi powiedzieć ''nic tu nie ma'', albo ''nie ma, papa'' jak się ktoś np zapyta gdzie tata, ale tak to mówi po słowie. Za to zna ich sporo. Ostatnio na tapecie ''nie chce'' i co się ktoś pyta to ''nie chce''vegas racja i gaada jak najęta ale myślę że to zasługa tego że zawsze starałam się do niej duzo mówić ... non stop .. pokazywac rzeczy i opowiadać co to i wogóle szczeguły danej rzeczy
O kurcze, Emma taka malutka i już sama siedzi?
Kasiek Martynka nie chce mieć malowanych pazurków, ale lubi mi w malowaniu przeszkadzać, więc wolę malować jak śpi
Ah ten mój J. Codziennie ogląda na allegro konsole ps3 bo zamierza sobie kupić i w uszach mam tylko te konsole hehehe:-) się naopowiada facet:-)
Martynka prawie 3.5h spała, do 17.30, ciekawa jestem kiedy mi uśnie
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
dobry wieczór
młody wykapany pojedzony i lezy w łożeczku . ;-)
BYliśmy na rynku ale nic tam nie ma ... Kilka budek z zabawkami goframi i to wszystko aaa i jakis kabaret był . ;-)
No ja se kupiłam drugą farbe bo jedna moze mi nie starczyć i krem z lekkim podkładem do twarzy :-) znowu ;-)
Liza prześliczni jesteście ;-) dzieciaczki urocze ;*
Ewi zamówiłam sobie perfumy i tusz do rzęs ;-):-)
młody wykapany pojedzony i lezy w łożeczku . ;-)
BYliśmy na rynku ale nic tam nie ma ... Kilka budek z zabawkami goframi i to wszystko aaa i jakis kabaret był . ;-)
No ja se kupiłam drugą farbe bo jedna moze mi nie starczyć i krem z lekkim podkładem do twarzy :-) znowu ;-)
Liza prześliczni jesteście ;-) dzieciaczki urocze ;*
Ewi zamówiłam sobie perfumy i tusz do rzęs ;-):-)
Ostatnia edycja:
ELWIRKA 25
Mamuśka
Vikamcia zapraszałam na chrzciny nikt nie przyszedł
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
jest tu ktoś ?
No wlake obejrzałam i moge isc spać :-);-)
Dobranoc;*
buziak w czółko dla kazdej z osobna ;*
No wlake obejrzałam i moge isc spać :-);-)
Dobranoc;*
buziak w czółko dla kazdej z osobna ;*
Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Jaka tutaj cisza i spokój
Herbata, jak ja zazdroszcze tego spania
Kasiek, to dobrze że randka skończyła się owocnie
Młoda, też muszę sobie tusz kupić i podkład bo mam same resztki
Moje dziecko postanowiło dzisiaj wstać o 6 a ja poszłam spac o 2... Ale jakoś nie czuję zmęczenia.
Najpierw siedziałam w barze z tatą i koleżanką oglądałam ten boks. Co prawda Adamek przegrał, ale ten gdrugi to jakiś goryl! Masakrycznie wielki. Na 60 chłopa to może z 5 kobiet tam było
No a za tydzień na weekend idę do pracy, więc jak dobrze pójdzie wpadnie jakiś grosz. Na waciki będzie
Pięęękna pogoda dzisiaj więc uciekam zaraz na jakiś spacer. Miłego dnia dla wszystkich
i przepraszam, że na wiięcej nie odpisałam ale nie mam jak ;*
Jaka tutaj cisza i spokój
Herbata, jak ja zazdroszcze tego spania
Kasiek, to dobrze że randka skończyła się owocnie
Młoda, też muszę sobie tusz kupić i podkład bo mam same resztki
Moje dziecko postanowiło dzisiaj wstać o 6 a ja poszłam spac o 2... Ale jakoś nie czuję zmęczenia.
Najpierw siedziałam w barze z tatą i koleżanką oglądałam ten boks. Co prawda Adamek przegrał, ale ten gdrugi to jakiś goryl! Masakrycznie wielki. Na 60 chłopa to może z 5 kobiet tam było
No a za tydzień na weekend idę do pracy, więc jak dobrze pójdzie wpadnie jakiś grosz. Na waciki będzie
Pięęękna pogoda dzisiaj więc uciekam zaraz na jakiś spacer. Miłego dnia dla wszystkich
i przepraszam, że na wiięcej nie odpisałam ale nie mam jak ;*
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Vegas powiem Ci ze to np z dnia na dzień idzie takie mówienie..
moja np do niedawna na motyla mówiła ciągle "mo" a ze 2 dni temu zobaczyła go na pościeliu i sama z siebie powiedziała motyl(bo jej nie tłumaczyłam że ma mówić motyl tylko sama jej odpowiadałam że "tak to motylek")
albo jak wczoraj .. powiedziąłam ze idziemy myć zabki a ona zaczęła śpiewać"tokko tokko tokko tokko OOO pawo lebo , lebo lebo OOO "
chyba się nie trudno domysleć co to za piosenka (szczotko szczotko hej szczoteczko ooo w prawo w lewo w lewo w prawo ooo)
i pewnie za niedługo zaśpiewa ją poprawnie a naraze niech śpiewa jak umie a ja z nia spiewam poprawnie oczywiście a Emka tak tak siedzi ładnie sama sobie i się bawi ale ja wolę żeby więcej lezała (Vi też siedziała tak szybko )
aha edit a Vi to bajek też nie ogląda lecą ale ona patrzy tylko na kilka wybranych , literkowe chochliki , ciekawski george , elma świat i jeszcze jedna po angielsku leci ale nie pamiętam jaka i więcej nie ogląda wogóle
lecą bo lecą żeby tylko mogła posłuchać no i te piosenki jak lecą w miedzy czasie to sobie słucha i patrzy :-) stad się uczy spiewać hihih
Elwirka to bardzo nieładnie się zachowali jak można nie przyjść na chrzciny
pwoiem Ci że ja nawet jakbym nie chciała i miała coś do kogś , to i tak do dziecka na chrzciny bym poszła choćby do kościoła późnije przecież nie trzeba ale w kościele wypada
po prostu masakra.
gosida też oglądąłam walkę.... normalnie do bani
moja np do niedawna na motyla mówiła ciągle "mo" a ze 2 dni temu zobaczyła go na pościeliu i sama z siebie powiedziała motyl(bo jej nie tłumaczyłam że ma mówić motyl tylko sama jej odpowiadałam że "tak to motylek")
albo jak wczoraj .. powiedziąłam ze idziemy myć zabki a ona zaczęła śpiewać"tokko tokko tokko tokko OOO pawo lebo , lebo lebo OOO "
chyba się nie trudno domysleć co to za piosenka (szczotko szczotko hej szczoteczko ooo w prawo w lewo w lewo w prawo ooo)
i pewnie za niedługo zaśpiewa ją poprawnie a naraze niech śpiewa jak umie a ja z nia spiewam poprawnie oczywiście a Emka tak tak siedzi ładnie sama sobie i się bawi ale ja wolę żeby więcej lezała (Vi też siedziała tak szybko )
aha edit a Vi to bajek też nie ogląda lecą ale ona patrzy tylko na kilka wybranych , literkowe chochliki , ciekawski george , elma świat i jeszcze jedna po angielsku leci ale nie pamiętam jaka i więcej nie ogląda wogóle
lecą bo lecą żeby tylko mogła posłuchać no i te piosenki jak lecą w miedzy czasie to sobie słucha i patrzy :-) stad się uczy spiewać hihih
Elwirka to bardzo nieładnie się zachowali jak można nie przyjść na chrzciny
pwoiem Ci że ja nawet jakbym nie chciała i miała coś do kogś , to i tak do dziecka na chrzciny bym poszła choćby do kościoła późnije przecież nie trzeba ale w kościele wypada
po prostu masakra.
gosida też oglądąłam walkę.... normalnie do bani
Ostatnia edycja:
reklama
Herbata
Fanka BB :)
ViKamcia to masz niezle artystke w domu fajnie ze tak szybko uczy sie mowic, chocby tylko po swojemu narazie. a Emma faktycznie szybko siada
Elwirka to nieciekawa masz rodzinke... ja juz bym ich nie zapraszala po tym jak nie pojawili sie na chrzcinach... jak tak w ogole mozna!
ja dzis dla odmiany nie pospalam. mala tlukla mnie po zebrach do 3.00, pozniej dostala czkawki,a o 4.00 zjadlam ciasto i obejrzalam serial...
Elwirka to nieciekawa masz rodzinke... ja juz bym ich nie zapraszala po tym jak nie pojawili sie na chrzcinach... jak tak w ogole mozna!
ja dzis dla odmiany nie pospalam. mala tlukla mnie po zebrach do 3.00, pozniej dostala czkawki,a o 4.00 zjadlam ciasto i obejrzalam serial...