reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzia a My wszystkie sie martwilysmy o Ciebie :sorry2::happy: Dobrze ze juz Jestes i z Malutka Wszystko Dobrze :tak: a przedewszystkim GRATULUJE Coreczki ;-)

reklama
witam z "rana" :-p

ANGEL - świetne zdjęcie małego wygląda jak siłacz tak rączki ułożył :-)

Widzę rozmowy o ćwiczeniach ... a może tak któraś powie jakie ćwiczenia w ciąży ? :-p bo mi moja mama ciągle truje że ja nic się nie ruszam i zanikną mi mięśnie i nie dam sobie rady z porodem -_-

MADZIA - ty czorcie ! a my tu wszystkie się zamartwiałyśmy co się z Tobą dzieje ... następnym razem w takich przypadkach (oby już więcej takich nie było) daj znać ! :-) dobrze że wszystko ok :-) a jak chcesz nazwać córeczkę ? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mniej wiecej nadrobilam przpraszam was ze nie dalam znaku zycia do zadnej ale nie mialam zadnego nr tel.wyczytalam tam ze firanka probowala sie do mnei dodzwonic?tel mialam caly czas wlaczony ale nic nie dostalam :( dziekuje za gratulacje:)

Femme a komu chce sie cwiczyc w ciazy z brzuchem ? :-) ja wiem ze mozna chodzic na basen i spacery i odczasu do czasu pobaraszkowac :-p wiec to chyba straczy :-D:-)

Madzia Grunt ze Juz jestes w domku i wszystko jest wporzadq ;-):happy: a Firanka pewnie musiala pomylic numery :rofl2:

Pewnie pomyslila nr firanka albo dzwonila gdy mialam rozladowany tel:/ale to bylo 1.08.08 rano wiec neiwiem kiedy dryndala...
femme fatal a nei wiem jak nazwe core w sumie mam duzo opcji i sama juz glupieje ale chyba bedzie WIKTORIA albo NADIA.

to ja często baraszkuje :-p to mówisz że to też robi swoje ? :-) a to git :-p bo mama mnie nastraszyła że się nie ruszam i nie dam rady przy porodzie :-p

MADZIA - no to ładnie ładnie :-) Wiktoria mi się podoba ze względu na zdrobnienie Wiki :-) fajnie tak mała Wiki :-) a Nadia też ładne takie oryginalne :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzia wiem ze miala dzwonic chyba w pon kolo 18 !! Ładne imiona ale wole juz Nadia bo Wiktoria zle mi sie kojarzy :dry:

Femme a Ona jak masz rozlozone nogi podczas .... to chyba jakos pomaga pozniej przy porodzie :-)

Madzia jak dobrze, ze juz jestes:-)no i gratuluje coreczki:tak: a co do imienia to mnie sie podoba Nadia.. za duzo juz Wiktorii w kolo choc i Nadii tez juz przybywa:-)

Polna Lenka teraz okupuje Dziadziusia:-)jak go widzie to krzyczy Dziadzia:-):-Di chyba ma teraz taka faze na fecatow jak pisalas.. potrafi caly dzien siedziec z moim tata:tak:

Mmm a ja wlasnie wcinam spagetti:-D moja mama smiala sie, ze Adam powinien czesciej wyjezdzac bo pomimo tego, ze wcinam co chce to i tak chudne z nerwow. jeszcze 2 kg i waga sprzed ciazy wroci a moj A bedzie mial "niespodzianke" jak wroci:-)

Mikusa co do wagi to ja nic specjalnego nie robie:-) jem na sniadanie to na co mam ochote:tak:tzn zazwyczaj to jest mala bulka kajzerka z szynka i serem zlotym i np. z ogorkiem, pomidorem.. dzisn np jadlam twarog z dzemem:-)mmm a obiad jem miedzy 12.14 i potem do wieczora nic.. wiem, ze to niezdrowe ale skutkuje:tak: zreszta ja nigdy nie bylam zwolenniiem kolacji, bo potem czulam sie jak slon.. wiec moze tak sprobuj:tak:
a co do kontaków z dziadkiem to wiesz wszytsko fajnie, tylko moj tata nie za dobrze sie czuje a ta go jak na zlosc okupuje:tak::-D i ile razy mowie do niej chodz pobawimy sie to nie ona do dzidzia chce:-)
A Twoja corcia ma takie "zle" kontakty z Twoim tata czy z tesciami??

reklama
Hej dziewczyny!!!Powracam do was:tak:
Zaczynam od początku a więc tak
Ona_Mika gratuluję synka. Mam nadzieję, że już niedługo będziesz z nami
Witam wszystkie nowe mamusie i pozdrawiam pozostałe
Nie odzywałam się przez dłuższy czas, bo miałam kompa w naprawie, no ale okazało się, że pamięć nie pasuje do płyty głównej. A w sklepie stwierdzli, że oni tak sprzedają i jest wszystko dobrze:confused::baffled:No ale kazali przywieźć pamięć to oni przetestują. Dobrze, że chociaż mogę sobie wykupić pakiet na internet i przynajmniej przez tel was podczytywać, bo ostatnio coś się ruch większy zrobił i bym nie wyrobiła z czytaniem.
Madzia gratuluję córeczki.
Polna, Basia mój mały jest strasznie za dziadkiem a to dlatego, że taty nie ma na co dzień, rzadko kiedy spędza z nim więcej czasu. Zjeżdża na weekend, ale z nim jest w ciągu dnia może ze 3-4 godz, a resztę to gdzieś łazi albo śpi:angry::angry:
Chociaż to nie jest do końca tak, że nic małemu nie kupuje itd, ale żeby mu jakąs zabawkę kupił czy coś takigo droższego to muszę go konkretnie namawiać i używać podstępu:ninja2: Nie wiem jak w końcu będzie z tym wózkiem, bo mówił, ze da kasę ale jeszcze nie wie czy całość czy tylko część. Ale znów się z nim pokłóciłam i wywaliłam go w niedzielę. To on mi tego samego dnia zrobił scenę przy koleżankach i przy swoich kolegach. Chciał pokazać, że to on mną rządzi, ale chyba niezbyt mu się to udało, bo po prostu dostał w twarz i kazałam mu sobie pójść. W pon już pisał i przepraszał, a dziś stwierdził, że i tak przecież z nim jestem i będę:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:CHAM!!!:wściekła/y::angry:

Do góry