Famme ja tam też sie kąpie w wannie... M twierdzi ze zawsze mam za ciepłą wode ale ona mi i tak jest chłodna i olewam to... Co do jedzenia? jem co chcem :-) tak do 20 któregoś tygjadłam niezdrowo... Potem włączyło mi sie straszne ciśnienie na owoce (telepało mnie jak nie zjadłam jakiejś brzoskwini czy banana...)i poza tym nic więcej jeść nie musiałam (i jadłam mało co próczwarzyw i owoców przez jakiś ostatni miesiąc) a teraz to już wogóle nie czuje potrzeby jedzenia :-) co do spania... ja śpie tak samo, od ok1-2 do ok 12... I sie tym nie przejmuje... A poza tym to musze zacząć kłaśc sie zawsze wtedy jak poczuje sie senna... bo np. w dzień moge czuć sie senna ale czasem myślesobie "a to szybciej zasne" ale nie prawda... Śpie teraz jak dziecko ja-na zawołanie, i mam w nosie to czy mamy gościa... Mi mój M. powiedział: jesteś w ciąży masz prawo do wszystkiego :-) no to korzystam... i śpij duzo bo potem spać będziesz według dziecka...
Polna chyba www.imageshack.us albo jakos tak... ja korzystam z www.fotosik.pl tam jest bez rejestracji i bardzo łatwa obsługa
Polna chyba www.imageshack.us albo jakos tak... ja korzystam z www.fotosik.pl tam jest bez rejestracji i bardzo łatwa obsługa
Ostatnia edycja: