reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam witam ;-)
a ja juz od6/30 na nogach :-) wczoraj Ala miala zajecie bo przyjechala kuzynka z dwoma synami w Jej wieku i kuzyn z synem 5 letnim - jak wyszli z domu to pokoje wygladaly tak jakby jakis huragan przeszedl:rofl2::-D o dziwo Ala pozwolila bawic sie Jej zabawkami a Ona tylko kucala obok nich i sie przygladala :-)

Asiowo to super ze jest wszystko wporzadq:happy: ale fakt czy ta ..dziura.. musi taka byc ?:sorry2: a Paulinka szybciutko przybiera na wadze :tak:

Mikusa wiesz pomysl dobry :tak: ale cos takiego juz jest w Poznajmy sie - https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/poznajmy-sie-16614/

Kasia dziekuje :tak: o ta stronke mi wlasnie chodzilo :-)

reklama
Asiowo No rzeczywiście, córcia pewenie tłuściozkiem musi być

Widzę, żę dzisiaj z samego rana urzędujecie. Mój S do miasta pojechał.
jestem wycieńczona. Znalazłam na forum wątek o aerobicznej 6 weidera i pomyślałam, że mi coś takiego się przyda. W ciazy miałam taki duży brzuch że po porodzie strasznie obwisal i musiałam jakoś go zwalczyć. Mam nadzieję że to jakoś pomoże bo nawet sama sobie się nie podobam.

witam mamusie:-)

Paulinka mi sie zdrzemneła, mam nadzieje, ze pospi dluzej;-)
Nawet mi manicure dala sobie zrobic:-p bo przy niej to nic zrobic nie umiem:zawstydzona/y:
Mąż wlasnie pojechal na rozmowe do katowic, moze cos z tego bedzie..., z rezta cos sie ruszylo, bo dzwonia i zapraszaja na rozmowy wiec jestem dobrej mysli:tak:

wczoraj kupilam sobie biale spodnie i czarna bluzeczke i tak sie sobie podobam:-) to chyba prawda, ze czarne wyszczupla:-p:-D

Mąż wróci to jedziemy sobie gdzies, a co bedziemy w domku siedziec jak ma dzien wolny:tak:Ma dzis zadanie, zeby mi kupic czarny biustonosz do karmienia:-D ciekawe czy gdzies znajdzie jakis ładny:-p ale jesli chodzi o bielizne damska to ma nawet fajny gust:-) zobaczymy:happy:

miłego dzionka zycze!:-)

Hejooo:)

Mały spi wiec mam troszke czasu dla siebie:) wozek nam w koncu przywiezli i bede mogla wychodzic z małym na spacerki, szkoda tylko ze tak wieje:/ Ale mnie ta rana szczypie jak sikam myslicie ze jest jakis powod tego czy ze to normalka? W ogole wydaje mi sie ze mi sie rozwaliła...:/

Asiowo pewnie wypad z domu sie wam przyda:):) Tez bym chetnie wyskoczyła ale boje sie małego wziasc na taki wiatr, pierwszy raz w sumie bo jeszcze nie był na polu. Kurde ja to sie w rzadynch ciuchach dobrze nie czuje:/ a z wygladem tragedia:/

Ewi 6 Weidera jest strasznie ciezka. wiem ze jak gadałam z kolegami to zaden nie skonczył tej serii cwiczen. Mi kiedys sie udało 3 dni cwiczyc ale na 4 juz nie dałam rady. Ale napewno na brzuch rewelacja.

Kurde w sumie ja mam czas to bym mogla cwiczyc ale nie wiem co z ta rana, myslicie ze moglo by mi sie z nia cos stac??
buziaki

angel... uwazaj na nią, a najlepiej zerknij tam zobaczyc co sie dzieje...:tak: ja dopiero teraz zaczne cwiczyc, ale ciagle musze uwazac...
płucz sobie krocze tantum rosa... mi naprawde pomogło i dalej pomaga... :-)

Angel z cwiczeniami to ja bym sie jeszcze wstrzymala.. ja zaczelam dopiero cwiczyc po wizycie u gina czyli po 6 tyg od urodzenia Lenki:tak:a wygladem sie nie przejmuj.. jestes kilka dni po porodzie spokojnie..

Angel Z ćwiczeniami na razie się wstrzymaj poczekaj te sześć tygodni. Ja juz 12 dni ćwciczę tę szóstkę, pierwsze dni to tragedia tak działalo na mięśnie macicy że przez trzy dni krwawiłam a już od miesiąca nie plamiłam, a jak Ty jesteś kilka dni po porodzie to wszelkie nawet lżejsze ćwiczenia(w których biorą udział mięśnie brzucha) mogą żle wpłynąć na przebieg połogu.

Ala wlasnie usnela wiec mam mniej wiecej wolne do 14 :rofl2:

ANgel dziewczyny maja racje z cwiczeniami :tak: lepiej odczekac miesiac dwa a potem sie katowac :-)

Asiowo a ja moze z 3 razy ubralam biustonosz do karmienia -niby pasowalo wszystko idealnie ale cos mi nie podpasowal !!

Basia a Lenka co porabia ? :happy:

Angel ja dostałam ostatnio książeczke z cwiczeniami już od 1dnia połogu... I są to niby ćwiczenia skuteczne żeby sie nie zastać, żebymieć na silniejsze ręce, żeby sie macica schodziła i takie tam... na każdydzień połogu cośjest... a na początku ćwiczenia baaaaaardzo leciutkie... szkoda że nie mam skanera...
Madzik ja dresowych też nie nosiłam ale jakoś tak kilka dni przed ciążą kupiłam sobie żeby po domu sobie nosić bo wygodniej no a teraz naprawde sie przydały... Co do dżinsów z gumką to w kwietniu kupiłam i są dobre do tej pory... a kupiłam większe i zrobiłam sobie w nich kanalik na sznurek żeby sobie je ściaśniać... i tak do tej pory są... a bluzeczki też w lumpku :-)

reklama
Witam was dziewczeta nei wiem o czym wczesniej pisalyscie ale nie mam jak tego nadrobic moze w pozniejszym czasie..a co u mnie:) w koncu w domku od czwartku do dzis w szpitalu bylam :( ale na szczescie jest juz wszystko wparzadku okazalo sie tylko ze to byly skurcze :) a dowiedzialam sie takze ze bede miala mala dziewczynke :):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)Dzidzia moja wazy 315gram:-)no i ok 18cm ma juz wiec kobita duza jest:) az lekarz byl zdziwiony ze to dopiero 20 tydzien:) Pozdrawiam

Do góry